Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί

Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, όσοι μετανάστες δεν αποχωρήσουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε, θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικές φυλακές.

Το Ισραήλ  και προκειμένου να προφυλάξει την κοινωνική του ηρεμία και συνοχή αποφάσισε να διώξει 38.000 Αφρικανούς μετανάστες δίνοντας διορία 90 ημερών.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε πως θα δοθεί χρηματική ενίσχυση 3.500 δολαρίων σε κάθε μετανάστη, προκειμένου να μετακινηθεί είτε πίσω στην πατρίδα του, είτε σε άλλες χώρες.

Όποιος επιλέξει να αποφύγει τη διαδικασία αποχώρησης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλάκιση, καθώς οι αρχές ασφαλείας έχουν λάβει εντολή για γενικό ξεκαθάρισμα από τις αρχές Απριλίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα θύματα των διακινητών και των σύγχρονων σκλαβοπάζαρων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης του Ισραήλ, υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 38.000 εισβολείς, εκ των οποίων μόλις οι 1420 κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το Ισραήλ ονομάζει εισβολείς όλους όσοι εισήλθαν στη χώρα χωρίς να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία.

Πολλοί προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθρέα, ζητώντας άσυλο, ωστόσο η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει ως παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

loading...

6 thoughts on “Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί

  1. Και εμείς έχουμε εδώ τα λαθροπηθικια και τα ταΐζουμε και τους δίνουμε και κοινωνικό μερισμα

  2. Θα φέρουν κι άλλους πολλούς

  3. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 10:30 μ.μ.
    Κι αυτοί όπως εμείς είναι πειραματόζωα του γνωστού Νεοταξίτικου σχεδιασμού περί μείωσης του γήινου πληθυσμού με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης κάτω απο τη μπότα του αντίχριστου.
    Οι Νεοταξίτες ηγέτες τροφοδοτούν με ψευδαισθήσεις προστασίας τη φάρα τους για να έχουν τη συνδρομή τους αλλά όταν θα έρθει η ώρα της εκπλήρωσης του τελικού σχεδιαστικού πλάνου θα τους χρησιμοποιήσουν όπως τους χρησιμοποίησαν στη δημιουργία του Ολοκαυτώματος για να κερδίσουν τη ποθούμενη γη τους.

    Πιο αναλυτικά?

    Ας υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι με τον Α ή Β τρόπο αφανίζουν τον θόλο του Βράχου ή αλλιώς το τέμενος Αλ-Ακσά για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους που δεν ήταν/είναι άλλο από την οικοδόμηση του Ναού του Σολομώντος.

    Τίθεται λοιπόν η ερώτηση:Σε μια τέτοια πολεμική σύραξη πόσοι Μουσουλμάνοι και πόσοι Ισραηλινοί θα δουν τα ραδίκια ανάποδα;

    Λυπάμαι ειλικρινά που παρακολουθώ να εξελίσσεται το σατανικό Νεοταξικό σχέδιο περί υποταγής του πιο ατίθασου λαού του κόσμου προς συμμόρφωση όλων των άλλων Ευρωπαϊκών και μη αλλά λυπάμαι και το Εβραίκό έθνος που αδυνατεί να αντιληφθεί το επερχόμενο και το πιό οδυνηρό Ολοκαύτωμά του.

    Κύριε Ιησού Χριστέ μην αφήσεις τους σατανιστές Νεοταξίτες να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους,προστάτεψε τη πιο λαμπρή κτίση σου.

  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΙΑΣΤΗΚΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ? ΜΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΩ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΔΑ. ΤΣΑΚ ΤΣΟΥΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  5. MPRAVO STO ISRAIL ELPIZO NA MIN TUS FERUN IN GREECE.

Comments are closed.