Μητσοτάκης: Αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου – Θα αλλάξει το καθεστώς ασύλου

Οργισμένη δήλωση για την κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου. Ούτε μπορεί το άσυλο να καταστρατηγείται, με τέτοιο τρόπο, για να καλύπτει όλου του είδους τις παράνομες, τις έκνομες συμπεριφορές», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι πέρασε σήμερα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αντίκρυσε μια απαράδεκτη εικόνα κατάληψης δημοσίου χώρου από μικροπωλητές. Είπε ακόμα ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η Αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του Πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά.

Όλη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πανεπιστήμια
«Περνούσα, σήμερα, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και σταμάτησα για να δω αυτήν την απαράδεκτη εικόνα κατάληψης δημοσίου χώρου από μικροπωλητές. Οι οποίοι, σε πρώτη ευκαιρία, βρίσκουν πάντα καταφύγιο εντός του χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου για να αποφύγουν την ενδεχόμενη σύλληψη.

Αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου. Ούτε μπορεί το άσυλο να καταστρατηγείται, με τέτοιο τρόπο, για να καλύπτει όλου του είδους τις παράνομες, τις έκνομες συμπεριφορές.

Για άλλη μια φορά, θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η Αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του Πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους φοιτητές, το οφείλουμε στους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο Πανεπιστήμιο».

loading...

9 thoughts on “Μητσοτάκης: Αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου – Θα αλλάξει το καθεστώς ασύλου

  1. αχαχαχαχαχααχ ευθυμησαμεν παλιν

  2. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΦΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΩΝ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    για χοντρο γελιο ειναι ολοι οι διαχρονικοι φαταουλες της ελλαδος

  4. Αν κ. Μητσοτάκη κάνετε τα Πανεπιστήμιά μας όπως είναι όλα τα Πανεπιστήμια του πολιτισμένου κόσμου ,τι να τα κάνουνε τα παιδιά μας που είναι ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ – ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΛΑ, θα τα στείλουμε σε άλλες Αφρικανικές χώρες ;

  5. 454 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΓΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΟΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ,ΣΑΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ…

  6. Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ​ώρα 23.55 στο KONTRA CHAΝNEL, στην εκπομπή KONTRA 24, ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, θα είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

    ΚΟΝΤRA CHAΝNEL

    Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV και μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel

    τηλ. εκπομπής : 210- 3489008

    e- mail εκπομπής: [email protected]

  7. ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    οργισμενη δηλωση του Κουλη πρρρρρρρρρ πρρρρρρρ πφφφφφφφφ αχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    τι ιλαροτητα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχα

  8. Ο οποίος σημειωτέον υπο του φόβου της αποτυχίας δεν τόλμησε να δώσει Πανελλήνιες!Αποφοίτησε αριστούχος χαχαχαχα απο το Αθηναίκό Κολλέγιο χαχαχαχα και πήγε στο ΕβραΪκό Χάρβαρντ!!!!!
    Είναι γατόνι αυτό το παιδί κι ας μη του φαίνεται χαχαχαχα,μόνο μη του βάλετε να μοιράσει μια μπάλα άχυρο σε δυο γελάδες…..εεεε εκεί θα πάθει κρίση!χαχαχαχαχαχαχα

    Ξ/ΡΕ άντε βάλε μας όλα τα υπόλοιπα σαϊνια της πολιτικής τους ΓΑΠ,ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΤΣΙΠΡΑ κ.ά.Να πάθω βραδυάτικα εγκεφαλικό απο τα γέλια.

  9. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχααααααααχχχχχχααααχαχα

Comments are closed.