Ο δράστης που σκότωσε την 51χρονη στο Περιστέρι βρέθηκε σε κώμα κι αργότερα πέθανε στο κελί του

Ο 45χρονος που σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017, πέθανε στο κελί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Η υπόθεση που είχε σοκάρει

Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

loading...

1 thought on “Ο δράστης που σκότωσε την 51χρονη στο Περιστέρι βρέθηκε σε κώμα κι αργότερα πέθανε στο κελί του

  1. Tο περιεργο ειναι πος διαολο βρεθηκε ηρωινη μεσα στις καλα φυλασσομενες φυλακες?
    Να'ξερε καποιος να μας πει ε?

Comments are closed.