Μέλη ΠΑΜΕ σε Αχτσιόγλου: «Πάρτε το πίσω, για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα!» – Βίντεο

«Όχι, δεν το παίρνω πίσω» απάντησε η υπουργός στα μέλη του ΚΚΕ που ζητούσαν απόσυρση του σχεδίου νόμου – Ευθεία αντιπαράθεση Αχτσιόγλου και Φωτίου με στελέχη του ΠΑΜΕ μέσα στο υπουργικό γραφείο – «Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι που ξήλωσαν τα ρολά και πέρασαν μέσα στο κτίριο του υπουργείου

Επίδειξη ισχύος έκαναν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης μέλη του ΠΑΜΕ που αντιδρούν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση σχετικά με πλειστηριασμούς, αλλαγή στους κανονισμούς για την πραγματοποίηση απεργίας και αφορολόγητο.

«Δεν θα σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έγκλημα, δεν θα σας αφήσουμε» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου οι οποίες στάθηκαν όρθιες μπροστά στους διαδηλωτές. Τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ έφτασαν μέχρι το γραφείο της Έφης Αχτσιόγλου αφού προηγουμένως ξήλωσαν τα ρολά και μπήκαν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας επί της οδού Σταδίου.

«Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες» φώναζαν τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην υπουργό Εργασίας. «Για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα», και «πάρτε το πίσω», «πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο» φώναζαν στις κυρίες Αχτσιόγλου και Φωτίου τα στελέχη του ΚΚΕ που βρέθηκαν μέσα στο υπουργικό γραφείο.

 

«Δεν συζητάτε, δεν ήρθατε για να συζητήσετε» ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η υπουργός Εργασίας στα διαμαρτυρόμενα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Τασιούλας, ο Γιώργος Πέρρος, ο Ηλίας Σιώρας και ο Δήμος Κουμπούρης.


Μέλη ΠΑΜΕ: Πάρτο πίσω – Αχτσιόγλου: Όχι, δεν το παίρνω πίσω!

«Δεν είδατε τι έγινε μέσα; Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση» είπε η υπουργός Εργασίας στους δημοσιογράφους που την κάλεσαν να σχολιάσει. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τους διαμαρτυρόμενους του ΚΚΕ η κυρία Αχτσιόγλου αρχικώς παρακολουθούσε σαν αποσβολωμένη. Κάποια στιγμή άρχισε να χειρονομεί και τελικώς, όταν τα στελέχη του ΠΑΜΕ της φώναζαν «πάρτο πίσω» απαιτώντας να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο η υπουργός Εργασίας τους απάντησε: «Όχι, δεν το παίρνω πίσω»!

Αμέσως μετά την αποχώρηση των μελών του ΠΑΜΕ από το υπουργικό γραφείο, η κυρία Αχτσιόγλου, φανερά ταραγμένη, κάθισε σε μια καρέκλα στον προθάλαμο του γραφείου της και έφερε τα χέρια της στο πρόσωπό της σαν να κλαίει…

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της εισβολής μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας:

 

Χρησιμοποιώντας λοστούς, τα μέλη του ΠΑΜΕ ξήλωσαν τα ρολά, μπήκαν στη στοά και πέρασαν μέσα στο κτίριο του υπουργείου. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν και στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας απομακρύνοντας με τη βία και δεύτερο προστατευτικό ρολό. Τα μέλη του ΠΑΜΕ φώναξαν συνθήματα και βγήκαν από το κτίριο του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά τις επόμενες μέρες να πάρει δυναμική απάντηση.

Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Βγαίνουμε από αύριο στους δρόμους του αγώνα. Παίρνουμε μέρος στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Συνδικάτων, Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και των άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος, ως και τη μέρα που θα φέρουν προς ψήφιση τα νέα μέτρα.

Το ΠΑΜΕ καλεί επίσης συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή, 12 Γενάρη, ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής».

loading...

9 thoughts on “Μέλη ΠΑΜΕ σε Αχτσιόγλου: «Πάρτε το πίσω, για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα!» – Βίντεο

  1. ΛΕΤΕ, να ξυπνήσει το συνδικαλιστικό κίνημα; Ίσως γίνει κάποιο ΘΑΥΜΑ, θα δούμε, κάλιο Αργά παρά Ποτέ,

  2. Την έθιξαν την παλιοκαριόλα

  3. ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΣΠΑΝΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΚΙΣΑΝ.
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

  4. ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

  5. ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΡΟΛΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΦΑΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.

    ΘΑ ΥΠΑΡΚΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙςΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΡΟ9ΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΜΝΟΛΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ>
    ΣΚΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΥΡΟΦΕΣ ΧΡΥΣΥΑΓΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΤΣΙ?
    ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ …ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

  6. To ΠΑΜΕ του ΚΚΕ κάνει αντίσταση στο ΣΥΡΙΖΑ?Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!Είμαι 100% σίγουρος ότι το κουκλοθέατρο εχει και συνέχεια.

  7. ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΑΡΑΣΙΤΑ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ Θ'ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ.

  8. Οι ανεπαγγελτοι κομμουνιστες τα πιστα μαντροσκυλα του Συστηματος δεν πηγαν εξω απο τον Ρηαλ του χατζη-Χρωσταου να συμπαρασταθουν στους απληρωτους εργαζομενους του Πλουτοκρατη.
    Μονο σοου ξερουν να κανουνε και απο πριν ειδοποιουν και τα καναλια για να το βιντεοσκοπησουν και να το μονταρουν.Τα κουμουνια βρισκονται παντα σε αγαστη συνεργασια με τα τσοντοκαναλα των Πλουτοκρατων και εχουν στασιδι στις εκπομπες πρωτο τραπεζι πιστα.
    Ουξωωωωωω βρωμυλοι ουστττττττττ

Comments are closed.