Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

48 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. Για να δουμε..εε νωρις ειναι ακομα αργοτερα θα βγει ο Χεσοπιθηκας να αμολησει τις κλανιες του εδω μεσα..χλιουτς να παρε μια τσαπελα…

  2. Giannis Paterakis

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΟΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ??

    ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΤΕ…!!!

    ΑΝ ΟΧΙ,ΑΣ ΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΒΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ,ΕΔΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ…

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΕΛΛΑΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

    ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟ" ΓΜΤ…???

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/…/uplo…/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ….

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ??

    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 50.000,ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

    ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΕΣ ΜΑΚΡΥΑ.ΟΥΣΤ…!!!!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΗΡΩΑ

    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΥΟΜΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000,ΗΔΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ 30/12 ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ..
    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ…

    ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΛΕΝΕ:

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…!!!

    "Π Ο Σ Ο" ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…???

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

  6. ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΨΕΜΑ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ…

    ΑΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ…

    ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΞΗ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ…

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ….

  7. Η ηλιθιότητα (περίπτωση Πατεράκη) είναι η πνευματική αναπηρία, που οφείλεται σε συγγενή ελαττωματική κατασκευή του εγκεφαλικού φλοιού ή του συνόλου του εγκεφάλου ή σε ασυνήθη υστέρηση παιδείας (παραμονή στη ζωώδη κατάσταση) ή σε σοβαρό μεταγενέστερο ατύχημα. Γι΄ αυτό ο ηλίθιος αποκαλείται και ζαβός (δηλαδή στρεβλός = όχι ίσιος = ανάπηρος), κουτός (από το κόττος = αλέκτωρ, που σημαίνει αυτόν με μυαλό κόκορα), μικρόνους, ολιγόνους, βραδύνους, άμυαλος, ανεγκέφαλος, ανόητος και κρετίνος.

  8. Εδώ, η πνευματική ανεπάρκεια οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα, που συνεπάγεται την έλλειψη νου (ολιγοφρένεια) και το ασυνήθιστα χαμηλό νοητικό επίπεδο (κατώτερο του φυσιολογικού IQ). Κι επειδή ακριβώς πρόκειται για κατασκευαστικό ελάττωμα, χρησιμοποιείται ως πρώτος και βασικός απ΄ όλους τους παραπάνω συνώνυμους όρους η αρχαιοελληνική λέξη ηλίθιος, που υποδηλώνει ετυμολογικά ματαιότητα και φράγμα (ως σχετιζόμενη με το επίρρημα «ἤλιθα» = ματαίως, το ουσιαστικό «ἠλεός» = φράγμα και το ρήμα εἰλέω = φράσσω). Δηλαδή, η αναπηρία του ηλίθιου συνιστά φράγμα, που καθιστά μάταιο το να επιχειρήσεις να συνδιαλεχθείς μαζί του ή να τον πείσεις. Αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι του αναγνωρίζεται το ακαταλόγιστο, διό και στη γαλλική αυτός αποκαλείται «crétin» (εκ του «chrétien» = αθώος) και στη νεοελληνική ντουβάρι, τούβλο, κούτσουρο και αγαθιάρης (δηλαδή μη εκών κακός). Κοινωνικά, λογίζεται ως περίπου τρελός, αν και η αναπηρία του δεν τον κατατάσσει στους τυπικούς ψυχασθενείς (με τις βασικές έννοιες του μανιακού ή του σχιζοφρενούς ή του καταθλιπτικού), γιατί μπορεί να εμφανίσει ανά πάσα στιγμή, τυχαία και περιστασιακά, συμπτώματα μιας από τις ψυχασθένειες. Από την άλλη πάλι, στον ηλίθιο συναντάμε ένα είδος φυσικής «σοφίας»: μοιάζει να έχει εκ φύσεως το γνώθι σ΄ αυτόν και, γι΄ αυτό, ποτέ δεν αξιώνει να αναγνωρισθεί ως έξυπνος και περιορίζεται πάντα σε βοηθητική και μηχανικά επαναλαμβανόμενη εργασία (που αν κατορθώσει να τη μάθει, την εκτελεί ευσυνείδητα και αγόγγυστα, χωρίς καμία παραπέρα φιλοδοξία).

  9. Η βλακεία είναι τελείως διαφορετική περίπτωση. Δεν πρόκειται για κατασκευαστικό ελάττωμα, αλλά για ελάττωμα του χαρακτήρα' διαστροφή. Ο βλάκας, ναι μεν δεν είναι ευφυής, αλλά δεν είναι και ηλίθιος. Ωστόσο, ενώ αυτός διαθέτει στοιχειώδεις νοητικές ικανότητες, από μαλθακότητα ή νωθρότητα ή τεμπελιά ή αβελτηρία του μυαλού, δεν τις χρησιμοποιεί. Τον χαρακτηρίζει δηλαδή, ως χαρακτήρα, η αδράνεια του πνεύματος (πνευματική νάρκη), η αδιαφορία για τα πνευματικά ζητήματα, η απουσία καλλιέργειας (την οποία συνήθως συγκαλύπτει με τη συλλογή άχρηστων και ετερόκλητων εγκυκλοπαιδικών γνώσεων και την παπαγαλία απόψεων τρίτων) και η έλλειψη ορθής κρίσης και σοβαρότητας στη σκέψη. Κατά τους αρχαίους έλληνες, ο «βλαξ» ή «μλαξ»(ρίζα το βλᾱ ή μλᾱ) είχε ως χαρακτηριστικό τη μαλακία, δηλαδή το να αναλώνεται σε άσκοπες και άκαρπες ενέργειες (εξ ου και η λέξη αυτή εννοεί γενικά στη νεοελληνική τη βλακεία, αλλά και ειδικά τον αυνανισμό, που είναι κατά τα παραδεδεγμένα άσκοπη και άκαρπη σεξουαλική πράξη).

  10. Γι΄ αυτό, ο βλάκας δεν πρέπει να αποκαλείται ηλίθιος ή με οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα συνώνυμα της λέξης αυτής. Τα συνώνυμα που ταιριάζουν νοηματικά σ΄ αυτόν είναι τα μωρός (γιατί πράγματι το μωρό είναι προσωρινός βλάκας, χωρίς να είναι ηλίθιο),χαζός (από τη διαδεδομένη αραβική λέξη haz = παραλήρημα, παραλογισμός), ελαφρόμυαλος (όχι άμυαλος),ξεροκέφαλος ή χοντροκέφαλος (όχι ανεγκέφαλος), παράλογος (όχι άλογος) και ευήθης (βολικού ήθους, γιατί παρασύρεται εύκολα), ενώ οι ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν είναι η επιπολαιότητα, η σάχλα, ο αβδηριτισμός και βέβαια η άσκοπη πολυπραγμοσύνη (μαλακία).Μεταφορικά, ο λαός τον αποκαλεί και βλίτο, βούρλο, μπούφο, κουμπούρα και κάλο (ότι δηλαδή έχει κάλο στο μυαλό, όχι ότι δεν έχει μυαλό όπως ο ηλίθιος).Χαρακτηρισμούς, που ποτέ δεν απευθύνει εξάλλου στον ηλίθιο, γιατί τον θεωρεί αναξιοπαθή και τον σέβεται και τον συμπονά.

  11. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  12. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕΠ ΕΛΑ…ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΙΛΑΕ ΙΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΠΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ YOSHEF ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΝΕΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ…ΚΑΛΑ ΚΥΤΤΑΞΕ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ…..salom….salom..

  13. Εβουτηξε ο Πατερκης απε στο Μακρονησι
    καμια συναγριδα του μαθες για να χτυπησει
    μα εκανε λαθος στην σκοποβηλη κι'αντι για συναγριδα
    χτυπησε με δυναμη πολυ την αριστερη του αρχιδα

  14. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΥΡΕΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

  15. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  16. TEΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ 150αρι ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Η ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΥΠΕΡ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 10αρικα?
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

  17. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑ!! ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  18. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Την καμπάνα που έφαγε με 8 χρόνια και στέρηση λέγατε πως είναι Συνομωσία και ότι τον κυνηγούν για να μην ελευθερώσει τον πλανήτη.
    Γιατί δεν αναρωτηθήκατε γιατί έπεσε τόσο βαριά καμπάνα για απάτη;
    Απλά γιατί τα δικαστήρια ξέρουν το τι κουμασι είναι και πόσες φορές έχει απασχόληση την δικαιοσύνη και πόσες υποθέσεις εκκρεμούν εκτός της πολιτικής του και θρησκευτικής του πορείας !!!!
    Και κάτι τελευταίο η καταγωγή του είναι τσιγγανος η Αρβανίτης για να μην στενοχωρηθούν οι ελληναράδες.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Νίκος Μπαλαντίνης
    Νίκος Μπαλαντίνης Τσιγγάνος είναι

  19. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  20. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  21. Δημητρης Καζαμιας
    Χθες στις 4:53 μ.μ. ·

    "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"
    δεν γνωριζα οτι ο σωρας κατηγορηθηκε το 2002 για σοβαροτατο αδικημα αρχαιοκαπηλειας και καταδικαστηκε.

  22. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  23. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  24. Γιάννης Καλογερόπουλος
    2 ώρες ·

    ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ..
    ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    6 6
    Σχόλια
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΕΙ Ο Α.Σ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ …. ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ………. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΗΤΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ …………ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΧΗΤΙΚΟ .

  25. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  26. Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!
    ………………………………………………………………………
    τα σχολια περιτευουν μπροστα στην αγραμμοτοσυνη και στην ηλιθιοτητα των μουρτζοβλαχων οπαδων του σεσημασμενου μογγολογυφτα!!!!!!!!
    απο κατι τετοια αγραμματα βλαχαδερα τσεπωναν χιλιαρικα οι γυφτοι και εστελναν ε3κατομμυρια στον καναδα

  27. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΤΥΧΑΙΟΣ…!!

    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ…!!!

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…

    Α-Ω

    https://www.youtube.com/watch?v=svnRCe5DPnM — μαζί με Artemis Sorras

  28. Μαλιστα!!!!!!!!!!παγκοσμιος αντιπροεδρος………το. γυφτικο ψωλοχυμα…..
    Πλαστογραφος εκβιαστης αρχαιοκαπηλος πλακατζης γυφτομογγολος απο τα τσουκαλεικα!!!!!!!!
    και με προεδρικο διαταγμα παρακαλω!!!!!!! ρε τι κανει η κοκα μαζι με τη μασονια και τον σατανισμο!!!!!!!

  29. προεδρος ποιος ειναι γυφτομογγολε????????????????
    ο σταγακης με τον σατανιστη μασονο καλοπουλο????????????

  30. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  31. Καταλαβατε ελλανια γελαδια που σας ταιζουν βελανιδια οι εβραιοχαφιεδες??????
    Τσουβαλια τα λεφτα στον καναδα απο τις εισφορες "ελλανιας"γυφτομαλακιας σας ζωα!!!
    Τρεξτε τωρα να σωσετε τις περιουσιες σας!!!!!!!!!!!
    Γι'αυτο η εβραικη νεκροκεφαλη ξημεροβραδιαζεται να γραφει τις παπαριες τους!!!!!!!!!!!!

  32. Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

  33. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑΡΑΝΔΟ
    Ο ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
    ΔΙΕΣΩΘΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΚΑΤΟΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΝΟΕΡΩΣ
    ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  34. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  35. Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

  36. Καταλαβατε ελλανια γελαδια που σας ταιζουν βελανιδια οι εβραιοχαφιεδες??????
    Τσουβαλια τα λεφτα στον καναδα απο τις εισφορες "ελλανιας"γυφτομαλακιας σας ζωα!!!
    Τρεξτε τωρα να σωσετε τις περιουσιες σας!!!!!!!!!!!
    Γι'αυτο η εβραικη νεκροκεφαλη ξημεροβραδιαζεται να γραφει τις παπαριες τους!!!!!!!!!!!!

  37. Από σωτήρας … φαντομάς ο Σώρρας. Τον ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
    Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» που δήλωνε ότι έχει 600 δισ. δολάρια και θα πλήρωνε το χρέος της χώρας, εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια φυλακή – χωρίς αναστολή – για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
    Η δειλία του γελωτοποιού άφραγκου'κροίσου'που θα μας πληρώσει τα χρέη ,αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός.

  38. χαχαχαχχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχα

  39. ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΖΕΥΣ ΣΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ
    ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΑΡΡΕΝ ΧΙΜΠΑΤΖΟΙΔΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟς ΚΟΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ ' ΟΝ '

    ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 600 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  40. Γιάννης Καλογερόπουλος
    26 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:56 π.μ. ·
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ
    ΕΞΑΓΩΝΙΚΗ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ………..

    '' Evolution and the Bible is same story''.

    Α – Ω Τime Lords
    The secrets they don't want you to know

    Masonic 'Saturni illuminati' Key links – Takeover of Time & spase

    Satan's Time Lords, Saturn worship is Satan worshiping. Saturn talisman of the Solar System – Satan – collector harverter of via ''Saturn's hexagonal wormhole''.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater

    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ
    ΕΞΑΓΩΝΙΚΗ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ………..

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater

  41. σατανολατρες νεοπαγανιστες της στοας του καναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1.500.000 εστειλε μονο ο καραφλας εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο ολα τα ψωριαρικα ζωα βριζουν μεχρι εμετου την ορθοδοξη πιστη μας!!!!!!!!!!!

  42. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  43. γι'αυτο χοροπηδανε τα μεσανυχτα γυρω απο φωτιες και απο ποταμια οι σατανολατρες ψωρραιοι

  44. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΘΑ ΡΟΥΦΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ!!

  45. Το δωρακι σαςισχυει για 20 χρονια νεοπαγανιστη μασωνε σατανολατρη!!!!!!!
    ……………………………………………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

Comments are closed.