Κι όμως συνέβη! 500 οπαδοί του Σώρρα διαδήλωσαν στο κέντρο της Λάρισας [vids]

Πάνω από 500 υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία του φορέα, στη Λάρισα και στη συνέχεια έκαναν πορεία διαμαρτυρίας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε, σας καλούμε όλους σ’ αυτή τη μεγάλη επανάσταση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας..» ακούγονταν το σύνθημα από τον τηλεβόα που κρατούσε διαδηλωτής.

loading...

31 thoughts on “Κι όμως συνέβη! 500 οπαδοί του Σώρρα διαδήλωσαν στο κέντρο της Λάρισας [vids]

  1. 500 ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ
    ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ
    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΚΑΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ

  2. μας πηρε το ποταμι
    μας πηρε ο ποταμος
    μας εκλεισε το σπιτι ο Σωρρας ο τρελος

  3. ΠΩ!ΠΩ! ΚΟΣΜΟΣ!!!!! ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ???
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΥΡΗΤΤΕΙ??

  4. Το γελλοιόδραμα των Σωρραίων μεταφέρθει Εν Λαρίση. Συνέλληνες απομείναμε μόνοι μας στο ξυπνήστερε .

  5. χα χαχαχα

    ο γνωστος, περιοδευων ανα την Ελλαδα, θιασος των ηλιθιων του γυφτοαπατεωνα, που περιμενουν να αποπληρωσουν τα χρεη τους και να σωθουν με τα τρισεκατομμυρια του καταζητουμενου, αφραγκου, παπατζη, γυφτοαπατεωνα

  6. Προφανως ηλιθιοι που πηραν δανεια για να ζησουν το αμερικανικο ονειρο.(σπιτι με πισινα,τζιπ,εξυπνο ψυγειο,διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα κτλ) και περιμενουν να τους ξεχρεωσει ο καθε Σωρρας.

  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ…"ΚΑΘΗΚΟΝ" ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Η' ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…ΑΝΕΤΑ.
    ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΜΕ "ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ…ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…"ΑΡΑΞΑΝ" ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ…ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ….ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ …ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ…ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΣΕΙ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ …ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΗ Η "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ/ΟΠΛΙΤΗ", ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ Α Ο Π Λ Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ, "ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ…ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΘΑ …ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ". ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ "ΑΠΟΨΗ", ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΡΙΜΠΑ, ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ JOKCER ΚΑΙ ΣΤΑ LOTTO ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΨΗΦΟ" ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    "Α Υ Τ Ο Ι" ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ "ΚΟΥΚΟΙ" ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ?
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. Σανο ρε γιδια, σανο !! Μπεεεε! Ζουδια!

  9. ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ , ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ,
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΒΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΠΩΣ ΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;

  10. ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΥΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 20ΧΙΛΙΑΡΑ…

  11. εχει αποθεμα απο τα δεκαρικα των ηλιθιων

  12. το μαυριδερο μπιρμπιλοματικο κοντοπιθαρο
    ελεεινο..ξεδοντιαρηs βαψωμαλλιαs απατεωναs
    μποντυμπιλντερ λαμογιο αρχιαπατεωναs γλιτσαs
    απ΄τον υπονομο καλει τον κοσμο στιs εφοριεs
    στην δεη να παει τα χρεη του να πληρωσει τον
    κ@λο του να σωσει γιατι η Ψ@ΛΑΡΑ ερχεται και
    τα βρωμερα τουs κ@λαντερα ο Π@ΥΤΣΑΡΑΣ ειs τον
    κορυδαλλο ανα χειραs θα τουs δωσει…και τον
    βρωμερο πρωκτο τουs θα τον ξεχαρβαλωσει…..

  13. ΚΥΡΙΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΗΤΑ ΤΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ;

  14. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΓΥΦΤΟΝ ΕΥΘΥΜΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  15. Giannis Paterakis

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΟΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ??

    ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΤΕ…!!!

    ΑΝ ΟΧΙ,ΑΣ ΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΒΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ,ΕΔΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ…

  16. ΑΡΟΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 «Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου».

    Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση.

    Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

  17. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! (έκτακτες ανακοινώσεις 12/3/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    http://alfeiospotamos.gr/?p=21574

  18. ναι ναι
    εξυπνοτερο παιδι απο τον γυφτο δεν υπαρχει σε αυτον τον κοσμο
    θα του παραχωρησουμε το ακινητο μεχρι να γινει πρωθυμπουργος και να μας δωσει ολα τα ενοικια μαζεμενα
    εκατο φορες να μου το παρει το κρατος παρα ο γυφτος

    ΕΧΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΧΗ ;;;
    ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ:

    ΕΚΜΙΣΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Π.Χ. 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ… !!!

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  19. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ/ΟΠΛΙΤΗ", ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ Α Ο Π Λ Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ, "ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ…ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΘΑ …ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ". ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ "ΑΠΟΨΗ", ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΡΙΜΠΑ, ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ JOKCER ΚΑΙ ΣΤΑ LOTTO ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΨΗΦΟ" ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.Α Υ Τ Ο Ι" ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ "ΚΟΥΚΟΙ" ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΣΕΙ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ …ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΗ Η "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ/ΟΠΛΙΤΗ", ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ Α Ο Π Λ Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ…"ΚΑΘΗΚΟΝ" ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Η' ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…ΑΝΕΤΑ.
    ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΜΕ "ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ…ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…"ΑΡΑΞΑΝ" ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ…ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ….ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ …ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ…ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

  20. που παλεψες ρε κοπροσκυλο;
    οτι κλεψεις, οτι φας και οτι αρπαξει ο κωλος σου ησουν μια ζωη
    με δανεικα και αγυριστα αγορασες μπεμβε βιλα και κοτερο
    αυτα που ηξερες τελειωσαν, ηρθε η ωρα της πληρωμης
    ουτε εκατο τρισεκατομμυριουχοι γυφτοι δεν σε σωζουν

  21. Η Ελένη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τις βόλτες της εκεί, με αποκορύφωμα το τελευταίο της βίντεο.
    Φυσικά, πρόκειται για χιουμοριστικό βίντεο της τραγουδίστριας που ήθελε με τον δικό της τρόπο να δείξει πώς έζησε το… αμερικάνικο όνειρο.
    Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram θέλοντας να δείξει πώς έζησε το αμερικάνικο όνειρο

    Είναι γνωστό πως πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε τις Η.Π.Α. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αμερική, μαζί με τον μάνατζερ της, Γιώργο Αρσενάκο, για επαγγελματικούς λόγους και για μίνι διακοπές.

    Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο που δείχνει την περιπέτεια που έζησε με έναν ταξιτζή στο Los Angeles.
    Η Ελένη, επιβιβάζεται χαρούμενη στο ταξί όταν ακούει ξαφνικά στο ραδιόφωνο το «Sorry Not Sorry» της Demi Lovato και αρχίζει να τραγουδά δυνατά. Αυτό δεν φαίνεται να αρέσει στον οδηγό, ο οποίος σταματάει και τη βγάζει έξω από το αυτοκίνητο.

  22. και μη χειροτερα
    κρατος ειναι αυτο που δεν μπορουν να βρουν αυτον τον κολοκυθα και να τον χωσουνε στη ψειρου αν εκλεβε κανενας πεινασμενος κανα γαλα στο μπουντρουμι θα τον ειχανε οι οπαδοι τον μαρανανε

  23. που ησουν ρε γυφτοχιμpατζη απατεωνα πριν ερθει η κριση;
    μαζι με τους σαλτιμπαγκους τους πολιτικαντηδες που κατηγορεις, δεν καθοσουν στο ιδιο τραπεζι και ντερλικωνες τον αγλεορα;
    τωρα μας εβαλες την προβια του σωτηρα και ηρθες να μας σωσεις;
    για ακουσε προσεχτικα τον πρωην συνεταιρο σου που τον μαδησες και τον κατεστρεψες τι λεει :

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΩΣΗΣ- πρώην συνέταιρος Αρτέμη Σώρρα (SUPER B)
    https://www.youtube.com/watch?v=w4DncDWFLgI

  24. με ψεμματα τη δικαιοσυνη να σε κυνηγαει και συ να κρυβεσαι σαν ποντικος σε τρυπες κυρ σωρρα πως να σε πιστεψουμε βγες και δωσε μαχη στο φως να σε παραδεχτουμε ετσι δεν σε πιστευει κανεις οτι και να γραφεις
    οι αποδειξεις που γραφεις εδω μεσα ειναι χωρις σημασια
    μονο εκει στη δικαιοσυνη θα αποδειχτουν αν ειναι σωστες
    αντε μη το κουραζεις τραβα στη δικαιοσυνη μονο αυτοι ειναι αρμοδιοι για τη τυχη σου

  25. ρε τον σκατογυφτο
    ειχε βαλει λεει σκοπο να παρει εστω κι ενα ευρω απο τον καθε Ελληνα για να λυσει το οικονομικο του προβλημα
    και αφου ειδε οτι τσιμπανε σωρηδον οι ηλιθιοι στα παραμυθια του, σου λεει γιατι να μην το κανω 150ρι και να τους κυβερνησω κιολας
    και εκει την πατησε και η πλεονεξια του και η ματαιοδοξια του τον κατεστρεψαν

Comments are closed.