Οσο δεν υπάρχει αντίδραση,ο Τσίπρας δεν φεύγει.Πάρτε το χαμπάρι!

Ποιο ’19;Οι εκλογές κοστίζουν,δεν είμαστε για τέτοια.Αφου όλα πάνε ρολόϊ,ο Αλεξ θα πάρει μια παρατασούλα 1-2-3-5 χρόνια και,αφού περάσει καμιά 500αριά μέτρα ακόμα,βλέπουμε.
Οσο δεν υπάρχει αντίδραση,ο Τσίπρας δεν φεύγει.Πάρτε το χαμπάρι!Τέτοια επιτυχία για την τρόικα δεν μπορούσε να την πετύχει κανείς!Ξυπνάτε!Ο σανός Τσίπρας είναι ο καλύτερος!Και για κάποιους που βλέπουν Κούλη,δεν τον βλέπω να ‘ρχεται τελικά.Νομίζω σε 2-3 χρόνια θα είμαστε έτοιμοι να “δεχτούμε” τους επενδυτές μας.Που να περιμένεις τώρα Κούλη,Φώφη κτλ;Κατευθείαν ο Αλέξης!Αφού πουλάει τι να περιμένουμε;Για όσους δεν έχουν καταλάβει,οι επενδυτές,επειδή θα κάνουν πράξη τη σημαία του κάθε κουμουνιστή:”Οι πολυεθνικές μας ρουφάνε το αίμα”,πρέπει να τους φέρει κουμουνιστής!Για να μην υπάρξουν αντιδράσεις!Με Κούλη θα έχουμε σφαγή(κυριολεκτικά όμως),με Αλέξη θα μιλάμε για το ΘΑΥΜΑ!Μας έφερε εργοστάσια,μας έφερε δουλειές!Θαύμα!Θεός!100 χρόνια πρωθυπουργός!Και,για όσους θα μιλήσουν για συνομοσίες και φαντάσματα,να πώ πως όλα είναι έτοιμα και στρωμένα.Μένει να σερβιριστούν!Οι μισθοι πέσανε στα τάρταρα,η ανεργία θερίζει,κτίρια,γραφεία,εργοστάσια,αεροδρόμια,εκτάσεις,ανεκπλήρωτα πρότζεκτ δόξα τω Θεό εχουμε με τη σέσουλα,περιμένουν κλειδαμπαρωμένα εδώ και χρόνια να πουληθούν κοψοχρονιά για ένα κομμάτι ψωμί!Το μόνο που έμεινε,είναι να ρίξουν(αυστηρα και μόνον στους αλλοδαπούς) τη φορολογία πολύ χαμηλά(θα το κανονήσει ο Αλέξης μας,μην ανησυχείτε),για να τους ανοίξει το δρόμο.Αυτό ήταν το σχέδιο(και ο Αλέξης οχι απλά το πέτυχε,αλλά το τρέχει με 1000!):Εμείς θα γίνουμε η νέα Ρουμανία της Ευρώπης!*Η Ρουμανία ξεκίνησε από το μηδέν,εντελώς χαμένη και διαλυμένη και πλέον παράγει από τριφύλι μέχρι αυτοκίνητα!Παρ’όλ’αυτά οι μισοί Ρουμάνοι είναι μετανάστες και οι άλλοι μισοί πεινάνε-με μισθούς των 350ευρώ!Μήπως σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;Είμαστε πανέτοιμοι λέμε!Πανέτοιμοι!

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Οσο δεν υπάρχει αντίδραση,ο Τσίπρας δεν φεύγει.Πάρτε το χαμπάρι!

  1. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να αντιδράσουν είναι της μείζονος αντιπολίτευσης, αντίθετα όμως οι αντιδράσεις τους περιορίζονται μόνο σε μικροπολιτικά θέματα, ενώ δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και τα προβλήματα του ελληνικού λαού.
    Το να περιορίζεσαι μόνο σε Ευχολόγια δεν έχει καμία Μα καμία σημασία.

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ.ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ…

  3. Δεν υπαρχει σωτηρια κυριοι για τα επομενα 50 χρονια ας ευχομαστε τουλαχιστον να δουνε καποιον αξιο στο τιμονι της πατριδας μας τα παιδια μας η εστω τα εγγονια μας

  4. μην λεμε οτι δεν υπαρχει σβτηρια, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ.

    Η ψηφιση κομματων του κυνοβουλιου είναι υπογραφη για την καταδικη ολων μας, επισης η αποχη το λευκο ή το ακυρο είναι ανοχη και νομιμοποιηση του καθεστως δουλειας και κατοχης και εχει ιδιο αποτελεσμα με την ψηφιση των κομματων του κυνοβουλιου, απο ολα τα αντικατοχικα κομματα μοναχα το Ε.ΠΑ.Μ. εχει το προγραμμα και τις πολιτικες υλοποιησης, εαν θελουμε πραγματικα να γλυτωσουμε από τους δωσιλογους, η ψηφος οφειλει να παει στο ΕΠΑΜ.

    Ας με διαψεύσει κάποιος εάν υπάρχει κάτι άλλο;;
    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/wp-content/uploads/2017/03/DESMEYSI.pdf

    Ρωτηστε και τους ανθρωπους που θελετε και εμπιστευεστε να β γουν την επομενη μερα, υπογραψουν και αυτοι ένα τετοιο χαρτι.
    Τοτε θα καταλάβετε τις προθεσεις τους αλλα κυριως την ειλικρίνειά τους…

  5. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΣΜΩΝ
    Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και μαζικά την μάχη κατά των παράνομων πλειστηριασμών
    καταγγέλοντας όπως πάντα ότι :
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ στη χώρα μας.
    Γι΄αυτό και προασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, όλων των Ελλήνων πολιτών, το οποίο ποδοπατείται από ένα καθεστώς αγυρτείας, ανομίας και απάτης υπέρ των χειρότερων τοκογλύφων τραπεζιτών, ελλήνων και ξένων
    Δεν μας τρομοκρατούν τα "ιδιώνυμα" !
    Όλοι περιμέναμε την ώρα που ο Λαός μας θα εξεγερθεί !
    Από μέρα σε μέρα νοιώθουμε οτι κάπου θα ξεσπάσει..
    Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα του !
    Θα είμαστε και ΤΩΡΑ που ΗΡΘΕ η ΩΡΑ να αποτινάξουμε το ζυγό της νέας κατοχής!
    Όλοι στα Ειρηνοδικεία αύριο Τετάρτη 3/1/2018 στις 3.30 μ.μ
    Οι συναγωνιστές της Αττικής καλούνται στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, όπου θα παραβρεθεί η ομάδα Κοινωνικών Δράσεων και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας .
    Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
    https://www.facebook.com/metopo/?fref=nf

  6. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ?

    Ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" που υπακουν τυφλα τις ΗΛΙΘΙΕΣ εντολες των δωσιλογων.!!!

Comments are closed.