Παυλόπουλος: Δεν υπερτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τις δυνάμεις μας

Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προς τους
δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για ευχές για το Νέο Έτος 2018.
«Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», προσέθεσε ο Πρόεδρος και υπογράμμισε:

«Η εκτίμηση στη χώρα είναι μεγάλη, όταν χρειαστεί είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, και θα το δείξουμε».

Νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας για ευχές για το Νέο Έτος 2018.

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Κοπτικής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τις ευχές του και ευχήθηκε «καλή δύναμη σ’ αυτό που κάνετε», ενώ στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια «για όλα αυτά που κάνετε».

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

loading...

5 thoughts on “Παυλόπουλος: Δεν υπερτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τις δυνάμεις μας

  1. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

  2. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ]ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ.Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  3. Ο Παυλόπουλος αν κρίνω απο φάτσα μάλλον είναι καταγωγής ρομά

  4. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ – ΡΟΜΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, Ο << ΣΩΣΤΟΣ >> ΔΡΟΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.