Ε ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ????

Ρε βγάζουμε τα ματια μας μονοι μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε….σε τετοιους καραγκιοζηδες δινουμε την εξουσια και μετα κλαιμε γιατι μας ..πουλανε !

loading...

14 thoughts on “Ε ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ????

  1. Από τον Θύμιο Παπανικολάου

    Είναι πρωτοφανές!!!
    Το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» δημιούργησε ένα πλατύ ΜΕΤΩΠΟ εναντίον του: ΟΧΙ μόνο από τις κατοχικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου (τα διακοσμητικά στολίδια του 4ουΡάιχ), ΑΛΛΑ και από τις αυτό-ονομαζόμενες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις (κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές), καθώς και από τις ποικίλες σέχτες του «αριστερισμού»!!!

    Τέτοια «μάζα» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ «σκουριάς» δεν έχει ιστορικό προηγούμενο: Οι πιο υστερικοί εντολοδόχοι της ΕΥΡΩ-κατοχής (τα ποικίλα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελα των μαφιόζων του χρήματος, ΟΛΩΝ των χρωμάτων), ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ με τους υποτιθέμενους εχθρούς του καθεστώτος (τα πολύχρωμα καιροσκοπικά νεφελώματα της «αριστεράς» και τις ποικίλες «κομμουνιστικές» σέχτες), ΟΛΟΙ εναντίον του Συλλαλητηρίου!!!

    Και μόνο αυτό το Μαύρο και ετερόκλητο Μέτωπο εναντίον του Συλλαλητηρίου αποκαλύπτει δύο βασικά πράγματα:

    α). Ότι όλες αυτές οι δυνάμεις είναι ΕΝΣΩΜΑΜΑΤΩΜΕΝΕΣ στο καθεστώς: Άμεσα ή έμμεσα, ανοικτά ή διακριτικά (ως εφεδρείες, ως αντιπολιτευτικά άλλοθι ή ιδεολογικά σωσίβια )…

    β). Ότι το Συλλαλητήριο έχει μια τέτοια εκρηκτική δυναμική που ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ εναντίον τους, υπονομεύει την ύπαρξή τους και ξεσκεπάζει τον προδοτικό τους ρόλο…

    Συνακόλουθα, ότι η ΔΥΝΑΜΙΚΗ αυτή που εμπεριέχεται στο «Μακεδονικό», αλλά και σε όλα τα «εθνικά» ζητήματα, ΑΠΟΤΕΛΕΙ μια τεράστια ΑΠΕΙΛΗ για το καθεστώς του 4ου Ράιχ και τις πολύχρωμες πόρνες του, διότι βάζει σε ΚΙΝΗΣΗ, μαζική και επαναστατική, τον ελληνικό λαό…

    Τα «εθνικά ζητήματα», ιδιαίτερα το «Μακεδονικό» πυροδοτεί το σύνθετο «σύμπλεγμα» της «Εθνικής» και «Κοινωνικής» Συνείδησης: Και αυτήν την πυροδότηση («εθνικού»-«κοινωνικού») την ΤΡΕΜΟΥΝ οι εξουσίες των νέων αποικιοκρατών, καθώς και τα ανδρείκελα των πολιτικών υπηρετών τους: ΟΛΑ τα πολύχρωμα και αποστεωμένα πολιτικά παράσιτα…

    Γι αυτό ΟΛΟΙ είναι εναντίον του Συλλαλητηρίου. ΤΡΕΜΟΥΝ μήπως και αποτελέσει τη σπίθα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ, της ανάφλεξης της συσσωρευμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

    Και τα ποικίλα παράσιτα των καιροσκόπων της «αριστεράς» και του άθλιου «αριστερισμού» μιλάνε για «εθνικιστικό» Συλλαλητήριο!!!

    Δηλαδή οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ, ο Νίμιτς, οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος, και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα, αλλά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι οι φανατικοί εχθροί του «εθνικισμού»!!!

    Το Συλλαλητήριο που στρέφεται εναντίον όλων αυτών των δυνάμεων του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι «εθνικιστικό» και το 4ο Ράιχ και τα εκτελεστικά του όργανα αποτελούν τους «εχθρούς» του εθνικισμού!!!
    Τέτοιες αρλούμπες ξεστομίζουν, ανενδοίαστα, οι πολύχρωμοι «αριστεροί» της Νέας Τάξης…

    ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να κινητοποιήσουν τον ελληνικό λαό, ούτε υποτυπωδώς, σε μια εποχή καταστροφής, λεηλασίας και ΦΡΙΚΗΣ, στιγματίζουν τον ελληνικό λαό, ως «εθνικιστή» επειδή κινητοποιείται ΡΩΜΑΛΕΑ και ΜΑΖΙΚΑ στο «Μακεδονικό»…
    Γι αυτό, αυτή η «αριστερά» είναι καταδικασμένη σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ…

    Διαβάστε και το παρακάτω εύστοχο σχόλιο, από δω:
    http://hggiken.pblogs.gr/2018/01/to-xepoylhma-apotypwmeno-sta-prwtoselida-twn-athhna-kwn-efhmerid.html
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!

    Τσιμουδιά για το σημερινό Συλλαλητήριο από τις αθηναϊκές εφημερίδες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…

    Οι πιο …προχωρημένοι όπως ο Κουρής του αυριανισμού και διαχρονικά γλείφτης της εκάστοτε εξουσίας, προτείνει και όνομα με το Μακεδονία!!!
    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    Η ίδια τακτική έχει επεκταθεί και σε θεωρούμενα έως τώρα πατριωτικά μπλογκς και άλλα…
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    ΠΗΓΗ:
    http://resaltomag.blogspot.gr/2018/01/blog-post_21.html

  2. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΓΑΠΑ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ GAY Η ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ TV 100 ΕΙΝΑΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΧΘΕΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ

  3. ΤΟ TV 100 ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ,ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ???

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΕΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ , ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΗΧΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  5. OLA AFTA TA LAMOGIA FORANE MPOXERAKIA ME ZOGRAFISMENA KOTOPULAKIA PANO. UST TSIU TU KERATA.

  6. ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ;;;
    ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΟΛΗ.ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ "ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ".ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΠΡΩΗΝ" ΤΖΑΝΚΙ(ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ).ΚΛΠ
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΥΛΑΣ-"ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ".Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ•ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.
    Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ.

  7. ΧΘΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΑΠΩΝ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΗ ΤΟΥ ΑΠΩΝ Ο ΚΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΩΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ , ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜ
    ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

  8. Όλα εξηγούνται.
    Η παγκοσμιοποίηση με την συνεχή και αδιάκοπη προπαγάνδα αλλοίωσε την εθνική συνείδηση και την θρησκευτική συνείδηση ουκ ολίγων πολιτών.

  9. Το λεγόμενο ''συνταγματικό τόξο'' συμμετείχε στην πατριωτική αυτή εκδήλωση;
    Αυτό το συλλαλητήριο έδειξε ποιοι είναι πατριώτες, ποιοι δεν είναι πατριώτες και ποιοι υποκρίνονται ότι είναι πατριώτες.

  10. ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΛΡΩΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΥΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤV 100 Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΝΑ TON ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.

  11. ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ 7-8 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΧΟΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΦΥΣΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΡΥΟΣ ΒΟΡΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ? ΦΑΠ ΦΟΥΠ ΑΔΕΙΣΜΑ Ο ΚΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ . ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΚΛΓΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΩ?

  12. Δεν τον εξέλεξαν οι Θεσσαλονικείς τον Μπουτάρη.Στο παράλληλο δημοψήφισμα το 90 % τάχθηκε εναντίον της πρότασης Μπουτάρη για την ιδιωτικοποίηση του νερού.Ποιά μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν εκλέγουν οι πολίτες αλλά η εβραική singular logic .Ποιός δεν ξέρει ότι η τεχνολογία είναι η ευκολότερη μέθοδος νοθείας όπως είχε καταγγείλει και Η Κωνσταντοπούλου που όμως όταν ρώτησε τον Βούτση έκανε την πάπια γιατί η νοθεία ήταν υπέρ αυτών.

  13. Nα σου πω ρε φιλε δεν εχεις αδικο. ημουν τεζα σο νοσκομειο με σπασμενη ολη την σπονδυλικη στηλη και εβαλα 5-6 φιλουσς με το ζορι αυτοι ολοι δεν θελανε να παω και τελικα με κουβαλησανε και πηγα και τον καταψηφισα φυσικα και τιας 2 φορες καιθυμαμαι οταν με βγαλανε απο το εκλογικο τμημα με ρωτησανε κατι γυναικες ηταν θυμαμαι για το νερο αν θελω να μεινει κρατικο η να το παρουν ιδιωτες και φυσικα και εγω ψηφισα να μεινει κρατικο. καλα λες πως γινετε το 90% αν και εγω πιστευω οτι το 10% που φαινετε να μην το ηθελε δεν θα καταλαβε γεροι γριες τι τους ζητουσαν γιατι και εγω απο τον πονο τοτε ειπα ναι και μου ειπαν οι φιλοι μου τι ναι ρε? θελεις να γινει ιδιωτικο? οχιι οχι αρχισα να φωναζω εγω και ψηφισα τελικα κατα της ιδιοτικοποιησης. Δεν ειναι καθολου απιθανο λοιπον αυτο που λες.

Comments are closed.