Το πιο μικρό άλογο του κόσμου ονομάζεται Αινστάϊν και είναι μόνο 50 εκατοστά σε ύψος.

Το αλογάκι Αινστάϊν είναι το πιο μικρό άλογο του κόσμου, όμως είναι ένας μεγάλος σταρ του διαδικτύου! Το άλογο από το Νew Hampshire κατέχει επίσημα τον τίτλο του μικρότερου αλόγου σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο Αινστάϊν γεννήθηκε το 2010 και ζύγιζε μόλις 3 κιλά. Σήμερα είναι μόνο 50 εκατοστά σε ύψος. Κάνει παρέα με τους σκύλους της οικογένειας και λαμβάνει μεγάλη αγάπη από τα αφεντικά του. Μάλιστα κυκλοφόρησε και βιβλίο σχετικά με το αλογάκι με τον τίτλο «Ένας φίλος για τον Αϊνστάϊν».

Η οικογένεια, που έχει στη μεγάλη φάρμα του μεταξύ πολλών άλλων ζώων το μικρό άλογο, διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με εκατοντάδες αναρτήσεις από την καθημερινότητα του. Οι χιλιάδες ακόλουθοι του λατρεύουν να παρακολουθούν βίντεό από στιγμές παιχνιδιού και φροντίδας του μικρού Αινστάϊν.

Δείτε το βίντεο:

loading...

3 thoughts on “Το πιο μικρό άλογο του κόσμου ονομάζεται Αινστάϊν και είναι μόνο 50 εκατοστά σε ύψος.

  1. Α χα χα χα χαααα ωραιο αντε να ευθυμησωμεν ολιγον τι βρε παιδια…

    Εκλεισε η ταβερνα
    σταματησανε τα κερνα
    και στον δρομο τρυγυρναει
    ο Τσαπελιστηςς!

  2. τσαπελες πουλαω και δεν με νιαζει
    που ειναι το ψωμι μου πολυ γλυκο
    σαν το συκο μελωμενο σαν τσαπελα πλαδαρο

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΤΙ ΑΕΡΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΔΩ ΗΛΘΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ….ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ?…ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΕΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑΙΙ…ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΔΩ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ ΕΦΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΟΜΟΥΤΣΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΤΣΑΠΕΛΟΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΠΟΤΕ..ΑΑ ΝΑΙ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ…ΝΑΙ ΝΑΙ Ε ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΞΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΙΜ ΚΙΜ ΣΩΣΤΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ salom….salom..

Comments are closed.