«Μας ενώνει ότι μας χώριζε»

Στις 20 Νοεμβρίου 2017, δεν απαγόρευσε μόνο ο Πρόεδρος Τράμπ στην καγκελάριο Merkel να κάνει κυβέρνηση με το κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) αλλά διέταξε και τον Πρόεδρο της χώρας, F.W. Steinmaier, να μεριμνήσει όπως
ανανεωθεί η θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης συνασπισμού, για μια ακόμη 4ετία. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της, έως τον Μάιο 2099, κατεχόμενης Γερμανίας, που Πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει χρήση του Kanzlerakt και του ανενεργού άρθρου 146 του Γερμανικού κατοχικού «Συντάγματος».

Πρόκειται για το ίδιο Γερμανικό κράτος που όχι μόνο κατήργησε δια της βίας κάθε είδος δικαίου στην χώρα μας αλλά την μετέτρεψε κιόλας σε αποικία της. Τιμωρείται η Ελλάς από την κοινωνία των ναζί/σιωνιστών τοκογλύφων, γνωστής ως Ν.Τ.Π., επειδή δήθεν της χρωστά 350 δις. €, την ίδια ώρα που μόνο στα θησαυροφυλάκια της Deutsche Bank στη Γενεύη στοιβάζονται σε παλέτες αξίες, ύψους 500 δις. €. Τρεις δανειακές συμβάσεις, που, βάσει του ισχύοντος εθνικού και διεθνούς δικαίου ή του δεδικασμένου κρίνονται παράνομες (ακόμη και από τα ανώτατα δικαστήρια στις χώρες των δανειστών), θα κρατούν την χώρα υπόδουλη έως το 2115!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο νυν και ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας προέρχονται από τη Γερμανική γραμμή παραγωγής (Retorte) Κουίσλιγκ. Πρώτος o K. Kinkel, πρώην διευθυντής των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών και διάδοχος του H.D Genscher στο Γερμανικό Υπ.Εξ. επένδυσε στις καριέρες των Α. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη. Μια «επένδυσή» που εντατικοποιήθηκε μετά τη συνάντησή του, το 1996 στη Σμύρνη, με τον Τούρκο πρωθυπουργό M. Yilmaz (βιντεοσκοπηθηκε από την Ε.Υ.Π, έγινε δε αιτία να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, όπου τον εκπροσωπούσε, έως τα τέλη 1998, ο Γερμανός Υπ. Αμύνης, V. Rühe).

Ξενόδουλοι και κατευθυνόμενοι «κλώνοι» κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα ή περιμένουν στην «ουρά» μέχρι να ‘ρθει η σειρά τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα εισπράττουν από τους Έλληνες όλο και περισσότερους φόρους και πώς θα διαχειρίζονται, με το αζημίωτο, την μπίζνα της φτώχειας και του αέναου χρέους. Αδιαφορούν αν ο Έλληνας πεθαίνει από την πείνα, τις κακουχίες και τις αρρώστιες. Πρόεδρος της «Δημοκρατίας», κυβέρνηση, αντιπολίτευση και ο ανώτατος κλήρος δίνουν και την ψυχή τους ακόμη για να γίνουν αρεστοί στους ξένους και να παραμείνουν στην καρέκλα. Ποσώς τους ενδιαφέρει αν αφανίζεται η πατρίδα ή αν αλλοιώνεται η ιστορία της και εξευτελίζεται η εθνική ταυτότητα του λαού της.

Με κοινή απόφαση της Γερμανίας και των ΗΠΑ απαγορεύτηκαν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να μην αποδειχτεί ότι η «σλαβική» Μακεδονία αποτελεί δημιούργημα χολιγουντιανής φαντασίας. Ξεχνούν εύκολα οι Αμερικάνοι τους φίλους και σύμμαχους τους, που τους συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα του περασμένου αιώνα. Το ΔΝΤ στα οικονομικά και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στο Κυπριακό, στο “προσφυγικό” και στο Μακεδονικό εφαρμόζουν κατ’ εντολή και κατά γράμμα την ανθελληνική πολιτική της Αμερικανικής κυβέρνησης. Ποιος ο  λόγος να θεωρείται η κυβέρνηση των ΗΠΑ, φίλη μας;

Το αυτό ισχύει και για την Ε.Ε., το τερατούργημα αυτό των ναζί, που μπήκε στα σκαριά το 1952 για να εξασφαλίσει στη Γερμανική ελίτ, μόλις εφτά χρόνια μετά το «τέλος» του «Ολοκαυτώματος», την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές. Αν πιστεύουν, οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ότι δικαιούνται να κρατούν έναν λαό σε ομηρία για ένα χρέος 350 δις. €, τότε πόση βία δικαιούνται οι Έλληνες να επενδύσουν στα ισοδύναμα για τα 1.160.000 θύματα της Γερμανικής κατοχής ή στην απαίτηση τους για αποπληρωμή των χρεών της Ναζιστικής Γερμανίας;

Πρωτοστάτησε η Γερμανία στην δημιουργία του κράτους των Σκοπίων όσο κανένα άλλο κράτος της Υφηλίου. Μέχρι και πρεσβεία τους έκτισε στο καλύτερο προάστιο του Βερολίνου, με χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Στημένο είναι επίσης και το παιχνίδι της «διαπραγμάτευσης» για την μελλοντική ονομασία της FYROM όπου μόνο ουδέτερος δεν είναι ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μ. Νίμιτς. Δεν έγιναν τυχαία οι τηλεφωνικές υποκλοπές στην χώρα μας, πριν το ΟΧΙ στο Βουκουρέστι ούτε αυτό που ακολούθησε αμέσως μετά, με την Ελλάδα να καίγεται από τις φλόγες και τις ταραχές που «άναβαν» οι γνωστοί ξενόδουλοι „άγνωστοι“.

Το καθεστώς των Αθηνών παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδος για 100 έτη σε εγκληματίες πολέμου δίχως να πέσει μπαλωθιά. Είναι βέβαιο ότι θα επιδείξει το ίδιο εθνοκτόνο και δουλοπρεπές πνεύμα όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τις παράλογες και παράνομες εδαφικές διεκδικήσεις των Αλβανών, των Σκοπιανών και των Τούρκων.

Οι προδότες και φασίστες Έλληνες πολιτικοί που αδιαφορούν όταν οι φτωχοί Έλληνες ασθενείς πεθαίνουν ετησίως κατά χιλιάδες, επειδή το ΕΣΥ αδυνατεί ή αρνείται να τους παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή όταν χάνουν οι άνεργοι τους κόπους μιας ζωής για χρέη προς το κράτος ύψους λίγων εκατοντάδων €υρώ, δεν θα νοιώσουν ποτέ τύψεις αν τυχόν γίνει σλάβικη η Μακεδονία, αλβανική η Ήπειρος ή αν στο εξής το Αιγαίο, η Θράκη και η Κύπρος θα ανήκουν στην Τουρκική επικράτεια. Την ίδια αναισθησία επιδεικνύει το καθεστώς των Κουϊσλιγκς και στο ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας, όπου τα αεροδρόμια, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ, τα λιμάνια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΔΕΗ, η πολεμική βιομηχανία, ο ορυκτός πλούτος, το νερό, το Ελληνικό και τόσα άλλα ασημικά άλλαξαν ή θα αλλάξουν χέρια για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.

Συνταγματολόγος δηλώνει ότι επαγγέλλεται ο ΠτΔ αλλά δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαιτέρως που το Σύνταγμα του κράτους, κατάντησε επί των ημερών του, κουρελόχαρτο. Χριστιανός δηλώνει και ο Αρχιεπίσκοπος, που ντρέπεται να φορά το Σταυρό πάνω του όταν συναντά αλλόθρησκους αλλά δεν ντρέπεται, εφτά χρόνια τώρα, που δεν έδωσε ούτε δεκάρα από τα τρισεκατομμύρια που γεμίζουν τα σεντούκια του ανώτατου κλήρου, στους φτωχούς . Άλλαξε μάλιστα και ρότα στα εθνικά θέματα, όπου υιοθετεί την πολιτική τώρα των δυνάμεων κατοχής, μάλλον από φόβο μήπως του φορολογήσουν την εκκλησιαστική περιουσία. Είναι γλυκιά η καρέκλα της εξουσίας, τόσο που οι άνθρωποι του καθεστώτος στην Ελλάδα πιστεύουν ότι είναι αυτονόητο, να γαντζώνονται με κάθε τρόπο πάνω της.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οικονομικό παρά μόνο πολιτικό, νομικό και στρατιωτικό. Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η αποκατάσταση της δημοκρατίας και η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα είναι τα μόνα άμεσα ζητούμενα που πρέπει να μας ενδιαφέρουν, επιτυγχάνονται δε με τον ίδιο τρόπο ακριβώς όπως κατάφεραν οι Γερμανοί να μας τα στερήσουν.

Μία οικογένεια, μια γροθιά, ένας λαός, ένας απελευθερωτικός στρατός, … Έλληνες!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

https://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html

loading...