Ηχηρό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στην σύνθετη ονομασία με τον όρο “Μακεδονία” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αντέχει στον σκληρό πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος η Χρυσή Αυγή: Άνω όριο: 9,8%!

Την ίδια ώρα κατά την οποία το σύνολο των πολιτικών κομμάτων (εκτός βεβαίως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) έχει συμφωνήσει σε
μία άτακτη εθνική υποχώρηση και έχει αποδεχθεί σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”, ο Ελληνικός Λαός τάσσεται κατηγορηματικά ενάντια σε αυτήν την αντεθνική επιλογή. Στην πρώτη δημοσκόπηση, μάλιστα, η οποία δημοσιεύτηκε το ποσοστό αυτό ήταν 80%! Στην δεύτερη η οποία παρουσιάστηκε στο “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 14ης Ιανουαρίου 2018, το 80% έγινε 68%… Ενδεχομένως ευρισκόμεθα ενώπιον μιας μεθοδεύσεως, η οποία όμως ας γνωρίζουν ότι δεν θα τους οδηγήσει πουθενά.Η θέληση της πλειοψηφίας και τα κόμματα

Οι Έλληνες δεν δέχονται σε καμία περίπτωση το όνομα Μακεδονία να περιέχεται στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων και την θέση αυτή της πλειοψηφίας του Λαού εκφράζει απόλυτα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δέχεται κατ’ ουσίαν τη σύνθετη ονομασία με τον όρο “Mακεδονία” αρκεί να υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: Η πρώτη είναι να ψηφίσει και ο Πάνος Καμμένος, απαίτηση που δεν αντέχει σε καμία λογική, το να αποφασίζει δηλαδή για ένα εθνικό θέμα με βάση το τι θα ψηφίσει ο κυβερνητικός εταίρος! Η δεύτερη προϋπόθεση είναι η ονομασία για τα Σκόπια να ισχύει “erga omnes”, δηλαδή έναντι όλων! Θέση δική μας είναι ότι όπως και αν αποκαλεί τα Σκόπια ολόκληρος ο κόσμος, εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αναγνωρίσουμε με αυτό το όνομα! Το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν λέει όχι στην σύνθετη ονομασία και απλά διατυπώνει κάποιες αντιρρήσεις άνευ ουσίας. Η αριστερά, βεβαίως, είναι δεδομένο ότι δεν έχει πρόβλημα με την ονομασία “μακεδονία”, ενώ ο Πάνος Καμμένος άλλοτε μιλάει για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, άλλοτε για δημοψήφισμα και άλλοτε δηλώνει ότι δεν δέχεται την ελληνική ονομασία “μακεδονία”!!! Λες και τα Σκόπια και ο ΟΗΕ θα χρησιμοποιήσουν την ελληνική ονομασία…Μία ακόμη "έγκυρη" δημοσκόπηση

Και ενώ όλα τα κόμματα παίρνουν θέση ενάντια στην θέληση του Λαού για το μεγάλο εθνικό ζήτημα, στην δημοσκόπηση της Κυριακής που δημοσίευσε το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” της εταιρείας Marc, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρουσιάζεται με ποσοστό 6,7% στο πρωτοσέλιδο τίτλο, αλλά στις μέσα σελίδες υπάρχει ένας πίνακας με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων σύμφωνα με τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίζεται με κατώτερο πιθανό αποτέλεσμα το 6,4%, με κεντρική τιμή το 8,1% και με άνω τιμή το 9,8%. Όμως, αυτός ο πίνακας αναιρεί το 6,7%, το οποίο δίνεται σαν πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, αφού αθροιζόμενη η κατώτερη με την μέση και την ανώτερη τιμή δίνουν αποτέλεσμα σαφέστατα μεγαλύτερο του 6,7% και συγκεκριμένα το 8,1%.

Βεβαίως, όταν η εταιρεία Marc, μας δίνει αυτό το ποσοστό και για να καλύψει την αποτυχία της σε ένα ενδεχόμενο υψηλό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίνει άνω όριο το 9,8% αυτό σημαίνει ότι σίγουρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σε άνοδο και αυτό συμβαίνει μέσα σε καθεστώς πλήρους αποκλεισμού και ενός σκληρού και ανελέητου πολέμου από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα. Η πρόθεση της δημοσκοπήσεως αυτής, αλλά και της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” φαίνεται και από τον τίτλο που δίνει στην παρουσίαση της δημοσκοπήσεως και ο οποίος είναι: “ΘΡΙΛΕΡ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.”... Αυτός ο τίτλος δείχνει που θα παιχτεί το παιχνίδι της πολώσεως στις προσεχείς εκλογές. Θα βγουν στους δρόμους και στα καλντερίμια οι κομματάρχες της Νουδούλας και θα επαιτούν ψήφους για να επιτύχουν την αυτοδυναμία και να διώξουν δήθεν την αριστερά. Όμως, η πόλωση αυτή ας γνωρίζουν ότι δεν θα πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο γιγαντώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό όπως είχε προβλέψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Οκτώβριο του 2017. Πόσο συμπτωματικό είναι τώρα ότι αυτό που θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα και ο ξένος παράγοντας, δηλαδή ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, το δείχνουν και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας…“Το παραμύθι για τυφλή ψήφο έχει πλεόν ξεφτίσει"

Εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σε τηλεοπτική εκπομπή προ ημερών και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝTRA CHANNEL, η πολιτική επιστήμων της εταιρείας δημοσκοπήσεων RASS κυρία Καρακλιούνη, δήλωσε ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας και αυτό αποδεικνύεται από τα ποσοστά που λαβαίνει σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Πράγματι, το παραμύθι για τυφλή ψήφο έχει πλέον ξεφτίσει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από το εκλογικό όριο σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 και είναι βέβαιον ότι θα επιτύχει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές του 2018 ή του 2019. Αυτό αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην πολιτική ιστορία της μεταπολιτεύσεως. Κανένα κόμμα πέρα από τα παραδοσιακά δεν κατόρθωσε να αντέξει σε περισσότερες από δύο εκλογικές αναμετρήσεις! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως, το επέτυχε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρένθεση, είναι η έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών και ας το πάρουν απόφαση αποτελεί γεγονός στην πολιτική ζωή του τόπου.Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

 1. Όταν κάποιοι ακούνε τις λέξεις ''ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ'' και ''ΠΑΤΡΙΔΑ'' βγάζουν σπυράκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοί που τάσσονται εναντίον του εθνικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία ποιοι είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι μόνοι που θα αντιταχθούν είναι οι ηττοπαθείς,οι συμβιβασμένοι και οι aντιεξουσιαστές (παρόλο που ουδέποτε πράττουν ενάντια στην εξουσία,τουναντίον χρηματοδοτούνται και χρησιμοποιούνται από αυτήν.Ο κυβερνητικός εσμός θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιστο μέσο,κάθε τεχνολογία για να πετύχει την συναίνεση του λαού έστω δια της απουσίας και της σιωπής καθόσον ο σιωπών δοκεί συναινείν.
   Φοβούνται τα συλλαλητήρια για να μην φανεί προς τα έξω ότι η κυβέρνηση για μιά ακόμη φορά θα πράξει ενάνται στην θέληση του λαού.Θα κάνει και πάλι το όχι του ναί.

   Διαγραφή
 3. Η αρχαία ελληνική ιστορία μας διδάσκει.
  Ο προδότης Εφιάλτης ήταν εναντίον του αγώνος του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του που υπερασπίζονταν την Πατρίδα τους.
  Οι Εφιάλτες φέρνουν την καταστροφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Λεωνίδας αντιμετώπισε στρατό εξοπλισμένο και πολυπληθέστερο.
  Ο Μεταξάς αντιμετώπισε στρατό εξοπλισμένο και πολυπληθέστερο.
  Εμείς τώρα δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια ''λέξη'', ένα ''όνομα'' ; ; ; ; ; ;

  Τι συμβαίνει; Αναρωτηθήκατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πατριωτισμός κάργα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο αρχαιολόγος από τα Οινόφυτα που ευνουχίζει το ποίμνιόν του
  Ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο

  Αλήθεια είναι ό,τι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν θα γίνει ποτέ Χριστόδουλος!
  Ο αρχαιολόγος απο τα Οινόφυτα που κατευνάζει τις Εθνικοπατριωτικές εξάρσεις , στην ουσία ευνουχίζει το ποίμνιον του , καταδικάζει την πολιτικολογία απο άμβωνος και υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την εκκλησιαστική περιουσια.

  Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης

  Ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο «Χριστόδουλος μας» οπως έλεγαν τα παιδιά με τα σκουλαρίκια που τα ειχε αγκαλιάσει ο Μακαριστός , θα συντόνιζε ανοιχτά τη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, θα κινούσε γη και ουρανό για να φτιάξει ισχυρά λόμπυ με Εθνικό προσανατολισμό εκεί που ανθεί ο Οικουμενικός Ελληνισμος , θα ξόρκιζε τους δαίμονες της Ελλαδικής κακοτυχίας με τρόπους που γνώριζε!

  Απο τους άμβωνες των εκκλησιών θα έκανε αυτά που διαστάζει να κάνει ο Ιερωνυμος. Θα κατακεραυνωνε τους ισχυρούς της γης, θα τρόμαζε τους Ευρωλιγούρηδες , θα μιλούσε για νενεκους -χωρίς ομως να διχάζει- θα μιλούσε για ριψάσπιδες που έχουν ομως την πολυτέλεια να επιστρέψουν στην κανονικότητα.
  Ο Χριστόδουλος μπορει να ειχε ασήμαντες ματαιοδοξιες στα μεταξωτά άμφια και στα ιερατικά μανικετόκουμπα εφησυχασμένος ίσως και απο τα ….πλούσια κοιτάσματα μιας πλασματικά εύφορης κοιλάδας , ομως , αλλοίμονο δεν έκοψε ποτέ με το μαχαίρι του συμφέροντος.
  Κι ενώ σκωπτικά τον περιγελούσαν ως νέο «Μακάριο» , εκείνος τους έδινε προκαταβολές Παραδείσου!!
  Οι επικριτές του τον αποκαλούσαν και «Τουρκοφάγο» μα εκείνος τους έστελνε αγιασμό και λουλούδια σαν να έλεγε «ο καθένας δίνει απο εκείνα που του περισσεύουν».
  Κάθε του λέξη η ενέργεια δημιουργούσε ειδήσεις. Ενα δάκρυ του , ενα πύρινο κήρυγμα , ενα σπάσιμο της φωνής του , ερμηνευόταν απο χιλιάδες σαν ένας Εθνικός λυγμός.
  Ενοχλούσε , οπως και ο Σωκράτης , που επαναλάμβανε στους κλασικούς χρόνους πως ειναι «η αλογόμυγα που ξυπνά το νωθρό άλογο της κοινωνίας»!!
  Ο αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος ειναι μιας άλλης σχολής. Που δεν θέλει να μπερδεύει τα Εκκλησιαστικά με την Πολιτεία. Που δεν θέλει οι παπάδες να έχουν φωνή και γνώμη πολιτική κατακεραυνώνοντας τα κακώς κείμενα.
  Ο Χριστόδουλος ηταν δημιούργημα ενος ….άλλου Θεού. Γήινος, καθόλου αποστειρωμένος, με υψηλή αρτηριακή πίεση , με πάθος για το «εν ανθρωποις ευδοκια».
  Ο Ιερωνυμος με καλοσύνη και υποδειγματική τάξη ταΐζει εκατοντάδες Ελληνες και ξένους που ζουν στα τάρταρα μιας καταραμένης φτώχειας.
  Ο Χριστόδουλος προχωρούσε ακόμα πιο πολυ. Προσπαθούσε για τα παραπάνω, αλλα άνοιγε τις βάρδιες πύλες των μοναστηριών που παρέμεναν ερμητικά κλειστές για να φιλοξενηθούν άστεγοι και φτωχοί…
  Ο Χριστόδουλος πολεμούσε τους δήθεν μα δεχόταν αδιαμαρτύρητα και τις σκληρές επικρίσεις για οσα «δεν γνώριζε» για ….τη χούντα, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και τους Απριλιανούς.
  Στην Κολομβια των Βαλκανίων , η περίπτωση του μακαριστού Χριστοδούλου ηταν ενα δώρο απο τη Θεότητα για τα 9 χρονια και τους 9 μήνες της εκκλησιαστικής του εξουσίας. Που έκανε την Ελλαδική εκκλησία δυνατότερη. Με ανοιχτούς ορίζοντες. Με ιδέες και διεθνή αίγλη.
  Σημερα,ο διάδοχος του δεν επιθυμεί συλλαλητήρια, επιζητεί ισορροπίες, θέλει σεβασμό στους νόμους.
  Ο Χριστόδουλος -αν ζούσε- θα αυθαδιαζε στο καθεστώς.

  Κάποτε, ένας νεαρός εργαζόμενος στην Αρχιεπισκοπή, γκρίνιαζε, γιατί ειχε περιέλθει τελευταία σε απραξία . Τον πλησίασε ο Χριστόδουλος κι εκείνος του επανέλαβε πως δεν νοιωθει καλά να πληρώνεται και τις μισές ώρες να κάθεται!!
  Με χαμόγελο και ζεστη φωνή ο Χριστόδουλος τον ρώτησε για την οικογένεια του. Κι ο νεαρός απάντησε πως εχει δυο παιδιά.
  – Ο Θεός σε έστειλε εδω για να ζήσεις αυτά τα 2 παιδιά. Γι αυτο μην γκρινιάζεις! Βρίσκεσαι εδω , παίρνεις το μισθό σου για να μεγαλώσουν τα παιδιά σου. Ο Θεός δεν εξετάζει αν δουλεύεις λιγο η πολυ. Αλλα αν είσαι εδω για να ζήσεις τα παιδιά σου!!
  Αυτός ηταν ο Χριστόδουλος που την Κυριακή θα ηταν μπροστάρης στο συλλαλητήριο εναντίον του Σορρος. Στο συλλαλητήριο εναντίον της Βαλκανικής Κολομβίας! Στο συλλαλητήριο της καρδιας μας.΄
  Γι αυτο ο γλυκός , εγκρατής και σώφρων Ιερωνυμος , δεν θα γινει ποτέ Χριστόδουλος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΠΡΑΒΟ στους ΛΕΒΕΝΤΕΣ! AΠΟΒΑΣΗ έφιππων Κρητικών στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό!
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
  3988008-768x512

  “Απόβαση” στη Θεσσαλονίκη θα κάνει την Κυριακή το πρωί ομάδα Κρητικών, οι οποίοι αναχωρούν σήμερα με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων και τη χρήση του όρου «Μακεδονία».
  Δέκα Κρητικοί αναχωρούν από το Ηράκλειο, ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, για να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο και να στηρίξουν τους Μακεδόνες. Οι Κρητικοί αναμένεται μόλις αποβιβαστούν το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά, να μεταβούν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όπου θα καταθέσουν δάφνες και έπειτα θα αναχωρήσουν με λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη.

  Οι Κρητικοί θέλουν με αυτήν την αυθόρμητη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ένας εκ των συμμετεχόντων Βαγγέλης Γραμματικάκης, να στηρίξουν τους Μακεδόνες, με τους οποίους τους δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων.

  “Η Μακεδονία για άλλη μια φορά κινδυνεύει. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε τους Μακεδόνες με τους οποίους μας δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων. Όλοι μαζί θέλουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο με ένα κρητικό “χρώμα”, με τα άλογα, με τις μαντινάδες και τα παραδοσιακά τραγούδια”αναφέρει ο ίδιος.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αποτελεί μία καλή ευκαιρία, ώστε οι Κρητικοί να “πρωταγωνιστήσουν” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού. “Θέλουμε με την αυθόρμητη αυτή πρωτοβουλία να “πρωταγωνιστήσουμε” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού, γιατί επικρατεί μία απογοήτευση ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να ενωθούν όλοι οι αδικημένοι αυτού του τόπου για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χειρότερα που έρχονται” επισημαίνει ο κ. Γραμματικάκης.

  “Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες” είναι το σύνθημα του πανό που θα αναρτήσουν απόψε στο πλοίο η ομάδα των Κρητικών, αλλά και στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

  “Να συνενωθούμε σε ένα εθνικό μέτωπο για να σωθούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Είναι μεγάλη ευθύνη να έχουμε τέτοιους προγόνους. Έχουμε γονατίσει και πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας” τονίζει ο ίδιος.

  CretaPost

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οι Έλληνες έλεγαν πάντοτε ή ταν ή επί τας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΦΑΣΟΥΛΑΔΑΣ19 Ιανουαρίου 2018 - 10:53 μ.μ.19 Ιανουαρίου 2018 - 11:05 μ.μ.

  Λοιπόν κύριοι,αν στη συγκέντρωση αντιληφθώ τραπεζάκια συλλογής ονομάτων διευθύνσεων τηλεφώνων και υπογραφών για την πολιτική στήριξη του στρατηγού,τότε θα πρέπει αναφωνήσουμε όλοι μαζί.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]