ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ : ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ




















Οι ρωσοι εκτος απο τον διαμελισμο της Ελλαδος και την διεκδικηση της Μακεδονιας, διεκδικουν εδω και αιωνες το Ελληνικο οικουμενικο  πατριαρχειο.

Αυτα τα δυο υψιστης σημασιας θεματα για την επιβιωση της Ελλαδος εχουν παρα πολυ μεγαλη σχεση μεταξυ τους.
Σε αντίθεση με την καθολική εκκλησια, η οποια ειναι ενωμενη κατω απο την εξουσια του εκαστοτε πάπα, η Ορθοδοξία δεν ειναι ενωμενη αυτην την πολυ δυσκολη εποχη.
Εδω και πολλους αιωνες το Ελληνικο ορθοδοξο πατριαρχειο της πολεως εχει τα πρωτεια σε ολο τον κοσμο για αυτο και ονμαζεται οικουμενικο.
Επι Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, παντοτε ο εκαστοτε Ελληνας  πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο μοναδικος υπευθυνος για την στέψη του Ελληνα-ρωμαιου αυτοκρατορα και για την χειροτονια ολων των επισκοπων στην ρωσια αλλα και σε αλλες εκχριστιανισμενες βαρβαρικες χωρες.
Η Εκκλησία της Ρωσίας ήταν  διοικητικά εξαρτημένη μεχρι και  την πτωση της Ελληνικγς-ρωμαικης αυτκρατοριας στους γερμανους και εν συνεχεια την πτωση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453 μ.χ  στους Ισμαηλίτες.
Ο μητροπολίτης Κιέβου και πάσων των Ρωσίων ήταν παντοτε Έλληνας και διοριζόταν από την Κωνσταντινούπολη και το οικουμενικο πατριαρχειο.
Μόνον κατά την ύστερη περίοδο τον 13ο και 14ο αιώνα, υπήρχε εναλλαγή Ελλήνων και Ρώσων στην κεφαλή της Εκκλησίας. Οι Ρωσοι υποψηφιοι ομως επρεπε να ταξιδεψουν μέχρι την Κωνσταντινουπολη για να ενθρονιστουν μητροπολιτες .
Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη -επιρροή, ολους κεινους τους αιωνες διοτι
αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας. 


Η εξωτερικη πολιτικη-ιδεολογία της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν βασισμενη
επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η αιωνια
παγκοσμια ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικουμένη και επεφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος.

Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικο πολιτισμό (παιδεια,γλώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  

Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν  η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την  εξάπλωση-διδαχη  των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.

,Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. 

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
 Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 

Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν . Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως υπερβολή όταν σας αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, οι οποιοι  από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτ.

ΟΛα αυτα. με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, με συνεπεια οι αγιοι προγονοι μας να προκαλον δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια
αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.
Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα,ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου.

Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ,που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.


Οι βορειοτεροι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με της περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου. 



Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως.


Μετα από ολη αυτην την πενυματικη και πολιτισμικη ανωτερωτητα δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο..

Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η Βασιλεύουσα.

 Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεία Πρόνοια θα έσωζε την Πόλη και την αυτοκρατορία, εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 
Το αξιωμα του Imperium Romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου
ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των Ελληων αυτοκρατόρων.

Παραλληλα ολοκληρώθηκε  ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου
ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση  του Ελληνικου εθνικισμού  από τις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του μεγα Ελληνα του Ηρακλειου από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.

Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε και στην εξαπλωση του οικουμενικου Χριστιανισμού, ο οποιος καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.

Η πολιτικη θεωρια της παγκόσμιας αυτοκρατοριας  είναι η ακριβης συνεχιση της ρωμαϊκής ιδεολογίας. Σύμφωνα με αυτήν, το να είσαι Ρωμαιος σήμαινε πως είσαι προνομιούχος από την ιδια  την ζωη, και ότι εχεις το ιερό καθήκον να προσφερεις στην  ανθρωπότητα. 


Το Ελληνοχριστιανικο Imperium Romanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η παγκοσμια ρωμαικη  αυτοκρατορία αποτελούσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο, ενώ η συνεχεια του κρατους ηταν ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.



Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορίαστα παλαια της σύνορα.


Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κόσμου από τους βαρβάρους ήταν απαραίτητη προϋπόθεση και ανάγκη για τη διατήρηση της ειρήνης, για την επιβολή Ελληνικου-  ρωμαικου δικαίου και του χριστιανισμου για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι  λαοί στους κόλπους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια σαν μια σπλαχνικη μητερα όπως η παναγια τους αγκαλιάζει όλους και τους μαθαίνει τον Ελληνικό πολιτισμό μαζι με την χριστιανική πίστη.

Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.

Οι εωσφοριστες-νεοταξιτες γερμανοι με πρόσχημα τον καθολικισμο του βατικανου  
προσπαθουν να οδηγησουν τα υπολοιπα κρατη στον εωσφορισμο.
Καθολικοί ιεραπόστολοι έφθασαν στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη, περιοχές που ως τότε βρίσκονταν υπό την Ελληνικη σφαίρα επιρροής, επιχειρωντας να “εκχριστιανίσουν” ολους  τους ως τότε ημιβάρβαρους και βάρβαρους λαούς. 


Ο “εκχριστιανισμός” τους ισοδυναμούσε με πολιτιστική υποδούλωση και ταύτιση, με το γερμανικο εθνος διοτι ολοι οι λαοι οι οποιοι προσχωρουσαν αποδεχοταν τα εωσφορικα ηθη και εθιμα των γερμανων.


Όπως ηταν λογικο η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια  δεν γινοταν να μείνει αμετοχη στις γερμανικες προκλησεις.


Η Ορθοδοξια ξεπερασε τα σύνορα του κράτους και πηρε εναν νεο, οικουμενικο χαρακτηρα. 

Η Ελληνικη ορθοδοξια ηταν το μοναδικο μεσον εξάπλωσεως του Ελληνικού πολιτισμού με δικαωμα και στην  άσκηση και της Ελληνικης πολιτικης. 


Ως απαντηση στις γερμανικες ενεργειες, η αυτοκρατορια απεστειλε  δικους της ιεραποστολους που μεταφερουν το ορθοδοξο μηνυμα.
Επειτα από παρα πολυ μεγαλες αντιπαραθεσεις λίγο ελειψε να προκαλεσουν πολεμικη συγκρουση και μετα από ένα συντομη πρώτη ρηξη τα έτη 863-7, οι δυο θρησκευτικοί αντιπαλοι μοιράστηκαν τις σφαίρες της θρησκευτικης τους
επιρροής.

Στην Δύση, στην Κεντρική Ευρωπη, στην Μοραβία και στο κράτος των ουγγρων, επικρατησε ο Καθολικισμός. Στην Σερβια, Βουλγαρια και Ρωσια, η Ορθοδοξια.

 Σταδιακά δημιουργήθηκαν ορθόδοξες επισκοπες-αρχιεπισκοπες και κατά τοπους πατριαρχεια που ολα ηταν άμεσα εξαρτημένα από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικη περίοδο μοναδικών θρησκευτικών επιτευγμάτων για την Ελληνικη αυτοκρατορία (Κύριλλος και Μεθοδιος, εκριστιανισμος των ρωσων από τον ιερο Βασιλειο τον β). 

Συνεπώς, η οικουμενική αποστολή της αυτοκρατορίας επετυχε εν μερη ώστε να γινουν καποιοι εωσφοριστες χριστιανοι, Εντούτοις δεν σταματησαν ποτε οι επιθεσεις εναντια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοικρατορια.

Αυτό διοτι δεν εγιναν ποτε πραγματικοι χριστιανοι οι περισσοτεροι από τους βαρβαρους.

Η πολιτικη θεωρια της Pax Romana αλλαξε πλεον μορφή πταν θα αναλαβουν την διοικηση της αυτο0κρατοριας οι Ελληνες και μεσα σε όλα τα ρωμαικα πολιτικα ιδεώδη προστεθηκε και ειχε την πρωτοκαθεδρια η πνευματικοτητα του χριστιανισμου.

Παράλληλα με τη θρησκευτική επεκταση, το ρωμαικο κρατος προώθησε και την αρχαια Ελληνικη παιδεια. καθώς εισήγαγε ενα νέο αλφάβητο στους εως τοτε
αγραμματους λαούς της ανατολικής ευρωπης, φερνοντας τους για πρωτη φορά σε επαφή με τον γραπτο πολιτισμό.




Ο εκχριστιανισμός και ο εκπολιτισμος των σλαβικων λαων  μας δειχνει  την πολιτιστική ανωτεροτητα της ρωμαικης αυτοκρατοριας και η οποια αποτέλεσε ως σήμερα την σπουδαιότερη και την μεγαλυτερη κληρονομιά που εδωσε ο μεσαιωνικος ελληνικος πολιτισμος στις βαλκανικες χωρες.

Αυτή η εξωτερικη πολιτικη ειχε  ως συνεπεια την ενίσχυση του  γοήτρου της αυτοκρατορίας, την ισχυροποιηση του κρατους σε ολους τους τομεις, και την εδαφικη επεκταση που για πρωτη φορα μετα τα χρονια του Ιουστινιανού του
α, ελαβε μεγαλες διαστάσεις.


Εως το τέλος του ενατου αιώνα, η ρωμαικη αυτοκρατορια ασκουσε πολιτικη επιρροη στην Βενετία στην Δαλματία,  ενώ ταυτοχρονα ασκουσε πολιτική και πνευματική
επιρροη στην Σερβια και στην Βουλγαρια.

Όλα αυτά παντοτε ως ένα βαθμο διοτι αρκετες φορες ειδικα οι Βουλγαροι ανευ λογου επιτεθοταν στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Η πολιτικη-θρησκευτικη εξωτερικη πολιτικη των Ελλήνων του μεσαιωνα θα ηταν απολυτως επιτυχημενη, εάν δεν εμπλεκοταν οι εωσφοριστες γερμανοι.

Η Ελληνικη εκκλησία  συνυπηρχε επι αιωνες παρα πολυ αρμονικα με την πολιτικη και την στρατιωτικη εξουσία δηλαδη το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος.

Αυτην την εποχη κατι παρομοιο γινεται στην ρωσια., η οποια εχει με βαση τις επισημες στατιστικες περίπου 100 εκατομμυρια σε ολο τον κοσμο.

Με πρωτυπο τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας κινουνται σε καθε τομεα οι ρωσοι στην συγχρονη εποχη.
Υπο την απολυτως αρμονικα συνδυασμενη εξουσια του πατριαρχη Μοσχας Κυριλλου, και του ρώσου προεδρου πούτιν, στην Ρωσία τα τελευταια χρονια έπετυχαν να  εδραιωσουν μια συμμαχια για την επιδίωξη ολων των γεωστρατηγικων στοχων της ρωσιας..
Η εξωτερικη πολιτικη-γεωστρατηγικη αναμεσα στην ρωσικη εκκλησια και τπυς κοσμικους αξιωματουχους στην ρωσια, ειναι τελεια εναρμονισμενες.
Ο βασικος αξονας γεωστρατηγικης του πουτιν στην ευρωπη και στα βαλακανια για να επεκτεινει την ρωσικη κυριαρχια και τα ρωσικα εδαφη ειναι η Ορθοδοξια.
Για αυτο ως βασικο αξονα γεωστρατηγικης εθεσε ο πουτιν την προστασια των ρωσικών αξιών οσο και του του ρωσικου-παγκοσμιου ορθόδοξου χριστιανισμου. 
Την ορθοδοξια και της Χριστιανικες αξιες υποτιθεται  οτι  πρσταετευει η ρωσια απο την διεφθαρμενη κοσμική αμερικη και ευρωπη. 
PAX ROMANA 

Εδω και αιωνες οι ρωσοι ισχυριζονται οτι ειναι οι μοναδικοι και νομιμοι κληρονομοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Στα πλασια αυτα αναβιωσαν το Ρωμαικ-μεσαιωνικο και  Ελληνινοχριστιανικο Pax Romana.
Η ρωσια  μεσα στους μεγαλεπιβουλους στοχους της, επιθυμει να διοικει ολους τους ορθοδοξους χριστιανους της οικουμενης, για αυτο παρουσιαζεται ως θεματοφυλακας του ορθοδόξου πολιτισμου και της ορθοδοξιας.
Συμφωνα με την ρωσικη πολιτεια-εκκλησια ειναι καθηκον του ρωσικου εθνους  να προστατευει ολους τους ορθοδοξους χριστιανους, και ολους τους ναους ανα τον κοσμο.
Οι ρωσοι αυτην την εποχη προσθαθουν να παρουν με καθε τροπο την επι αιωνων παραδοσιακη θεση του Ελληνικου  εθνους για αυτο παρουσιάζουν την  γνησια ορθοδοξη πιστη ως την μοναδικη πνευματική δυναμη η οποια προστατευει απο τον παρα πολυ  παρακμιακο ατομικισμο  τον καταναλωτισμο και την σεξουαλικη διαφθορα του δυτικου κοσμου.
Επι προεδριας του Βλαντιμιρ Πουτιν στα πλασια της ρωσικης εξωτερικης πολιτικης δινονται πολλα χρηματα δια την ανεγερση χριστιανικων ναων ειδικα στην δυτικη ευρωπη.
Ενδεικτικα σας αναφερω την δημιουργια ναων απο την ρωσια  στην Ρώμη και  στον πυργο του αιφελ στο Παρίσι.
Εντουτοις μια απο τις πιο βασικες γεωστρατηγικες επιδιωξεις των ρωσων ειναι να μεταφερθει το οικουμενικο πατριαρχειο στην Μοσχα και να γινει ρωικο απο Ελληνικο.
Επι της πυσιας το Ελληνορθοδοξο οικουμενικο  Πατριαρχείο της πολης-Κωνσταντινουπολης ειναι το μοναδικο εμποδιο  για την ρωσικη κυριαρχία στον ορθόδοξο πληρωμα σε παγκοσμιο επιπεδο.
Ομως μετα απο τοσους αιωνες τουρκικης κατοχης το Ελληννορθοδοξο πατριαρχειο εξακολουθει ωςς εν;α βαθμο να διαδραματιζει  τον παραδοσιακό του ρολο τον οποιον ειχε επι Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΔΥΜΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


Το Ελληνικο ορθοδοξο πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως εχει γλυτωσει το Ελληνικο εθνος απο σιγουρο αφανισμο (610 μ.χ. εως 627 μ.χ.).

Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. 


Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. 


Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 


Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 




Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 



Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.


 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.


 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.


 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 



Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.


Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 


Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 

Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ.


Η Περσικη εωσφορικη, αυτοκρατορια, προσπαθουσε, παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 



Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 




Η αρχαια περσικη αυτοκρατορια των αχαιμενιδων ειχε αναστηθεί από την δυναστεια των σασσανιδων, η περσια βρισκοταν ξανα πλεον στο απογειο της δυναμης της, ισαξια ισως και ανωτερη από την περσικη αυτοκρατορια των Αχαιμενιδων.


Ολα αυτα την ωρα που καθοταν ενας Ελληνας στον Αυτοκρατορικο θρονο της Κωνσταντινουπόλεως

Την ωρα που η περσικη αυτοκρατορια βρισκεται στο απολυτο απογειο της δυνάμεως της από την ημερα που δημιουργηθκε​ την ιδια στιγμη η Ελλαδα βρισκοταν στο απογειο της αδυναμίας της, εξαιτιας της μεγαλύτερης χρεοκοπιας στην ιστορια του Ελληνικου εθνους.

Ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος χωρις καθολου κρατικα εσοδα,​με ένα χρεοκοπημενο κρατος,​χωρις στρατο,​ειχε παρει την αποφαση​ ​να παρει την πρωτε​υ​ουσα του Ελληνικου​-​ρωμαικου κρατους και να την παει στην Καρχηδονα,​ ​παραδι​δο​ντας με αυτόν τον τροπο το 80% της Ελληνικης​-​ρωμαικης αυτοκρατοριας, ​αμαχητί χωρις πολεμο, χωρις αντισταση.

Ενδεικτικο είναι ότι όταν ο Ελληνας αυτοκρατορας Ηρακλειος​ ανοιξε τους​ στρατιωτικούς καταλογους, διαπιστωσε ότι από τις πολλες χιλιαδες στρατου που ειχαν αναγορευσει αυτοκρατορα τον συντοπιτη του από την αγιοτοκο Καππαδοκια τον​ Μαυρικιο​,​ ειχαν απομεινει μονον δυο ​εν ενεργεια στρατιωτες​. (1)

 ​Οι ελάχιστοι στρατιώτες που υπηρχαν ηταν απληρωτοι και σε αθλια κατασταση.
Πολύ σημαντικότατο ρολο σε αυτην την οικονομικη καταστροφή επαιξαν, οι ασκοποι επεκτατικοι πολεμοι του Ιουστινιανού. Δεν υπηρχε ουτε ένα χρυσο νομισμα, μεσα στα αυτοκρατορικα ταμεια.

ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Την επιθετικοτητα τους, ενισχυσε, η απαραδεκτη ενεργεια των προηγουμενων αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, και ειδικα του Ιουστινιανού, οι οποιοι με τις διωξεις που εκαναν σε οσους κατοικους της αυτοκρατοριας, δεν ηταν Χριστιανοι τους ανάγκασαν να καταφυγουν στην περσικη αυτοκρατορια, για να γλυτωσουν. 


Οι εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες που εφυγαν για να σωθουν, διδαξαν στους Περσες πολιτισμο, τεχνες, βιοτεχνια, αλλα και πολεμικες τακτικες. 




Ολα αυτά θα τα βρει μπροστα του μισο αιωνα αργοτερα ο πρωτος Ελληνας αυτοκρατορας που ανεβηκε στον Ρωμαικο θρονο, ο Ηράκλειος. 


Την ωρα ακριβως που η Ελλαδα θα κληθει να αντιμετωπισει την πιο θανασιμη απειλη στην ιστορια της (Περσικη αυτοκρατορια, δυναστεια των Σασσανιδών), θα βρεθει χωρις καθολου, στρατο, χωρις καθολου χρηματα. 




Μεσα σε ολη αυτην την απελπιστικη οικονομικη κατασταση ηρθε ο μεγας πατριαρχης Σεργιος με την πανισχυρη Ελληνικη ορθοδοξη Εκκλησια η οποια βοηθησε τα μεγιστα στην οικονομικη ενισχυση του πτωχευμενο Ελληνικου-ρωμαικου​ κρατους καθως εθεσε ολους τους​ πολυτιμους​ Εκκλησιαστικους θησαυρους στην διαθεση του Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο.
​.
Ο αυτοκρατορας Ηράκλειος επετυχε σε συνδυ​ασμο με τις παρα πολυ σημαντικες ​ οικονομικες​-διοικητικες μεταρρυθμισεις να​ ειναι ετοιμη πλεον ​η Ελλαδα να περασει στην Μικρα Ασια για να δωσει την μαχη ζωης και θανατου,​καθως οποιος κερδιζε οπως αποδειχτηκε θα εμενε για παντα
​.​


​Ειχε ερθει πλεον η μεγιστη ελληνικη ιστορικη στιγμη, επειτα από​ την Αρχαια Σπαρτη και Αθηνα η σειρα της Κωνσταντινουπολεως να δωσει 

την μαχη ζωης και θανατου εναντιον των Περσσων, για να αποτρεψει το παγκοσμιο σατανικο


Πεσρ​σ


ικο 





κρατος.








Όταν ειδαν οι εωσφοριστες ότι το 610 μ.Χ., στον θρονο της Βασιλευουσας
Κωνσταντινουπόλεως ανεβηκε για πρωτη φορα Ελληνας, και ότι η αυτοκρατορια εγινε και τυπικα Ελληνικη, αντεδρασαν παρα πολύ ασχημα.















(1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 


Ο αυτοκρατορας Μαυρικιος εκανε νικηφορους πολεμους ενταντια στους σλαβους και στους Αβαρους, αποκαθιστώντας την ρωμαικη κυριαρχια στην Βαλκανικη.
Ο αυτοκρατορας Μαυρικιος προσπαθουσε να εξοικονομησει χρηματα απο σε ολη την διαρκεια της βασιλείας του, διοτι εξατιας του Ιουστινιανου και των επεκτατικων του πολεμων το ρωμαικο κρατος αντιμετωπιζε σοβαροτατα οικονομικα προβληματα. 
Σημαντικο ρολο στην οικονομικη καταρευση επαιξαν και οι συνεχομενοι αμυντικοι πολεμοι οι οποιοι γινονταν μονιμα σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.
Ο Μαυρικιος αναγκαστηκε να λαβει μια σειρα αντιλαικων μετρωνοπως ηταν η μειση  του μισθου των στρατιωτων.
Η κατασταση ηταν τραγικη και αυτο μας το δειχνει το  γεγονος κατα το οποιο ο αυτοκρατορας Μαυρικιος αρνηθηκε την προταση για  την εξαγορα  12.000 αιχμαλώτων  στρατιωτων από τους Αβαρους, με αποτέλεσμα την θανατωση τους απο τους Αβαρους.
Το 602 Ο Μαυρικιος εδωσε εντολη στα στρατευματα του να μεινουν κατά την διάρκεια ολου του χειμωνα στα  βορεια του Δούναβη, με ακοπο να εξοικονομησει τα έξοδα της επιστροφής τους στην Κωνσταντινουπολη.
Ο Μαυρίκιος, με μια ακατανοητη και απαραδεκτη πολιτικη ενεργεια παρα τις αντιρρησεις της Ελληνικης-ρωμαικης συγκλητου, δεχτηκε να συνδραμει 
 τον Χοσρόη β και να τον αποκαταστησει στον περσικο θρονο.


Ο Μαυρικος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια πηραν ως ανταλλαγμα 
 το μεγαλύτερο μέρος της περσικης αρμενιας και το δυτικο τμημα της  Ιβηριας.


loading...

20 thoughts on “ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ : ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Τ ΧΡΕΗ
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ δηλαδη, ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΠΟΛΥΤΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΣΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. χαχαχαχαααα

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ………. ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑ-ΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…!!!

    ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟ" ΓΜΤ…???

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/…/uplo…/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ….

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ??

    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 50.000,ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

    ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΕΣ ΜΑΚΡΥΑ.ΟΥΣΤ…!!!!

  3. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΥΟΜΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000,ΗΔΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ 30/12 ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ..
    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ…

    ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΛΕΝΕ:

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…!!!

    "Π Ο Σ Ο" ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…???

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

  4. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΕΙΣ ??

    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ,Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ…

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΓΙΆΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ?? ������

    ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ….

    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ 17/5 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    …..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 30-04-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  7. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,

    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA

    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    8. ΑΠΑΤΗΣ ,

    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,

    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,

    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,

    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,

    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,

    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)

    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,

    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    17. ΑΠΑΤΗΣ

    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,

    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

  8. Nasos Stathopoulos Του πασαραν τα χωρις αντικρυσμα ΙΒΟΕ του Wosny και ο βεβαιωμενα απο τα ελληνικα δικαστηρια απατεωνισκος και παντελως απενταρος ρομα απο την πατρα προσπαθουσε να τα σπρωξει απευθειας με προτασεις σε κυβερνησεις αλλα κανεις δεν του εδινε σημασια γιατι τον θεωρουσαν ψυχοπαθη και απλα τον αγνοησαν (το να εισαι ακακος ψυχοπαθης δεν ειναι ποινικο αδικημα). Μετα, εβαλε μπροστα τον Λαμπρακη (EI END) να λεει τις πιτουριες για απολλωνιες τεχνολογιες που πουλησαν στον Obama κλπ, αλλα ουτε αυτο του κατσε και στο τελος ο Λαμπρακης εγινε καταπτυστος προδοτης. Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως. Ευτυχως καποιοι απο εσας αρχιζετε να συνερχεστε σιγα σιγα και γινεστε και εσεις "προδοτες" πλεον. Αυτο βλεπει και για αυτο και τρεχει με τα υστερικα υπερ-ηχητικα μπας και μαντρωσει να γιδια που του απεμειναν ξανα μεσα στο μαντρι. Παρεμπιπτοντως, μην αρχισετε τα reply με τα 600, τα δικαστηρια και τους ισολογισμους γιατι αυτα εχουν απαντηθει πολλακις και θα σας αγνοησω. Και για να σας προλαβω, σας επιτρεπω να συνεχισετε να κανετε ελευθερα αυτο που κανετε καλυτερα. Να με πειτε πληρωμενο, τσιρακι, οργανο του καθεστωτος, προδοτη, χαζαρο, εβραιο, μασωνο, ζωο, ζωντοβολο, αντινοο και τα συναφη που σας διδαξε να παπαγαλιζετε ο απατεωνισκος απενταρος ρομα απο την πατρα. Το διασκεδαζω αφανταστα. Φιλια!

  9. ΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχααααα ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΥΔΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    Ο ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΟΥΜ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΠΡΕΣΙΑΣΣΣΣΣ
    ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕ ΧΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝΕ 45,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ………

  10. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ δηλαδη, ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΠΟΛΥΤΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΣΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. χαχαχαχαααα

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ………. ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  12. ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

    Αυτή τη φορά ο Σώρρας ζητά από τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα Σώρρα. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της… ΔΕΗ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ…

  13. Όλα τα ως άνω σχόλια τι σχέση έχουν με το άρθρο;

  14. Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  15. Δεν καταλαβες ρε μαλακα αναπηρε εβραιορουφιανε, ο γυφτος καλει τον κοσμο να παει στα σατανογραφεια που κλεινουν ενα ενα να τους τα ξαναπαρει παλι γιοτι η στοα του Καναδα δεν παιζει!θελει λεφτα!!Αλλιως ο γυφτος παει για ισοβια!

  16. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:23 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  17. Το δωρο της εισαγγελιας με τα 4 κακουργηματα το ξξεχασατ νεοπαγανιστες????

  18. Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

  19. Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανοσυμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε μασονικο πτωμα

  20. Η νεκροκεφαλη ο παγανιστης σατανολατρης εβραιοχαφιες σταγακης ηρθε στις 3 τα ξημερωματα να μας ποσταρει εβραικες αρχιδιες του ξυπολητου γυφτοχιμπατζη!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.