Ο Φαήλος πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή

Την εθνική προσφορά του Κώστα Καραμανλή, επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, με άρθρο του στην εφημερίδα “Δημοκρατία”.Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σημειώνει
μεταξύ άλλων τα εξής, με αφορμή το Σκοπιανό:“Το έργο είχε ξαναπαιχτεί στο Βουκουρέστι και του είχε δώσει εθνικό φινάλε ο Κώστας Καραμανλής, ένας από τους λόγους που είναι άξιος της Πατρίδας και σπάνια αναλαμπή σθένους ηγεσίας υπέρ του εθνικού συμφέροντος.
Τα Σκόπια θέλουν διακαώς την είσοδο στο ΝΑΤΟ με το «Μακεδονία» στο όνομα, διότι, πρώτον, διασφαλίζουν την επιβίωσή τους με τις πλάτες της Συμμαχίας, λέγε με ΗΠΑ, και, δεύτερον, διατηρούν αλώβητο το όχημα του αλυτρωτισμού, ήτοι το όνομα. Η αριστερή μνημονιακή κυβέρνησή μας έσπευσε να αντιταχθεί στις ΗΠΑ εκεί που δεν έπρεπε, για την Ιερουσαλήμ, και δεν θέτει όρους με απειλή βέτο εκεί που θα έπρεπε, στην είσοδο των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ. Επρεπε στον ΟΗΕ να συνταχθούμε με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ανακοινώνοντας τη μετακόμιση της πρεσβείας μας στην Ιερουσαλήμ, και να δηλώσουμε πως η Δημοκρατία του Βαρδάρη θα μπει στο ΝΑΤΟ με την υποστήριξή μας αλλά κράτος με τη λέξη «Μακεδονία» στο όνομά του θα το κοιτάμε ώσπου να διαλυθεί και να διαμοιραστεί στους δικαιούχους, ήτοι η Ελλάδα, η Αλβανία, η Σερβία και η Βουλγαρία.Με την πατέντα πως είμαστε και οι δύο κληρονόμοι του Μ. Αλεξάνδρου, που συμφώνησαν Τσίπρας και Ζάεφ, και με τη χαζοφιλελέδικη παρέα του Μητσοτάκη να συμφωνεί, η παρακμιακή ελίτ μας μάς σέρνει σε μία ανόητη και επικίνδυνη ήττα, με το 81,9% του λαού να διαφωνεί, ενώ μόνο το 8% δέχεται συμβιβασμό στο όνομα. Προφανώς τόση είναι η επιρροή των αποστολών του μαρασμού”.

loading...

2 thoughts on “Ο Φαήλος πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή

  1. Φαήλο. Θεοποίησε τον ,,,μπας και πάρεις κανα ψήφο του, αφού ο ίδιος πιστεύεις ότι δική σου προσωπικότητα, δεν έχεις,

  2. Φαηλος, πιο συστημικος πεθαινεις!
    Αντε βρε σε περιμενουμε ποτε θα πας στη
    Συναγωγη να αναψεις τη Μενορα αλα Κουμουτσακος…η Νεα…ψωφοΔεξια…ε ρε γλεντια…χεχεχε

Comments are closed.