Εμφανίστηκε ο Σώρρας! Μηνύσεις για 180 δημοσιογράφους ζητάει το ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΡΑ !

Μπορεί τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα να αγνοούνται, όμως, ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσεις με νέο ηχητικό μήνυμα απειλεί εκατοντάδες δημοσιογράφους με μηνύσεις.

Ειδικότερα, στο νέο ηχητικό που ανέβηκε στο youtube ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι έχει ήδη έτοιμες 180 μηνύσεις που θα κατατεθούν άμεσα. Μάλιστα καλεί και τους οπαδούς του να υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές όπως σε όλους τους δημοσιογράφους των ελληνικών ΜΜΕ.

To μήνυμα Σώρρα ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την… επική κωλοτούμπα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος με μήνυμά του καλούσε τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα, για να σώσουν την περιουσία τους και τελικά τις ζωές τους.

loading...

71 thoughts on “Εμφανίστηκε ο Σώρρας! Μηνύσεις για 180 δημοσιογράφους ζητάει το ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΡΑ !

  1. τα χρηματα για τοσες μηνυσεις που θα τα βρει ο σωρρας εργαζεται;

  2. ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …
    e-thessalia.gr

  3. Μην ασχολείστε… είμαστε ταξίδι στην χώρα του Γιώργη Καματερού. Τύποι σαν τον Αρτέμη βιώνουν το Greekamerican Dream τους στην χώρα των ιθαγενών. Αμορφωσιά, απαιδευσιά και αναλφαβητισμός σε ποσοστά μεγαλύτερα της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν είναι κάτι καινούργιο (Καματερός, Φραπελιά κ.α.), πόσοι στις ΗΠΑ συμμετείχαν σε ομαδικές αυτοκτονίες δίπλα σε αντίστοιχους τύπους επιπέδου Αρτέμη, είναι όμως κάτι, ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. Ήρθε ο Τσάκας, ήρθε ο Σώρρας, θα έρθει και άλλος… για τον Αρτέμη ούτε λόγος…. έχει ήδη εξαφανιστεί, θα ξεχαστεί… οπαδοί του "επόμενου" σωτήρα θα είναι οι ίδιοι οπαδοί του Σώρρα…

  4. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΙΧΛΑ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..

    Αμορφωσιά, απαιδευσιά και αναλφαβητισμός σε ποσοστά μεγαλύτερα της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν είναι κάτι καινούργιο (Καματερός, Φραπελιά κ.α.), πόσοι στις ΗΠΑ συμμετείχαν σε ομαδικές αυτοκτονίες δίπλα σε αντίστοιχους τύπους επιπέδου Αρτέμη, είναι όμως κάτι,ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ. ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. Ήρθε ο Τσάκας, ήρθε ο Σώρρας, θα έρθει και άλλος… για τον Αρτέμη ούτε λόγος…. έχει ήδη εξαφανιστεί, θα ξεχαστεί… οπαδοί του "επόμενου" σωτήρα θα είναι οι ίδιοι οπαδοί του Σώρρα..

  5. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ Πάντως εάν το όνομα FYROM ικανοποιούσε τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης, δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος για το όνομα των Σκοπίων.
    Για ό,τι συμβαίνει σχετικά με το όνομα, ευθύνονται τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Μετά τη χούντα ήλθε το χάος.ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ

  6. ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Αμορφωσιά, απαιδευσιά και αναλφαβητισμός σε ποσοστά μεγαλύτερα της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν είναι κάτι καινούργιο (Καματερός, Φραπελιά κ.α.), πόσοι στις ΗΠΑ συμμετείχαν σε ομαδικές αυτοκτονίες δίπλα σε αντίστοιχους τύπους επιπέδου Αρτέμη, είναι όμως κάτι, ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ. ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. Ήρθε ο Τσάκας, ήρθε ο Σώρρας, θα έρθει και άλλος… για τον Αρτέμη ούτε λόγος…. έχει ήδη εξαφανιστεί, θα ξεχαστεί… οπαδοί του "επόμενου" σωτήρα θα είναι οι ίδιοι οπαδοί του Σώρρα..

  7. ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.
    Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΩΡΡΑ" ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ…ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ? ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΤΑΜΕΙΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ "ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ" ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ…ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΦΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ".
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΑΠΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ" ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ". ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"…ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ, Η' ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ, …ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ, ΕΛΙΕΣ, ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΡΥΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΘΑ …"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ" ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  8. ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …

  9. ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΙΟΣ ΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΡΔΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΡΣΙΝΟΗ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ
    ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ………………..= ΠΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΛΑΓΟΣ

  10. ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ "ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ" ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ…ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΦΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ".
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΑΠΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ" ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ". ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ

  11. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  12. Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ , ΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΞΥΛΟΣΟΥ Ο ΠΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ , ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  13. ΕΙΔΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΠΙΟΓΥΦΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  14. Ποιος τον τρεφει αυτον τον βουβαλο των 150 κιλων ποιος τον χρηματοδοτει τον γυφτο ; ελα πατε(ι)ρακη ομολογα τωρα εισαι συνοχος

  15. ΑΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΗΣ ΜΟΥΝ@@@ΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟΝΑΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΤΟΥ
    ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΥΣ 180 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ???
    ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΝΟΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΛΑ
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΧΑΦΙΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΚΗΣΕ
    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ

    ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΣΑ ΤΡΙΣΠΙΘΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΜΑΥΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗ Δ Η Ε ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α@@@ΔΙΑ
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΑΠΙΟΜΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΕ

    ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΩΛΕ

  16. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΣΑΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

  17. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ' ΑΝΤΕΡΑ.

  18. Ανώνυμος3 Φεβρουαρίου 2017 – 12:23 μ.μ.
    πισσα κ πουπουλα G.P = Ο κατα φαντασιαν βουλευτης του ξ/ρε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα διορισει τον δασκαλο στην επιθεωρηση αρχηγοπουλο ουααααααααααααααααου κωλοτουμπα στον αερα τη ψωρρα κανει περα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑΗΡ πρρρρρρρ ΑΗΡ πρρρρρρ ΑΗΡ πρρρρρρρρρ

  19. Ποσα λεφτα εδωσες ρε μασονικο πτωμα στα παιδια που πεινανε 7 χρονια σαν σατανοσυμμορια??????
    ……
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ…….
    ……………
    Στη στοα των ιλλουμινατι του κομπζαρ και στους ραβινους δινατε τα εκατομμυρια!!!!!!

  20. Λεπίδας: Ο Σώρρας και η γυναίκα του είναι γονιδιακά απατεώνες

    Ο άνθρωπος που πάντρεψε και κατέθεσε μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μίλησε στο κανάλι «Ε» για την καταδικαστική απόφαση κατά του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις και της γυναίκας του αλλά και για τον ρόλο που είχε η δεύτερη στην όλη υπόθεση. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή ποινή φυλάκιση, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

    Αρχικά ο κ. Λεπίδας ανέφερε πως δεν θέλει να χρησιμοποιείται σαν ιδιότητα του «κουμπάρου», καθώς όπως σημειώνει «εμείς οι δικηγόροι παντρεύουμε και βαφτίζουμε πολύ κόσμο. Είμαι απλά ένας δικηγόρος και τίποτα άλλο».

    Στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφερόμενος στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα. «Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία καταδικάστηκε και η ίδια, είναι ο ιθύνων νους όλης αυτής της τρομερής αθλιότητας των ανθρώπων που εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες».

    Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν κάτι άλλο από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, από το να δημιουργούν υποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων».

    Ενώ συμπλήρωσε πως «όσοι πιστεύουν ακόμα αυτόν τον άνθρωπο ας θεωρήσουν πως είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας καθώς δεν την άφησα να σωθεί από τον μεγάλο "σωτήρα" Σώρρα».

    https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2621969/lepidas-o-sorras-ke-i-gineka-tou-ine-gonidiaka-apateones

  21. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΡΕΩΝΑ

    ΑΧΑΧΑΧΑ

  22. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ 3 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΣΚΕΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ 1.500.000 ΕΥΡΩ???????

  23. Ναι αλλα ο καραφλας σε εκανε και χανεις τον υπνο σου γυφτο χιμπατζη!!!!!!
    Και το 1.500.000 ευρω ειπε στην εισαγγελια που εστειλες στους πεφωτισμενους ιλλουμινατι της
    Α Ω του κομπζαρ και το ραντεβου με ρους ραββινους στην αγγλια το 2015!!!!!!!

  24. Ηρθε η εισαγγελια μονη της και σου εριξε ψωλια 4 κακουργηματων ζωο

  25. Ναι αλλα ο καραφλας σε εκανε και χανεις τον υπνο σου γυφτο χιμπατζη!!!!!!
    Και το 1.500.000 ευρω ειπε στην εισαγγελια που εστειλες στους πεφωτισμενους ιλλουμινατι της
    Α Ω του κομπζαρ και το ραντεβου με τους ραββινους στην αγγλια το 2015!!!!!!!

  26. Ναι αλλα ο καραφλας σε εκανε και χανεις τον υπνο σου γυφτο χιμπατζη!!!!!!
    Και το 1.500.000 ευρω ειπε στην εισαγγελια που εστειλες στους πεφωτισμενους ιλλουμινατι της
    Α Ω του κομπζαρ και το ραντεβου με τους ραββινους στην αγγλια το 2015!!!!!!!

  27. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ…

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..!!!

    ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΗΜΟ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ…

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΦΕΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΠΟΥΔΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

  28. ΞΑΝΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ?

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ….

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ…

  29. Φερε μας αποδειξη τραπεζικη καταθεσης 600 δις κ θα σου φερω εγω τα 4 κακουργηματα που δεν τα βλεπεις εσυ!Αποδειξη ομως απο τραπεζα ε?οχι απο την αποθηκη του Διαμαντοπουλου στις εργατικες κατοικιες του Μοντρεαλ!Κ αφου λαλας σαν καρακαξα για πες μας ποιος εδωσε εντολη στον Καλογεροπουλο να στειλει 1.500.000 στη στοα των πεφωτισμενων Ιλλουμινατι της Α Ω του Κομπζαρ???

  30. ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΒΑΣΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ…

    ΑΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ,ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΩΤΗ ΜΠΑΣΠΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΕΞΟΔΟ!!!!

    ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ..!!!

    https://www.facebook.com/athina.viskadoyraki/videos/1754858574525348/

  31. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ….

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ,ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…

    ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ…

    ΑΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,20.000 ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΕΣ….

    ΜΕΤΑ….!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

    Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!

    https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10213955733261006/

  32. ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΛΙΜΙΝΤΙΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ "ΚΟΡΚΟΔΗΛΟΥΣ"…

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    15 ώρες ·
    ΕΞΩΡΙΑ ΟΛΟΙΣΑΣ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΚΟΡΚΟΔΗΛΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

    ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΟΓΙΔΑ…

  33. Για ποιον ελληνισμο μιλατε εσεις ρε μασονοι των πεφωτισμενων Ιλλουμινατοι κ των ραβινων???
    ……………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2120185588200978&id=100006286716949
    Ποιος εστειλε τον καραφλα το 15 στο λονδινο να συναντησει τους ραββινους?????

  34. Ναι αλλα ο καραφλας σε εκανε και χανεις τον υπνο σου γυφτο χιμπατζη!!!!!!
    Και το 1.500.000 ευρω ειπε στην εισαγγελια που εστειλες στους πεφωτισμενους ιλλουμινατι της
    Α Ω του κομπζαρ και το ραντεβου με τους ραββινους στην αγγλια το 2015!!!!!!!

  35. ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΤΙΡΗ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης πρόσθεσε 5 νέες φωτογραφίες.
    9 ώρες ·

    ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΙΣΙΣ ΤΕΛΟΥΣ ΛΕΩΦ.ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ..ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ…ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

  36. Τι ειπες για τους εβραιους κ τους ραβινους?
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2120185588200978&id=100006286716949
    Ποιος εστειλε τον καραφλα το 15 στο λονδινο να συναντησει τους ραββινους?????
    ……………………………………………………………….
    Ποτε μας απαντησες για το 1.500.000 που στειλατε στη στοα του Καναδα???

  37. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ??

    ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΙΕΣΩ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

    ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ…??

    ΤΕΛΟΣ… ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ξ/Ρ ΒΓΑΛΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ….

  38. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  39. Μα εισαι κ εβραιορουφιανος!οχι οτι δεν εισαι!!!
    …………………………………………
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  40. ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΤΣΙΛΙΜΙΝΤΙΡΗΣ,,,

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    7 ώρες ·
    20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΜΕ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΟΥΜΑΙ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ.ΜΕΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  41. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  42. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  43. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  44. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  45. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΧΟΝΔΡΕ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΣΑ ΜΠΑΤΙΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΧΟΝΔΡΟΣ

  46. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΛΑ ΕΛΑ…ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΛΑΙΟΠΩΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΦΤΟΥΥΥ ΛΑΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ Ε? ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΠΕΣΑ ΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΠΑΛΙ ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΙΔΕΣ? ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΣΑΜΕ? ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΜΙΑ ΒΛΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΟΡΔΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ,,,,,ΧΑΑΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ Ε ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙ…salom….salom..

  47. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  48. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  49. ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΣ

    ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    22 ώρες ·
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣΤΟΥ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ

    Dimitrios Stoumbos ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΚΟ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ…

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΔΕΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

  50. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  51. ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ??????????????????????????????????????????????????

  52. Γιάννης Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  53. Δημητρης Καζαμιας
    7 ώρες ·

    "ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ"
    ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ,,ΖΩΟΟΟ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    10 10
    Σχόλια
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ…ΒΓΑΛΕ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες

  54. Δημητρης Καζαμιας
    7 ώρες ·

    "ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ"
    ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ,,ΖΩΟΟΟ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    10 10
    Σχόλια
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ…ΒΓΑΛΕ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες

  55. Δημητρης Καζαμιας
    9 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·
    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ

  56. Δημητρης Καζαμιας
    9 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·
    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ

  57. ξεκαρδιστητε ελληνες
    ο μπατιρογυφτος σωρρακουραδος σκατας
    ο φυγοποινος απατεωνας του υπεροπλου
    η κοτα που κρυβεται
    θα μας κλασει
    ολων τα παπα ###ρια γιατι???
    επειδη τον λενε οι δικαστικες
    αρχες ΑΠΑΤΕΩΝΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΟΣΙΟ ΨΩΡΡΑ ????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  58. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  59. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΝΟΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΛΑ
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΧΑΦΙΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΚΗΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ

    ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΣΑ ΤΡΙΣΠΙΘΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΜΑΥΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗ Δ Η Ε ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α@@@ΔΙΑ
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΑΠΙΟΜΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΕ

    ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΩΛΕ

  60. Ο άνθρωπος που πάντρεψε και κατέθεσε μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μίλησε στο κανάλι «Ε» για την καταδικαστική απόφαση κατά του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις και της γυναίκας του αλλά και για τον ρόλο που είχε η δεύτερη στην όλη υπόθεση. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή ποινή φυλάκιση, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

    Αρχικά ο κ. Λεπίδας ανέφερε πως δεν θέλει να χρησιμοποιείται σαν ιδιότητα του «κουμπάρου», καθώς όπως σημειώνει «εμείς οι δικηγόροι παντρεύουμε και βαφτίζουμε πολύ κόσμο. Είμαι απλά ένας δικηγόρος και τίποτα άλλο».

    Στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφερόμενος στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα. «Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία καταδικάστηκε και η ίδια, είναι ο ιθύνων νους όλης αυτής της τρομερής αθλιότητας των ανθρώπων που εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες».

    Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν κάτι άλλο από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, από το να δημιουργούν υποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων».

    Ενώ συμπλήρωσε πως «όσοι πιστεύουν ακόμα αυτόν τον άνθρωπο ας θεωρήσουν πως είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας καθώς δεν την άφησα να σωθεί από τον μεγάλο "σωτήρα" Σώρρα».

Comments are closed.