ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΡΙΣΗΣ…

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: 266 ΑΚΙΝΗΤΑ
«ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ » ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 


Παναγιώτης Τσιμπούκης 

Πάση θυσία θέλει η κυβέρνηση να γίνουν για να κλείσει την αξιολόγηση –

Αναμένεται να εκπλειστηριαστούν μεταξύ άλλων κατοικίες και οικόπεδα σε όλη την Αττική, αλλά και το πλοίο «Αίολος Κεντέρης Ι».

Σήμερα Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, μετά την λήξη της αναστολής των πλειστηριασμών στην οποία είχε προβεί ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, θα ξεκινήσουν και πάλι τόσο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί όσο και οι συμβατοί, οι οποίοι διεξάγονται στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Οι πλειστηριασμοί αυτοί θα διεξαχθούν πάση θυσία, καθώς η κυβέρνηση θέλει να δείξει το καλό πρόσωπο της προς τους δανειστές μας. Οι πλειστηριασμοί άλλωστε είναι ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω Σύλλογος είχε αναβάλλει τη διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι είχαν προγραμματισθεί από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως 3 Ιανουαρίου 2018. 
Η αναβολή ελήφθη, σύμφωνα με τον Σύλλογο, «προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αρχικά προγραμματισμένοι 240 πλειστηριασμοί σε Ειρηνοδικεία και 26 με την ηλεκτρονική διαδικασία των πλειστηριασμών, για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις Τράπεζες αλλά και για οφειλές μεταξύ ιδιωτών.
Στην ηλεκτρονική ειδική πλατφόρμα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου (www.eauction.gr) έχουν ανέβει πλέον των 3.000 πλειστηριασμών που αφορούν ακίνητα κάθε μορφής.
 Μεταξύ αυτών που θα βγουν στο σφυρί είναι το πλοίο «Αίολος Κεντέρης Ι», όπως και μικρά διαμερίσματα αλλά και κατοικίες (μεγάλες και μικρές) σε κεντρικά σημεία των Αθηνών όπως και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
Πάντως, είναι αβέβαιο πόσα ακίνητα θα φτάσουν τελικά στο «ηλεκτρονικό σφυρί», καθώς οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να ρυθμίσουν τα κόκκινα δάνεια τους πριν φτάσει η ημέρα του πλειστηριασμού, ενώ άγνωστο είναι πόσοι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν αλλά δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία τους (δηλαδή κηρυχθούν άκαρποι οι πλειστηριασμοί).





loading...

2 thoughts on “ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΡΙΣΗΣ…

  1. ΕΠΑΜ – Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο
    Δυναμικό παρόν την Τετάρτη 10/1/2018 στα Ειρηνοδικεία.

    Την ίδια μέρα καταθέτουν και το νόμο που θα βγάζει στο σφυρί ακίνητα για χρέη πάνω από 500€

    Εμπρός για την δική μας αξιολόγηση !

    Οι προγραμματισμένοι φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων εκατοντάδων Ελλήνων αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη είναι πλέον γεγονός. Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί, που οι Θεσμοί της Μαφίας θέτουν ως προϋπόθεση για να εκταμιεύσουν την δόση γι΄ αυτό και ζητούν την συμμόρφωσή μας !

    Ας «συμμορφωθούμε» λοιπόν και ας το δείξουμε με την παρουσία μας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία. Την ίδια ημέρα μάλιστα ΤΕΤΑΡΤΗ 10-1-2018 αναμένεται και η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που θα επιτρέπει στην εφορία να βγάζει στο σφυρί ακίνητα για χρέη πάνω από 500 ευρώ.

    Ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές ημέρες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, γράφει την δική του ιστορία

    Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για χιλιάδες συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την διαδήλωσή μας την Τετάρτη 10-1-2018 3.30 στα Ειρηνοδικεία.
    https://www.facebook.com/metopo/

  2. Κατάσταση:
    Αναρτημένος
    Ημ/νία Διεξαγωγής
    07/02/2018 10:00
    Τρόπος Διενέργειας
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
    Είδος προς πλειστηριασμό
    Ακίνητα
    Τιμή 1ης Προσφοράς
    101.000,00 €
    Ονοματεπώνυμο Οφειλέτη
    ΑΡΣΙΝΟΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. και το διακριτικό τίτλο ΑΡΣΙΝΟΗ Α.Ε.
    ΑΦΜ Οφειλέτη
    999633922
    Επισπεύδων
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
    ΑΦΜ Επισπεύδοντα
    094014298
    Ημ/νία Δημοσίευσης
    06/12/2017
    Μοναδικός Κωδικός
    KLS71RrnkZ

Comments are closed.