Απάντηση στις προκλήσεις των νεοναζί, η συναυλία αλληλεγγύη στο Γκαγκάριν στις 20 Γενάρη

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Απάντηση στις προκλήσεις των νεοναζί, η συναυλία αλληλεγγύη στο Γκαγκάριν στις 20 Γενάρη

Με την αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης το Σάββατο 20 Γενάρη στις 8μμ στο Γκαγκάριν, Λιοσίων 205, δίνουμε την άμεση απάντηση στις κλιμακούμενες προκλήσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που επιχειρούν να ξαναβγούν στο προσκήνιο με επιθέσεις, γκρεμίζοντας το άγαλμα PHYLAX στο Π.Φάληρο και εισβάλλοντας στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται ρατσιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Ρέντη κατά Πακιστανών μεταναστών, με επιθέσεις σε σπίτια.

Η κατεδάφιση του αγάλματος PHYLAX, σύμφωνα με καταγγελία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, έγινε από δεκαπέντε χρυσαυγίτες, οι οποίοι έδρασαν στο σκοτάδι και απείλησαν ότι θα κάψουν ζωντανό ένα άνθρωπο που εργάζονταν σε απρακείεμνη καντίνα, αν ειδοποιούσε την Αστυνομία.

Ως ορμητήριο στην περιοχή χρησιμοποιούν τα “Γραφεία στον Αλιμο”, τα ίδια που είχαν χρησιμοποιηθεί σε σειρά επιθέσεων οι οποίες εξετάζονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να επαναφέρουν ξανά τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές μας φορώντας τη μάσκα του “πατριώτη” η του “αγανακτισμένου χριστιανού.”

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συναυλία αλληλεγγύης. Είναι βήμα για την οργάνωση της αντίστασης στις ρατσιστικές επιθέσεις και τις προκλήσεις των νεοναζί.

Η συναυλία πραγματοποιείται για την στήριξη της καμπάνιας για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής, των θυμάτων των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων, της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

Η Λαϊκή Ορχήστα Μ. Θεοδωράκης, μουσικοί και ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές τους κατά του φασισμού και του ρατσισμού στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Gagarin 205 το Σάββατο 20 Γενάρη.

Μαζί της αφιλοκερδώς οι παρακάτω καλλιτέχνες: Παντελής Αμπαζής, Κίτρινα Ποδήλατα, Υακίνθη Λάγιου, Σοφία Παπάζογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Ναταλία Ρασούλη, Αγγελική Τουμπανάκη, Ιωάννα Φόρτη, Απόστολος Ρίζος.
Ακόμη στη συναυλία συμμετέχουν οι Δημήτρης Πουλικάκος και Νίκος Σπυρόπουλος, MC YINKA, Jerome Kaluta, Duοyu, RadioSol, ΛΑΡΓΚΟ.
Την συναυλία θα πλαισιώσουν οι ηθοποιοί Μαρία Κανελλοπούλου,  Παντελής Δεντάκης,  Βασίλης Σπυρόπουλος,  Μάνια Παπαδημητρίου,  Νίκη Σερέτη.

Η συναυλία αλληλεγγύης της ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 20 Γενάρη 8μμ στο Γαγκάριν είναι ένας σημαντικός σταθμός του κινήματος που παλεύει για να ολοκληρωθεί η δίκη και να καταδικαστούν παραδειγματικά οι νεοναζί και στέκεται στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών.

loading...

3 thoughts on “Απάντηση στις προκλήσεις των νεοναζί, η συναυλία αλληλεγγύη στο Γκαγκάριν στις 20 Γενάρη

  1. ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΟΝΤΑ;
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΑΜ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΖΗΖΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ…ΑΙΣΧΟΣ.

Comments are closed.