Τι απαντούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Τζένη Ιωακειμίδου

Τη δική τους εκδοχή έδωσαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, σχετικά με τα όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν στη Λ. Βουλιαγμένης, η Τζένη Ιωακειμίδου.

Η ηθοποιός, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι η αστυνομία τη σταμάτησε δυο φορές για υπερβολική ταχύτητα, και αντί να τη συνοδεύσει για να πάει γρήγορα το παιδί της στο νοσοκομείο, την καθυστερούσαν και της συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους ανωτέρους τους, μια διαφορετική κατάσταση. Όπως είπαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσαν ότι στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χ.α.ω, ενώ στην περιοχή όριο είναι τα 80 χ.α.ω.

Ένας από αυτούς έκανε νόημα στην οδηγό του οχήματος να σταματήσει δεξιά. Αυτή, αρχικά δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του και χρειάστηκε να της το πουν τρεις φορές.

Όταν τελικά σταμάτησε, ένας αστυνομικός την πλησίασε της έδειξε την ένδειξη του ραντάρ με τα 138 χ.α.ω. και την ενημέρωσε ότι θα βεβαιώσει την παράβαση. Τότε εκείνη, άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, να ισχυρίζεται ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και τον καλούσε να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο, προκειμένου να διασταυρώσει τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το παιδί ήταν ήρεμο στο πίσω παιδικό κάθισμα. Αυτός της ανέφερε πως θα κάνει γρήγορα και υποστηρίζει ότι όλη η διαδικασία κράτησε το πολύ τρία λεπτά. Πρόσθεσε επίσης, ότι η ηθοποιός έκανε απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, μόλις η Τζένη Ιωακειμίδου πήρε την κλήση, παραβίασε κόκκινο φανάρι και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο στο χέρι, ανέπτυξε ταχύτητα. Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς την “καταδίωξε” με το περιπολικό και της είπε ότι θα βεβαιώσει και τις νέες παραβάσεις και να περάσει από το ΤΤ Ελληνικού να παραλάβει την κλήση, αφού βιάζεται.

loading...

4 thoughts on “Τι απαντούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Τζένη Ιωακειμίδου

  1. Κάντε της και μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση για να βάλει μυαλό.
    Όλοι αυτοί οι δήθεν νομίζουν πως είναι υπεράνω των νόμων.

  2. Επρεπε να την κατεβασουν απο το αυτοκινητο να την εδεναν πισθαγκωνα και πατωντας της την κεφαλη χαμηλα να την οδηγουσαν στο κρατηηριο. Παραλλλα να πηγαιναν το παιδι σε κρατικο νοσοκομειο και εΑΝ ΒΕΒΙΩΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΙΖΑΝ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ

  3. Δεν ντρεπεται να κατηγορει την τροχαια? Ποτε μα ποτε μεχρι σημερα δεν ειδα την τροχαια και ολα τα αστυνομικα οργανα στην εξηντοχρονη ζωη μου να φαιρονται χωρις σεβασμο στον πολιτη. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΥΣΤΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ?

Comments are closed.