Μ.Συνατσάκη: Γυμνή σε ειδυλλιακό τοπίο κάνει τον απολογισμό του 2017! (φωτό)

Μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία! Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια πολύ όμορφη λήψη αρχείου στην οποία ποζάρει ολόγυμνη, με το τοπίο γύρω της να δημιουργεί ένα ξωτικίσιο. Η Μαίρη συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

”Είναι τώρα που γεμίζει το instagram με απολογισμούς και αποχαιρετισμούς και επιτεύγματα. Σκέφτομαι πώς είναι να βλέπεις τις ζωές των άλλων μέσα από φωτογραφίες και λόγια και να μπαίνεις σε συγκρίσεις και να νιώθεις λιγότερο επιτυχημένος ή λιγότερο χαρούμενος ή λιγότερο ικανός. Το παθαίνουμε ολοένα και περισσότερο κοιτάζοντας μέσα από τις «κλειδαρότρυπες». Όμως θέλω να σου πω κάτι. Για όσα κατάφερες φέτος να είσαι υπερήφανος. Ήταν αρκετά!

Για όσα δεν κατάφερες, να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν πολύτιμα μαθήματα και εμπειρία για το μέλλον σου και να είσαι υπερήφανος. Από αυτά που είχα πει πέρυσι τέτοια εποχή ότι θέλω να κάνω, έκανα λιγότερα από τα μισά. Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ούτε τα περίμενα, ούτε τα σχεδίαζα. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμουν.

Είτε ως μαθήματα, είτε ως χαρές. Θα ακολουθήσω την ροή του 2018 με εμπιστοσύνη. Και θα εκπέμπω αυτό ακριβώς που θέλω να έλκω. Φως και Αγάπη. Και θα θυμάμαι ότι το 2017 ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να ζήσω για μια στιγμή σαν σε πίνακα ζωγραφικής. Εκεί…”.

loading...

1 thought on “Μ.Συνατσάκη: Γυμνή σε ειδυλλιακό τοπίο κάνει τον απολογισμό του 2017! (φωτό)

Comments are closed.