Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

23 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ΕΝΑ ΨΒΡΡΟΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ ΟΝΟΝΑΤΙ ΧΩΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΙΣΤΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΒ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ Α Ω ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307797509365672&id=100004063050947
    ……………………..
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ…….ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…ΤΙΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?…ΝΑ ΗΡΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΦΩΝΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΑTΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ?….ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΒΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ…ΧΜΜ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕ ΕΝΑ Τ.Σ.Υ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?….Τ.Σ.Υ ΜΜΜ ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΡΧΗΓΕ…Ε ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Τ.Σ.Υ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΟΜΑ!!!…ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ Ω ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΧΧ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ….Ε ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ….ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΑ ΑΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΘΑΝΑΝ…..ΑΑΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΙ ΧΑ ΧΑ…salom…..salom..

  4. ΧΑΑΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ;Α ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΦΩΣ ΠΑΛΙ!!

  5. οχι μονο νταμαρι 9.11 αλλα και πλακωμα με αγριογκοριτσια στα κωλομερια θελουν τα αγραμματα γιδια που καθονται ολη την ημερα στο φβ και τα ξυνουν και περιμενουν τα γυφτοδις να σωθουν

  6. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΟΜΥΓΗΡΗ
    ΟΙ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ
    ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ;;;

    ΛΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ ;;;

    ΜΑΡΗ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ

  7. Φωτογραφία εξωφύλλου του προφίλ
    Φωτογραφία προφίλ
    morfeas sky
    Είμαι σαν όλους τους άλλους,μα και μοναδικός! όλοι μας έχουμε την δική μας ξεχωριστή προσωπικότητα,τον δικό μας μοναδικό χαρακτήρα! Κανείς δεν είναι ίδιος με τους άλλους!Μα σίγουρα έχουμε κάποια κοινά που μας ενώνουν! ….ΜΟΡΦΕΑΣ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
    Αναρτήσεις

    morfeas sky
    Δημόσια


    1 ω
    Η ηλιθιότητα της ανθρωποκεντρικής αντίληψης, ότι ο Θεός πρέπει να είναι σαν αυτούς! αφού έχουν την..εικόνα του!! χαχαχαχα

    Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας, ότι οπουδήποτε υπάρχει η αρσενική φύση, και η θηλυκή φύση, άντρας-γυναίκα, αρσενικό και θηλυκό διασπασμένα, και σε οποιοδήποτε σύμπαν-ουρανό, αυτό σημαίνει ότι για να συνεχίζει να υπάρχει το γένος και το είδος, ότι χρειάζονται οι γεννήσεις μέσα από την έλξη του έρωτα του αρσενικού με το θηλυκό.

    Αν λοιπόν πιστεύετε εσείς ότι τα αθάνατα σώματα είναι αρσενικά και θηλυκά, τότε αυτόματα χρειάζονται και τον έρωτα για να συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα από τις γεννήσεις ως θεϊκό γένος, άρα είναι θνητά όντα, και όχι αθάνατα, και με το ίδιο σκεπτικό και Λογική, ο Δίας, αν είναι άντρας σημαίνει ότι κι αυτός είναι θνητός και κάποια στιγμή πεθαίνει. Όπως και ο Κρόνος θα είναι θνητός και όχι αθάνατος, όπως κι ο Θεός αν είναι άντρας είναι θνητός και όχι αθάνατος…όπως και οι άγγελοι αν είναι άντρας ή γυναίκα, αρσενικό ή θηλυκό είναι το ίδιο θνητές οντότητες και πεθαίνουν.

    Άρα σύμφωνα με την δική σας λογική, που τα βλέπετε όλα θεούς και θνητούς ως αρσενικά και θηλυκά όντα, δεν σημαίνει τίποτα άλλο, από το ότι δημιουργήσατε θεούς και δαίμονες σύμφωνα με την δική σας θνητή αρσενική και θηλυκή φύση.

    Μόλις σας απέδειξα ότι τα αθάνατα γένη δεν έχουν φύλο, διότι δεν το χρειάζονται!! απεναντίας χρειάζονται τον έρωτα μόνον τα θνητά όντα!! και όποιος-α από εσάς αναζητά την αθανασία σε μια αρσενική ή σε μια θηλυκή φύση, όπως η Παναγία και ο Χριστός, κούνια που σας κούναγε!! μια άπειρη ζωή θνητοί θα είσαστε, ζώντας την αίσθηση του θανάτου συνεχώς για πάντα!!

    morfeas sky
    Φωτογραφία
    Δημόσια κοινή χρήση•Προβολή δραστηριότητας
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Zeta Douka
    Zeta Douka
    +1
    Καλημέρα φίλε μου Μορφέα! Κοίτα, που κάνω κούνια..χαχα! Ωραία διαπίστευση αυτή η πρωινή. Αν το σκεφτούμε λογικά, η ψυχή δεν έχει ταυτότητα, ούτε φύλο, οι Άγγελοι σίγουρα.. οπότε στέκει το θεώρημα!
    Φωτογραφία
    54 λ.
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη morfeas sky
    morfeas sky
    +1
    +Zeta Douka
    Ξέρεις ποια είναι η εικόνα του Θεού που έχει ο Άνθρωπος;
    Ο Αδιαίρετος και Αμετάβλητος Νους και Λόγος στην θεϊκή ψυχή του! (η εικόνα της ζωής).
    Όλα τα υπόλοιπα είναι είδωλα..δηλαδή το απολύτως τίποτα!!
    Διότι Ζωή είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος που δεν έχει φύλο!!

    Αυτά και όποιος το έπιασε..

    Καλημέρα!!
    33 λ.
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Zeta Douka
    Zeta Douka
    +1
    +morfeas sky Βρισκόμαστε οπότε στην Γη, των διασπασμένων στοιχείων, όπου μέσω του έρωτα των σωμάτων, χρειάζεται να αναγεννιόμαστε ως είδος. Ο έρωτας έχει αυτό τον σκοπό, γι αυτό και επιζητά ο Κακός Θεός (Δεύτερος Νους Δημιουργός) , να του δίνουμε τόση μεγάλη σημασία.. για να υπάρχει.. Ε;

    morfeas sky
    +1
    +Zeta Douka
    Αυτό δεν λέω τόσο καιρό; και όλοι με παρεξηγούν; νομίζοντας ότι είμαι ένας εγωϊστής τρελός; παθιασμένος με τις άλογες πεποιθήσεις μου που εγκλωβίζουν την λογική των σκέψεων μου; και λέω παράλογα πράγματα; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ;
    25 λ.
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη morfeas sky
    morfeas sky
    +1
    +Zeta Douka
    Αυτό δεν λέει και ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ;;;
    καὶ ἀναγνωρισάτω ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

    Είναι τρελός ο ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ που τα γράφει όλα αυτά;
    20 λ.
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Zeta Douka
    Zeta Douka
    +1
    +morfeas sky Για να σκεφτώ…..χμμμ… ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ; Χαχαχαχαχα!!! Δεν είναι δα και εύκολο, πέρα από την πλάκα, να γκρεμιστούν τόσων χρονων απολιθωμένες πεποιθήσεις. Ειδικά αν είσαι και μεγαλύτερης ηλικίας. Τα παιδιά κι οι νέοι, είναι πιο εύπλαστοι στις αλλαγές.

  8. Κλέλια

    Κύριε Πατεράκη σας ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνετε για την ελευθερία της Πατρίδας μας.Τα λόγια σας ειναι και τα δικά μας λόγια.Να συνεχίσετε και εμείς και όλοι τη μάχη μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος από δαύτους.

  9. ΑΠΟΨΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΩΡΡΑ-ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΉΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤ–
    ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    Το υβριστικό μήνυμα που θα διαβάσετε ποιο κάτω γράφτηκε από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα στη σελίδα του στο Facebook, σχολιάζοντας το βίντεο από την εκπομπή του κ. Φουρλά, ενώ αναπαράχθηκε από blog οπαδών της «οργάνωσης», που πλέον έχει αποκτήσει έντονα τα χαρακτηριστικά του παραθρησκευτικού καθοδηγούμενου όχλου.
    Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, ξεχνώντας πως διαδίδει ότι διαθέτει 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, επιμένει ότι δεν μπορεί να κινήσει τα χρήματα του, γιατί έχει καταθέσει τα 600 δισεκατομμύρια, χωρίς να έχει διαθέσιμα άλλα χρήματα και εφόσον τα έχει καταθέσει δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Δηλαδή θέλουμε, δεν θέλουμε πρέπει να μας «ευεργετήσει» με τα κουρελόχαρτα του ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αγοράσει καν καινούργιο αυτοκίνητο, όπως σημείωσε πρόσφατα κάποιος που τον είδε σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας.

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ
    =========================================

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

    https://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2125.html

    =======================================

    ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟΖΕΥΓΑΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    ΑΣΥΛΥΠΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝΕ
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  10. ορτανσία

    Κύριε Πατεράκη μιλάτε και στάζει ροδόμελο
    αχ!!! τι αρσενικό είσαστε εσείς!!!
    χωρίς εσάς και τον αρτέμη το χάος
    Παρακαλώ πείτε του να συνεχίζει να κρύβεται
    διότι το μυστήριο πάει με το χρώμα του
    και το παλτό του
    να το κοντήνει λίγο για να του δώσει μπόι
    όχι οτι είναι κοντός αλλά θα μοιάζει
    πιό πολύ με το θεό μας ΔΙΑ

  11. τριανταφυλλια

    Αφιερωμένο στο αρσενικό Πατεράκη

    "“Συναντάμε κόσμο, όπως πορευόμαστε. Ανταλλάσσουμε βλέμματα, χαμόγελα ευγενικά, δυο υποχρεωτικές κουβέντες, για να προσπεράσουμε και να τα πετάξουμε αυτά αμέσως, στον κάδο της λησμονιάς.Υπάρχουν μάτια όμως, που από το πουθενά εμφανίζονται, μια στιγμή μπρος μας, βυθίζονται στα δικά μας μάτια και αξιώνουν: “Εδώ θα μείνεις” ή “Σε περίμενα”.. Συνήθως τέτοιες ακριβές διασταυρώσεις, δεν περιέχουν διλήμματα. Θα μπορούσε να πει κανείς, πως ούτε ενοχές περιέχουν.. Προσπαθούν να αισθανθούν ενοχές, γιατί έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό, το λογικό, όμως στην ουσία.. Όχι.”

    Μάρω Βαμβουνάκη: (Τα πράγματα που ζουν απ’ το χαμό)

  12. Δεν μου λες γυφτε το πτυχιο του μαλακα στο εδωσαν τζαμπα η πληρωσες και το πηρες?????
    ……https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307797509365672&id=100004063050947
    ……………………..
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ…….ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  13. γαρούφω

    για τον Αρτέμη Σώρρα τη μαύρη ορχιδέα

    σωματοειδή μου παίδαρε θα σε πάρω απο τη ρουγκλίου
    και θα σε κάνω δικό μου όχι για τα τρις σου
    αλλά για το σώμα σου
    θέλω να ακουμπήσω στο στήθος σου μανάρι μου
    να νιώσω την ηρωική καρδιά σου ναα χτυπά
    επαναστατικά με τη δική μου

  14. Ποιος γυφτος θα μας απαντησει απο που εχουμε 115 τρις καταπιστευμα???????ο βαγγελας λεει απο τον θησαυρο του μαρκος στις φιλλιπινες γυφτοδιαχειριστη χαχαχαχαχα
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com

  15. Ο ΣΩΜΑΤΟΕΙΔΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  16. Δεν μου λες γυφτε το πτυχιο του μαλακα στο εδωσαν τζαμπα η πληρωσες και το πηρες?????
    ……https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307797509365672&id=100004063050947
    ……………………..
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ…….ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  17. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 12:27 μ.μ.
    γαρούφω

    για τον Αρτέμη Σώρρα τη μαύρη ορχιδέα

    σωματοειδή μου παίδαρε θα σε πάρω απο τη ρουγκλίου
    και θα σε κάνω δικό μου όχι για τα τρις σου
    αλλά για το σώμα σου
    θέλω να ακουμπήσω στο στήθος σου μανάρι μου
    να νιώσω την ηρωική καρδιά σου ναα χτυπά
    επαναστατικά με τη δική μου

  18. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 12:27 μ.μ.
    γαρούφω

    για τον Αρτέμη Σώρρα τη μαύρη ορχιδέα

    σωματοειδή μου παίδαρε θα σε πάρω απο τη ρουγκλίου
    και θα σε κάνω δικό μου όχι για τα τρις σου
    αλλά για το σώμα σου
    θέλω να ακουμπήσω στο στήθος σου μανάρι μου
    να νιώσω την ηρωική καρδιά σου ναα χτυπά
    επαναστατικά με τη δική μου

  19. Δεν μου λες γυφτε το πτυχιο του μαλακα στο εδωσαν τζαμπα η πληρωσες και το πηρες?????
    ……https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307797509365672&id=100004063050947
    ……………………..
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ…….ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  20. Δεν μου λες γυφτε το πτυχιο του μαλακα στο εδωσαν τζαμπα η πληρωσες και το πηρες?????
    ……https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307799559365467&id=100004063050947
    ……………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307798966032193&id=100004063050947
    ………..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307797509365672&id=100004063050947
    ……………………..
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ…….ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  21. Διαχειριστη ψαχνει η δηε τους γυφτους και κατεβαζεις τα γυφτοσχολια για να μην πατε μεσα για συνεργια στην απατη?

  22. εχω δυο πουλακια μεσ'τα καλαθακια
    πεταξε το ενα πεταξε και τ'αλλο
    ηρθε το ενα ηρθε και τ'αλλο……πατερακη φαε μια τσαπελα

Comments are closed.