Οι γονείς – τέρατα των 13 αδερφών είχαν εγκαταλείψει την εκκλησία και το γύρισαν στο «κίνκι» σεξ

Η αδερφή της Λουίζ Τέρπιν αποκάλυψε πως το ζευγάρι «πειραματιζόταν» με αγνώστους μεταξύ άλλων και πως η ίδια και η αδερφή της ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στο παρελθόν
Φαίνεται πως
για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κακοποίησης των 13 αδερφών από τους γονείς – τέρατα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ θα χρειαστεί πολύς καιρός. Εκτός του ότι η αστυνομία ερευνά το σπίτι όπου ζούσαν για τυχόν πτώματα παιδιών που ίσως δεν επιβίωσαν της πείνας και των βασανιστηρίων, τώρα η αδερφή της μητέρας τους αποκαλύπτει πως το ζευγάρι άλλαξε δραματικά όταν εγκατέλειψε την εκκλησία και ξεκίνησε να πειραματίζεται με το σεξ.

Η αδερφή της κατηγορούμενης Λουίζ Τέρπιν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε πως της είχε εκμυστηρευτεί πως συναντιόταν με αγνώστους σε ξενοδοχεία όπου έκανε σεξ με τις ευλογίες του συζύγου της. Στην «επέτειο» αυτής της συνεύρεσης, πήγαινε στο ίδιο δωμάτιο με τον σύζυγό της αυτή τη φορά για μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ μακριά από τα παιδιά τους – τα οποία άφηναν στη φύλαξη του μεγαλύτερου από αυτά…

Η Τερέζα Ρομπινέτ εμφανίστηκε στην εκπομπή “Megyn Kelly Today” και δήλωσε πως αυτές οι συζητήσεις με την αδερφή της είχαν γίνει το 2009: «Συνάντησε αυτόν τον άντρα σε ένα μοτέλ, έκανε σεξ μαζί του και αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίεργα είναι ότι ένα χρόνο μετά με πήρε τηλέφωνο γελώντας να μου πει πόσο αστείο ήταν που ο Ντέιβιντ ήθελε να την πάει στο ίδιο δωμάτιο στο μοτέλ εκείνο για να κάνει σεξ μαζί της στο ίδιο κρεβάτι που τότε είχε κάνει σεξ με εκείνον τον άντρα που γνώρισε ον λάιν».

Σύμφωνα με την ίδια, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν δραματικά με τους Τέρπιν, όταν περίπου πριν από δέκα χρόνια αποφάσισαν να απομακρυνθούν από την εκκλησία και να ζουν διαφορετικά της ζωή τους. Μέχρι τότε, λέει, η ίδια είχε επικοινωνία μέσω Skype με τα ανίψια της, και της είχε κάνει εντύπωση που δεν μπορούσαν να μιλήσουν «άνετα», φαίνονταν σαν ρομπότ. Πάντοτε μιλούσε σε ένα – ένα, ενώ οι επισκέψεις στο σπίτι «απαγορεύονταν». Μετά την «στροφή Τέρπιν» όμως ακόμα και οι επικοινωνίες αυτές τερματίστηκαν.

Στην ίδια εκπομπή η Τερέζα Ρομπινέτ αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και η αδερφή της, μητέρα των 13 παιδιών, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από «στενό τους πρόσωπο», κάτι που είχε συμβεί επίσης στην μητέρα τους και άλλες συγγενείς, από το ίδιο πρόσωπο: «Ένα πολύ πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας, που έπρεπε να αγαπάμε και να εμπιστευόμαστε… κακοποίησε σεξουαλικά την μητέρα μου και μετά εμένα, την Λουίζ, την Ελίζαμπεθ (άλλη αδερφή) και άλλες ξαδέρφες της οικογένειας», είπε χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα. 

loading...