Σοκ! Πατέρας βίαζε την 7χρονη κορούλα του

Η είδηση έχει συγκλονίσει! Μόνο οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον βιασμό ενός 7χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο συνάδελφος Βασίλης Χήτος στην εκπομπή «Live News Weekend» με την Αμαλία Κάντζου στο «Ε», ο πατέρας βίαζε την 7 χρονη κόρη του του συστηματικά!

Η αποκάλυψη ήρθε όταν το παιδί κάποια μέρα είχε αιμορραγία. Τότε η ανυποψίαστη μητέρα το πήγε στον παιδίατρο να δει τι συμβαίνει, και τον άκουσε εμβρόντητη να της λέει πως έχει βιαστεί. Λόγω της κατάστασής του μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», και μόλις πήρε εξιτήριο συνελήφθη και ο αδίστακτος πατέρας. Ήδη έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

loading...

2 thoughts on “Σοκ! Πατέρας βίαζε την 7χρονη κορούλα του

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΡΩΤΑΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ; ΑΙΣΧΟΣ ΤΕΡΑΤΑ ΑΙΣΧΟΣ

  2. Καί οι πολιτικάντηδές μας είναι συνεργοί σ' αυτά τα εγκλήματα, αφού χωρίς να ρωτήσουν τον ….κακόμοιρο(καί όχι κυρίαρχο) λαό, κατήργησαν την θανατική ποινή!…… Για τέτοια εγκλήματα μόνο Θάνατος, τίποτα άλλο!….. Θα τον ταΐζουμε τώρα μερικά χρόνια, στην φυλακές, τον κοπρίτη αυτό, για να ''σωφρονιστεί''(μπούρδες!…) καί σε λίγα χρόνια θα τον αφήσουν ελεύθερο για να καταστρέψει καμιά άλλη ψυχούλα!…. ΑΙΣΧΟΣ!…. Γι΄αυτό καί για πολλά άλλα σιχαίνομαι το βρωμερό καί υποκριτικό πρόσωπο της ''δημοκρατίας'' μας!…………………… …Λ.

Comments are closed.