ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΥΑΛΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Από 500 έως 600 χιλιάδες ψυχωμένοι Έλληνες, Μακεδόνες, Κρητικοί, Θράκες, Πόντιοι,
Θεσσαλοί και Στερεοελλαδίτες σαν μια γροθιά διατράνωσαν την απόφασή τους να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς!

Το πλήθος αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τον πληθυσμό των Σκοπίων και όπως είπε ένας από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, δεν μαζεύτηκε στην Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθεί αλλά ως εντολέας των πολιτικών (όπως ορίζει το σύνταγμα) για να δώσει εντολή στους πολιτικούς να απορρίψουν κάθε πρόταση ονομασίας που θα περιέχει το όνομα της μίας μοναδικής και Ελληνικής Μακεδονίας!

Οι πολιτικές προεκτάσεις του συλλαλητηρίου είναι σημαντικές καθώς μέσα από το μείζον εθνικό θέμα της μη εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας, γεννιέται ένα λαϊκό κίνημα που παίρνει από τον ίδιο τον λαό χαρακτήρα Εθνοσυνέλευσης ικανής να απονομιμοποιήσει τους δωσίλογους που δρουν ερήμην του Ελληνικού λαού!

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΔΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ TO BINTEO KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

9 thoughts on “ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ, ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΡΑΓΓΑΛΙΣΗ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΗΣ;

  2. Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόση Εθνική περιφάνεια,βλέποντας χθές τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου,να βροντοφωνάζουν όλοι μαζί "κάτω τα χέρια από την Μακεδονία".
    Είχα καιρό να συγκινηθώ και να δακρύσω από κάτι παρόμοιο,πράγμα που έγινε χθές,ακούγοντας από το πλήθος,τον Εθνικό μας Ύμνο,που κάποιοι προσπαθούν να τον εξαφανίσουν,μαζί με την έδοξη ιστορία μας.
    Ο Εθνικισμός είναι εδώ,και το βλέπουμε πώς φουντώνει και μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.
    Το βλέπουμε και σε πολλά αναπτυγμένα κράτη της Ευρώπης,ότι κάτω από το βάρος και την πίεση της λιτότητας,που μας επιβάλουν οι Γερμανοί,τα εθνικιστικά κόμματα είναι σε ραγδαία άνοδο,και σ αυτά έχουν στρέψει πλέον τις ελπίδες τους οι λαοί

  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
    ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΩΛΟΙ

  4. Μας έχουν ξεσκίσει με τα μνημόνιά τους και εμείς στον καναπέ μας αλλά όταν πρόκειται για την πατρίδα είμαστε παρόντες.Στις 4-2-2018 ΄όλοι στο Σύνταγμα να φάνε τα μήδεά τους(όχι μέζεα κατά τον Ζουράρι)όλοι οι ανθέλληνες.

  5. Χθες δάκρυσα από συγκίνηση. Έλαμψε το μεγαλείο της Ελλάδος.

  6. Οι 300 του Λεωνίδα έδωσαν και το αίμα τους για την Πατρίδα.

  7. Οι φίλοι της παγκοσμιοποίησης, που απεχθάνονται κάθε τι το εθνικό, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

  8. και'γω παιδιά έκλαψα χθές
    απο τον παλμό των αδελφών μας Μακεδόνων
    τέτοια συγκέντρωση
    με τόση αγάπη για την Ελλάδα
    δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου
    οι μακεδόνες είναι πιο συναισθηματικά
    δεμένοι με την Ελλάδα ίσως παίζει ρόλο
    η γεωγραφική τους θέση και αυτά που
    πέρασαν οι προγονοί τους
    απο τους κομητατζήδες εαμοβούλγαρους

  9. ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ

    ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΜΕ ΤΟ Φ Ε Κ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟ 1959

    ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ;;;
    ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ – Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ε. ΑΒΕΡΩΦ – Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ – Ε. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959
    Με το άρθρο 7, ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α'/1959, για την κύρωση της συμφωνίας των αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της πρώην Γιουγκοσλαβίας!!!

    https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/1959.html

Comments are closed.