ΟΧΕΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΑΚΗ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ .....ΠΟΛΑΚΗ!!!!!!!

________Καθώς μας πληροφορεί ο ιστότοπος «το βήμα ορθοδοξίας» ο Εξοχώτατος καί πολύ μάγκας Υπουργός ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Πολάκης άνοιξε το στόμα του και -αναφερόμενος στο ταπεινό πρόσωπό μας- απέδειξε, ότι το στόμα του δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μόνον ένας σχέτος οχετός!
______Θερμότατα, λοιπόν, τον ευχαριστούμε, διότι απέδειξε ο ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, τιμή καί δόξα!
______Τιμή μας είναι, το γεγονός, ότι υπηρετήσαμε -ως Εφημέριος- την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή από το Φεβρουάριο 1968 έως τον Αύγουστο 1976 ως Εφημέριος Ιεροκήρυξ των Σχολών Αξιωματικών και Υπενωμοταρχών Χωροφυλακής. Εκεί δεν πήγαμε μόνος! Η Μητέρα Εκκλησία μας διέταξε να αναλάβουμε το πόστο αυτό. Κι εμείς προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου. Αλλά γιατί παρασιωπάτε μία λεπτομέρεια; Συγχρόνως ήμασταν και ομιλητής - διδάχος του Ευαγγελίου στις μεικτές τότε Σχολές Μοιράρχων και Αστυνόμων της Αστυνομίας Πόλεων, δηλ. στα Ειδικά Σεμινάρια Αξιωματικών προ της προαγωγής των στον επόμενο βαθμό! Στη θέση αυτή υπηρετήσαμε και στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως! Γιατί το αποσιωπάτε;
_______Τιμή καί δόξα μας επίσης είναι τό γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στον οποίο ωμιλήσαμε για την ανάγκη να εξομολογηθή καί τελικά, φωτισθείς από τήν Χάριν του Κυρίου μας, ωδήγησε τα βήματά του κάτω από το επιτραχείλι του Εξομολόγου!
_______Αγαπητέ Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε ....Πολάκη κάποτε και Εσείς πρέπει να το κάνετε! Αλλοιώς Σας περιμένει η Κόλαση!


________Ουδέποτε υπήρξαμε υμνητής των βασανιστών! Υπήρξαμε όμως υμνητής του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, όταν ανελάμβανε τα Πρωθυπουργικά του καθήκοντα! Έκανε Δημοψήφισμα καί τό αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ! Αλλά ο μαέστρος κ. Τσίπρας το μετέτρεψε σε ΝΑΙ! Αυτό όντως είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Είχε υποσχεθή, ότι θα σχίσει τα Μνημόνια καί ότι θα φέρει την ευημερία στον Ελληνικό Λαό. Και τότε εμείς είπαμε και γράψαμε «Γειά σου, Λεβέντη Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα»! Ενώ τώρα πια γράφουμε«Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα! Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο»!
________Για τη Χρυσή Αυγή το 2012 είχαμε γράψει τα παρακάτω λόγια:
«Στην αρρωστημένη σήμερα και παρακμάζουσα Δημοκρατία μας δεν είσθε βέβαια μια «Μαύρη Νύχτα!». Εάν όμως βελτιωθήτε, εάν αποφύγετε κάποιες ανωφελείς ακρότητες του νεοφώτιστου, αν τροποποιήσετε το στύλ, που εφαρμόζετε, αν ωριμάσετε δηλ., μπορείτε να καταστήτε μια γλυκειά ελπίδα για τον απελπισμένο πια Πολίτη και μια ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πια πολιτικό σύστημα, όπου οι κλέφτες ευδοκιμούν και κάποιοι Υπουργοί των Οικονομικών τους προστατεύουν, με το να εξαφανίζουν τις λίστες των υπόπτων και εν ταυτώ, χωρίς αιδώ, να ισχυρίζωνται δημοσίως, ότι έχασαν το CD, δηλ. τη λίστα Λαγκάρντ!».


_______Αργότερα εγράψαμε και τα εξής:

«Τελικά ουδέποτε απέκρυψα πως αγαπώ την Ορθοδοξία μας, ως Ιεράρχης, και την Ελλάδα μας, ως Έλληνας πολίτης! Αγαπώ όσους αγαπούν την Ορθοδοξία μας και την Πατρίδα μας, όπου και αν ανήκουν πολιτικά, μάχομαι δε και αντιμάχομαι όσους αντιμάχονται τα δύο αυτά αναντικατάστατα και πολυτιμότατα αγαθά, όποιοι κι αν είναι, όπου κι΄αν ανήκουν, απ’ όπου και αν προέρχονται! Η αγία Ορθοδοξία μας και η τρισένδοξη Ελλάδα μας αξίζουν περισσότερο και από την ίδια τη ζωή μας»!


__________Αγαπητέ κ.Πολάκη,_______Σας ευχαριστώ θερμότατα για τα πολύ επαινετικά σας.


«Αει κρύψου φασισταριό», μου εγράψατε! Τέτοια λόγια χρησιμοποιούν μόνον οι άνθρωποι του υποκόσμου! Εάν σεις είσθε ένας Υπουργός-μάγκας πρέπει να γνωρίζετε, ότι και ο υποσημειούμενος είναι ένας ιερωμένος με μιά πολυετή θητεία στην ιερωσύνη, με μιά καρποφόρα δραστηριότητα ως Επίσκοπος, με μια αξιοσημείωτη κοινωνική προσφορά, στην οποία περιλαμβάνονται δύο Γηροκομεία, δύο Στέγες κατακοίτων, ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός, ένα Εστιατόριο για πτωχούς ανθρώπους, ένα Κοινωνικό παντοπωλείο, ένα Κοινωνικό Φαρμακείο, μια Κοινωνική Ιματιοθήκη, δύο Φροντιστήρια για μαθητές Μέσης βαθμίδος κ. ά. Καί όλα αυτά από ένα άνθρωπο, ο οποίος άγει σήμερα το ογδοεικοστό (80) έτος της ηλικίας του. Βρέ....Πουλάκη μου, άνθρωπε του υποκόσμου, δεν σεβάσθηκες τουλάχιστον την ηλικία μου;


______Βλέπετε Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε..... Υπουργέ,

______Εσείς συνεχώς γκρεμίζετε την Ελλάδα μας! Ενώ εμείς προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ερείπια, τα οποία Σεις αφήνετε στο περάσμά Σας.

Με αγάπη και με εντιμότητα


«ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΑΊΓΙΟΝ, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2018,***********************Οχετός Πολάκη εναντίον του Μητροπολίτη ΚαλαβρύτωνNewsroom
🕐 Τελευταία ενημέρωση: 02-01-2018 | 12:38:44 - Πρώτη δημοσίευση: 02-01-2018 | 12:38:44
Με σκληρότατους χαρακτηρισμούς και απολύτως επιθετικό ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στο κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, όπου ο Ιεράρχης αναφέρεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «αντίχριστο» και «άθεο».


Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, ο Πολάκης χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο «ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας», «υμνητή των βασανιστών» και «θαυμαστή της «γλυκιάς ελπίδας» των χρυσαυγιτών».

«Αει κρύψου φασισταριό», γράφει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και καταλήγει: «Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπως ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook:
«Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας, ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της «γλυκιάς ελπίδας» των χρυσαυγιτων …… και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!
Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριό, Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηση και ο πρωθυπουργός!!!».

https://www.vimaorthodoxias.gr/mitropoleis/ochetos-polaki-enantion-tou-mitropoliti-kalavryton/
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΠΑΛΗΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
  ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ
  ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΟΦΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μητροπολίτης κατατρόπωσε τον ''αντίπαλό'' του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κ. Αμβρόσιος επιτελεί μέγα φιλανθρωπικόν έργο.
  Αντί να τον επαινούμε, τον υβρίζουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το ότι είναι πανάξιος Μητροπολίτης φαίνεται από τα έργα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όποιος αριστερός δεν μπορεί με επιχειρήματα να αντιμετωπίσει τον συνομιλητή του, τον αποκαλεί φασίστα. Συνήθης τακτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε κακό την αγάπη προς το Έθνος και την Ορθοδοξία. Ζούμε σε ένα καινούργιο μεσαίωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι κακό έκανε η δικτατορία του Παπαδόπουλου που δεν το κάνει σήμερα η δημοκρατία μας ; ; ; ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]