Ανατροπή στην κλοπή-«μαμούθ» του Βόλου με τα 1,3 εκ. ευρώ και τις 400 λίρες – Τί άλλαξε; (βίντεο)

Πρωτοσέλιδο έγινε από χθες η κλοπή-«μαμούθ» στον Βόλο με τις πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο ότι 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 400 χρυσές λίρες έκαναν «φτερά» από το σπίτι του Γιώργου Δεληγιώργη.

Ο αδερφός του μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ανατρέποντας τα δεδομένα. “Ο αδερφός μου είχε μόνο 50.000 ευρώ”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν για κοινωφελείς σκοπούς και ο ίδιος έκανε έκκληση να επιστραφούν τα λεφτά.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, κλέφτες μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου κατοίκου της περιοχής, γνωστού για την φιλανθρωπική του δράση, και αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες.

Σήμερα όμως, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο αδελφός του 92χρονου που έκανε την καταγγελία για την απίστευτη κλοπή, δήλωσε στην TRT ότι από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του, προσθέτοντας ότι ο 92χρονος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.

Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλούν για χιλιάδες λίρες!

Επέμεινε, δε, πως δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατ. ευρώ και τις λίρες. Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!

Ωστόσο, συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.

loading...