Δολοφονήθηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

O Βασίλης Στεφανάκος, ένα από τα μεγάλα ονόματα της “νύχτας”, δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι από δύο άνδρες που χρησιμοποίησαν αυτόματα τυφέκιο ΑΚ-47 Καλάσνικοφ στην επίθεση ενταντίον του.

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, όπου και ήταν τα γραφεία της εταιρείας του, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα γάζωσαν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν ο Βασίλης Στεφανάκος.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πριν από ενάμισι χρόνο κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Δεν είχε ενοχλήσει τις αρχές μέχρι σήμερα από τότε που αποφυλακίστηκε.

Θεωρείτο “capo” στο κόσμο της νύχτας νύχτα, δηλαδή ένας ιδιαίτερα σεβαστός στον “γκρίζο” παράλληλο κόσμο της παρανομίας.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Είναι μία ενέργεια που “δείχνει” προς την πλευρά ατόμων του υποκόσμου που φιλοδοξούν τα πάρουν τα ηνία στα δυτικά προάστια που “έκανε κουμάντο” ο Β.Στεφανάκος.

Σε μία “νύχτα” που οι αλλοδαποί (Γεωργιανοί, Αλβανοί κλπ) κυριαρχούν πλέον, καθώς ο ελληνικός υπόκοσμος έχει εξοντωθεί με διαδοχικές δολοφονίες, ο Β.Στεφανάκος ήταν ένα από τα τελευταία ελληνικά ονόματα, που ήλεγχε σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της. 

loading...

2 thoughts on “Δολοφονήθηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

  1. ε καλα ητανε 15 κουφετα μια χαρα τον περιποιηθηκανε…

Comments are closed.