Γεωργιάδης: Αν κάνει το 2019 εκλογές ο Τσίπρας κινδυνεύει με πανωλεθρία

Ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται το Σκοπιανό ως ένα θέμα με το οποίο θα ανεβάσει τα ποσοστά του, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Αν πάει σε εκλογές το 2019 ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει με πανωλεθρία», εκτίμησε μιλώντας στο Θέμα 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο κύριος Τσίπρας είναι έξυπνος να καταλάβει ότι αν πάει σε εκλογές το 2019 με μείωση του αφορολόγητου… κινδυνεύει, όχι με ήττα, αλλά με πανωλεθρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και στην στάση του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, ο κύριος Γεωργιάδης, εκτίμησε, ότι ούτε μια στο εκατομμύριο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για αυτό το θέμα.
«Ο κύριος Καμμένος θέλει να μείνει στο υπουργείο Άμυνας όσο περισσότερο μπορεί. Σκέφτεται ότι το Σκοπιανό είναι ένα θέμα για να ανακτήσει τα ποσοστά του», ανέφερε.

Σχολιάζοντας το θέμα του συλλαλητηρίου, είπε ότι σε αυτό δεν συμμετέχουν τα κόμματα, ωστόσο τόνισε ότι οποιοσδήποτε νεοδημοκράτης θέλει, έχει το δικαίωμα να αποφασίσει να πάει ή όχι.

loading...

6 thoughts on “Γεωργιάδης: Αν κάνει το 2019 εκλογές ο Τσίπρας κινδυνεύει με πανωλεθρία

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ?ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΙΣΤΕ…ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΕΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΚΕ.ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΡΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΑΤΕ ΕΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΟΝΤΕΣ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟ ΔΗΛΑΔΣΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΧΤΥΠΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΑΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ? ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ , ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ο ΜΕΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ο ΔΕΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΜΕΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΔΕΝ , ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  3. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΒΡΕ ΑΔΩΝΙ ΕΣΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
    ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ

  4. Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019, ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Η, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΗΣΙΑ- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ " ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ" ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΊ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΤΣΙΠΡΑ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΨΕΥΤΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ?

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΤΟ- ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ…ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ( 3) ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ !

    ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΤΖΙΑΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΙ' ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Αδωνιs Γεωργιαδηs:"Αν διαβασουν οι πολιτεs το Μνημονιο θα ενθουσιαστουν"
    ΕΙΝΑΙ επικινδυνοι ΒΛΑΚΕΣ..Εκοψε την πιτα χωριs να βγαλει τη ζελατινα!
    Ο Αδωνιs ηταν γιγανταs που εβαλε αναποδα το μαχαιρι..ΑΥΤΟΣ εδω εσπασε τα μηχανακια τηs βλακειαs….ΣΑΣ το εχουμε γραψει….ειναι ΦΕΛΛΟΙ….
    fonaklas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_516.html
    Ο Κωλοτουμπαs Γεωργιαδηs πηγε στιs ΗΠΑ για να γλυτωσει τη συνεδριαση ΝΔ για το Σκοπιανο!Θα πηγαινε και στην Ανταρκτικη!Ο τσιριδαs Αδωνιs Γεωργιαδηs απουσιαζε απο συντονιστικο των τομεαρχων ΝΔ το μεσημερι τηs Τριτηs!
    kendrodexios.wordpress.com/2018/01/09/
    Η ΝΔ καταρρεει οσεs αερολογιεs και να πει ο Καρατζαφερηs να σωσει τον Σπυρακο Αδωνη Γεωργιαδη!
    Τα ορφανα του ΛΑΟΣ λοιπον εχουν πλεον καταντησει το κομμα τηs πρωην μεγαληs,πρωην πατριωτικηs,πρωην παραταξηs,σε κομματιδιο-ερωτοδικειο!
    netakias.com/2017/11/07/
    Ο λαλιστατοs Αντιπροεδροs Αδωνιs Γεωργιαδηs ΜΟΥΓΚΑ για την ονομασια των Σκοπιων…Κανει τζιζ-Το δωσατε το ονομα κ.Σπυρο;
    exofitsio.blogspot.gr/2017/12/blog-post_7640.html

Comments are closed.