ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ – Προς τους 300 πολιτικούς της βουλής – Δικαίωμα να δώσετε όποιο όνομα γουστάρετε έχετε μόνο στα παιδιά σας -ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ…ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ !…………..
Μα τέτοιο πράμα ρε παιδιά δεν μπορούμε να το χωνέψουμε,αυτοί οι αριστεροί δεν φοβούνται ουτε ΘΕΟ ουτε ΔΑΙΜΟΝΑ ..
.το να μην τους νοιάζει τι θα γίνει οταν τελειώσει η ΜΑΥΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ενω ξέρουν δεν μπορεί να μην ξέρουν στην Ελλαδα ζούν οτι ο ΛΑΟΣ με ολα αυτά που του κάνουν ,θα τους κάνει χίλια κομματια…

loading...

57 thoughts on “ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ – Προς τους 300 πολιτικούς της βουλής – Δικαίωμα να δώσετε όποιο όνομα γουστάρετε έχετε μόνο στα παιδιά σας -ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

  1. ανθελληνες συριζανελ ντροπη σας

  2. καντετο λαθος να δωσετε το ονομα και να δειτε τι εχετε να παθετε προδοτες αριστεροι

  3. Μα …. το ξέρουν, πως "χίλια κομμάτια" είμαστε εμείς και πως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!

  4. δεν είμαι μόνο οι αριστεροί προδότες
    όλοι τους τα ίδια σκατά είναι
    αλλά και εμείς που τους ανεχόμαστε
    ίδιοι είμαστε καναπεδάτοι με όλο λόγια

  5. ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΟΚΕ?
    ΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ, ΚΙΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΤΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?????????????????????
    ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    https://uploads.disquscdn.com/images/46e470e128d7946daa9b7a262b5a0b0a1bd8c268bfdef8856d2850012239fc30.jpg

  6. βρε κοπανε , το ονομα εχει προδοθει ηδη απο το 1993, το FYROM που δεχτηκαμε εμεις και ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν περιεχει το ονομα Μακεδονια;

  7. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;

  8. Και εσύ τομάρι είσαι που χαλάς το θέμα.

  9. ΕΣΥ γομάρι δεν έχεις να πεις κάτι για την Μακεδονία;

  10. Μην ασχολείστε… είμαστε ταξίδι στην χώρα του Γιώργη Καματερού. Τύποι σαν τον Αρτέμη βιώνουν το Greekamerican Dream τους στην χώρα των ιθαγενών. Αμορφωσιά, απαιδευσιά και αναλφαβητισμός σε ποσοστά μεγαλύτερα της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν είναι κάτι καινούργιο (Καματερός, Φραπελιά κ.α.), πόσοι στις ΗΠΑ συμμετείχαν σε ομαδικές αυτοκτονίες δίπλα σε αντίστοιχους τύπους επιπέδου Αρτέμη, είναι όμως κάτι, ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. Ήρθε ο Τσάκας, ήρθε ο Σώρρας, θα έρθει και άλλος… για τον Αρτέμη ούτε λόγος…. έχει ήδη εξαφανιστεί, θα ξεχαστεί… οπαδοί του "επόμενου" σωτήρα θα είναι οι ίδιοι οπαδοί του Σώρρα…

  11. Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  12. 8.56 (παρακάτω σχόλιο)
    Πάντως εάν το όνομα FYROM ικανοποιούσε τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης, δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος για το όνομα των Σκοπίων.
    Για ό,τι συμβαίνει σχετικά με το όνομα, ευθύνονται τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Μετά τη χούντα ήλθε το χάος.

  13. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ Πάντως εάν το όνομα FYROM ικανοποιούσε τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης, δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος για το όνομα των Σκοπίων.
    Για ό,τι συμβαίνει σχετικά με το όνομα, ευθύνονται τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Μετά τη χούντα ήλθε το χάος.ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ

  14. ΨΟΦΑ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΣΙ ΣΚΑΣΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  15. Ηθελαν να φέρουν τον 'Ελληνα σε κατάσταση πολιορκίας,κατάθλιψης,συντριβής και αποχαύνωσης.Λυπάμαι για τη Μακεδονία,λυπάμαι για τη Ελλάδα,λυπάμαι για όλο το σκλαβωμένο κόσμο που ζει εδω και πολλά χρόνια υπο κατοχή των παπατζήδων.

    Η μόνη αλήθεια αδέλφια ο Χριστός.Διαβάστε Αγ.Γραφή,διαβάστε "Πράξεις των Αποστόλων"για να ευτυχήσετε μέσα σε αυτή τη ζούγκλα.

    Να κάνετε το καθήκον σας για τη Πατρίδα,να διαμαρτυρηθείτε,να φωνάξετε αλλά προπάντων να ψηφίζετε απατρονάριστους.Εχετε τη δύναμη να τελειώσετε μια καλή με τους 300 επαγγελματίες ψεύτες άθεους και απάτριδες πολιτικούς με μία και μοναδική σφαίρα,τη ψήφο σας.

  16. μιλανε ολοι μιλανε και οι Κ@ΛΟΙ….οι πορδοκλανορουφηχτρεs του θειου τζωρτζ….
    ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ βαψωμαλλιαs κοντοπ@υτανοs!!!Απο την Ευκλανιο Σχολη Υπονομων!(Ε.Σ.Υ)
    και
    ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ βαψωμαλλιαs χοντροκουραδαs!!!Απο την διασημη σχολη Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθ.Συναγερμου(Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ)
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!!!
    ΕΥΚΟΥΡΑΔΙΑΣ το κλανοδοχειο του μπατηρο μεγιστανα τρισκατουμυριουχου φυγοποινου φυγοδικοs απο την ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ Σχολη Υπονομων(Ε.Σ.Υ)

  17. ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…"ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  18. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

  19. ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ FYROM ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!

  20. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

  21. Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα

    Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει καμία σχέση των Σλάβων με το χώρο και τον πολιτισμό της μιας και μοναδικής Μακεδονίας, της Ελληνικής. Η εμμονή σε όνομα που ούτε τους ανήκει και ούτε σχέση έχει ακόμα και με την αρχαία Δαρδανία στο χώρο της οποίας τα Σκόπια ήταν μια εκ των τριών βασικών πόλεων, η εμμονή αυτή είναι τουλάχιστον ύποπτη[1].

    Αφού λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγματα, ποιός λόγος υφίσταται να γίνει και μάλιστα υπό την αιγίδα του διεθνή παράγοντα η ονοματοθεσία του κρατιδίου αυτού με το όνομα Μακεδονία;; Απολύτως κανένας!!!.

    Η πολιτική της δημιουργίας κράτους στα βόρεια σύνορά μας μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ήταν προϊόν της παγκόσμιας διευθυντικής ελίτ στο πλαίσιο πολυδιάσπασης κρατών και της δημιουργίας μικρών προτεκτοράτων που θα εξυπηρετούσαν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, αλλά και την ασφάλεια τους με την προσχώρησή τους στο ΝΑΤΟ, απέναντι σε κάθε εξ ανατολών κίνδυνο. Ενόψει του κινδύνου όμως να μην μπορεί να σταθεί, ένεκα εσωτερικών κεντρόφυγων τάσεων εκ της ιδιομορφίας του πληθυσμού του, το κρατίδιο αυτό – και προκειμένου να μπορεί να παίξει το ρόλο του ως προτεκτοράτο- το πριμοδότησαν με το όνομα Μακεδονία .
    https://www.facebook.com/metopo/posts/1998466743503798

    ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 ​και ώρα 14.00 – 16.00 στον διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr, στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο»,​ ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης και ο Φώτης Λεπίδας, Δικηγόρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., θα σχολιάσουν την επικαιρότητα και θα μιλήσουν για το θεσμό της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα των μνημονίων.
    τηλ. 210- 3428676
    http://www.e-roi.gr email εκπομπής: [email protected]
    H εκπομπή θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Radio Marconi 96,1 FM, Βόλος​

  22. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ
    "ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΛΕΒΕΝΤΗΣ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ(ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ)
    ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΑΙ ΦΩΦΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ

  23. Από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ξεκινούν και πάλι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι αναμένεται να ενταθούν μέσα στους επόμενους μήνες παρασύροντας νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που χρωστάνε πάνω από 235 δισ. ευρώ σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία.

    Αμείλικτη φαίνεται να είναι η στάση της εφορίας προς τους οφειλέτες, καθώς οι πλειστηριασμοί αυτοί πρέπει να διεξαχθούν οπωσδήποτε, καθώς αποτελούν ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

    Ειδικότερα, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να σπάνε για πρώτη φορά στην ιστορία τους το φράγμα των 100 δισ. ευρώ πρόκειται να δοθεί η χαριστική βολή σε 4,2 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις που υπό το βάρος της υπερφορολόγησης αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους τους και βρίσκονται σε καθεστώς αιχμαλωσίας.

    Όσοι δεν φροντίσουν να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν σε δόσεις τα χρέη τους προς το Δημόσιο θα δουν σύντομα τα ακίνητά τους να οδηγούνται σε πλειστηριασμό με ένα κλικ.

    Κατοικίες, οικόπεδα, γραφεία, καταστήματα, αγροτεμάχια θα εκποιούνται πλέον με διαδικασίες εξπρές και όσο όσο.

  24. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

  25. το πολιτικό καθεστώς υπό το βάρος των αμέτρητων σκανδαλών και της διαφθοράς μοιραία πολύ σύντομα θα χρεοκοπήσει

  26. ……………………………………….
    Ο Μεταξάς σταμάτησε ένα στρατό βαριά οπλισμένο που επιτέθηκε στην Ελλάδα και τούτοι εδώ δεν μπορούν να σταματήσουν μια λέξη, μια ονομασία.
    …………………………………..

  27. Βρήκαν την κατάλληλη στιγμή Νέες γενιές χωρίς εθνική συνείδηση και ένας λαός οικονομικά εξαθλιωμένος συνθέτουν αυτή την περιοχή της ενωμένης Ευρώπης.Ποιος νοιάζεται για όλα αυτά;Ποιος ν αντιδράσει;Η ενημέρωση ανθελληνική.Το κοινοβούλιο ανθελληνικό η εκκλησία με χλιαρές αναφορές Θέλω να ελπίζω σ εκείνες τις δυνάμεις του παρασκηνίου

  28. Υπερπατριωτηs του ΛΑ.Ο.Σ αποκαλει τη FYROM:MACEDONIA

  29. ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ!!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ!!!!!

    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα… ούτε μια λέξη, σ' αυτή την ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΝΝΑΣ.
    Μόνο μοιράστε την ανάρτηση, για να φτάσει σε κάθε γωνιά της οικουμένης…

    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΧΗ : "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ"

    Στο Συλλαλητηριο, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

  30. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 284 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 16 ΤΗΣ Χ.Α. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ
    ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  31. Ο γυφτος απαγορευσε στα ψωρρογιδα να πανε στη θεσσαλονικη και διεγραψε και μερικους που πηγαν
    Φυρερισκο του πατσα

  32. Ο γυφτος απαγορευσε στα ψωρρογιδα να πανε στη θεσσαλονικη και διεγραψε και μερικους που πηγαν
    Φυρερισκο του πατσα

  33. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ……

  34. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ! Γι’ αυτό ΗΠΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ κατασκεύασαν τα ΣΚΟΠΙΑ…

    Πέραν από την διαφωνία της ιστοσελίδας μας για τα λεγόμενά του όσον αφορά την λύση του προβλήματος της Ελλάδος του Κ. Βελόπουλου, αλλά και της καθέτου αντιθέσεώς μας σε ό,τι ανήκει στο «διαίρει και βασίλευε», όπως είναι τα πολιτικά κόμματα, αξίζει να τον ακούσουμε στο παρακάτω βίντεο που τεκμηριώνει την παγίδα που μας έχουν στήσει ΟΛΟΙ τους.

    Κάθε στοιχείο που ρίχνει φως στην προδοσία του έθνους των Ελλήνων είναι χρήσιμο.

    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    katohika.gr

  35. μην απογοητευεσθαι η Ελλας θα νικησει και παλι και θα νικησει απαξ δια παντος,αυτη η πατριδα ειναι η μητερα ολων των ανθρωπων,η Ελλαδα μας ειναι ο μονδικος φορεας παγκοσμοιοποιησης του φωτος και της αρετης,εχει ακαταμαχητα συστατικα αιωνια αθανατα,αυτα τα συστατικα υπαρχουν και θα τα δειτε συντομα να κυριευουν ολον τον κασμο,ακομα και οι εχθροι δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτα…

  36. Το όνομα αδέλφια έχει δοθεί εδώ και 10ετιες, ας είναι καλά ο εθνάρχης ….

  37. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο 6,57.ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΟ ΨΩΦΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.

  38. αν η UNESCO δεν επικυρωσει την ονοματοδοσια δεν γινεται τιποτα οσα και να λενε οσα συλλαλητηρια και να γινουν μονο η UNESCO ειναι αρμοδια ως ανωτατο δικαστικο οργανο να αποφασισει

  39. ΚΥΡΗΞΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΠΟΤΣΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ PESRSONA NIN GRATA Ο ΣΥΦΙΛΙΑΡΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΑΧΡΗΣΥΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΥΤΔΑΥΛΟΣΜ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ Ο ΜΠΑΤΣΡΑΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΗΥΘΗΝΕ 20 ΧΡΟΝΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΣΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΗΕΜΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΡΑΓΚΙΟΖΗ? ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΕΥΡΩΠΗ….Ε ΓΑΜΓΜΕΝΕ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ? ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ (ΛΕΣΙ) ΜΠΛΙΛΝΤΕΜΕΡΓΚ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΑΡΙΟΛΗ? ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕ? ΠΩΣ Η ΣΑΠΙΑ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΓΟ ΑΡΤΧΙΔΙ ΑΝΤΙΠΘΑΗΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΡΙ ΧΑΡΙΝ ΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΟΠΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΑΒΕΣΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΚΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΡΓΟ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΑΡΧΙΔΟΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΗ?….ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΛΑΜΣΝΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ…ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ…ΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΙΔΙ ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΕ…..ΔΕΙΞΤΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΡΑΚΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΦΑΣΟΥΛΑΔΕΣΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΗΗΗΗ!!!!! ΟΥΥΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  40. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΠΟΡΡΑΣ 9666

    ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΣΠΟΡΡΑ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    Ο ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΟΥΠΙΝΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ
    ΤΟ ΣΠΟΡΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ
    ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΕ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ

    ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΕΜΕΝΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΙΔΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΡΥΦΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΜΠΙ ΜΠΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 9666 π.Χ
    Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΥΜΦΗ ΚΑΡΜΕΝ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ Α[Ο ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΟΜΟΥΝΑΡΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΖΗΝΑΣ

    ΤΑΡΑΡΟΜ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡΡΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ

  41. Παντου ραββινους βλεπει ο σκατογυφτας.
    Σε ποιον εδωσες εσυ τροφιμα και χρηματα ρε σκατογυφτα;
    Εσυ αρπαζεις την μπουκια απο το στομα του πεινασμενου ρε λεχριτη.
    Αν αγαπουσες την πατριδα σου ρε λωποδυτη θα εφερνες τα τρισεκατομμυρια σου στην Ελλαδα, να κανεις επενδυσεις για να δουλεψουν οι νεοι και να μην φευγουν στο εξωτερικο και δεν θα τα ειχες στις Εβραιοτραπεζες.
    Ποια τρισεκατομμυρια…, λεμε τωρα, μηπως και καταλαβεις ποσο γελοιος εισαι και ποσες κλωτσιες θελεις σουργελο, ηλιθιε απατεωνα.

  42. ΕΚΤΑΚΤΟ…..ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ…….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…..ΤΟ ΕΣΒΕΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ…….ΡΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

  43. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

  44. ΤΣΙΠΡΑΣ=ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ

  45. "Σε 10 Χρόνια το όνομα θα έχει ξεχαστεί" το θυμάσαι φίλε μου;

  46. Άργησες να βγεις να γράψεις τη μαλακία σου

  47. Mην μιλας ετσι μην τον λες ετσι ντροπη. Εαν εξαγαγει την γομαρισια ποσθη του και σου την πεταξει κατα προσωπο τι θα κανεις εσυ μετα? θα του φωναζεις μηη γομαροψωληη μηη?

  48. Καταλαβα πλαι κλαρινα εκανες ε απλυτο σκυλι?

  49. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΣΑΑΑΚ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΣ!

  50. η μακεδονια ειναι ελληνικη και ελληνικη θα μεινει στον αιωνα τον απαντα γιατι ειναι η χωρα μας και βασιλευουσα που γεννησε το μοναδικο και ανεπαλαληπτο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

  51. Και τον έβαλα στον κώλό σου !

  52. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

    Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

    Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
    Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

    Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
    Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

    Πηγή: taxalia

  53. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΣΤΟΝ ΜΕΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΝΤΑΣ ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΘΕΟΙ ΞΕΑΘΕΟΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ?ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ !!! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

  54. Τσίπρα και Κοτζιά ό,τι και να κάνετε η προδοσία της Μακεδονίας δεν περνάει!!

Comments are closed.