Αυτό έπαιρναν οι αρχαίοι Έλληνες και μπορούσαν να κάνουν έρωτα μέχρι και 12 φορές την μέρα

Είναι γνωστό ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια ιδιαιτέρως προχωρημένη αντίληψη όσο αφορά την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων εκείνη την εποχή από όλες τις απόψεις.
Η σεξουαλική αντίληψη, η ελευθερία αλλά και η σεξουαλική δράση της εποχής ήταν τόσο ανεπτυγμένες τότε, που ακόμα και σήμερα μοιάζουν πρωτοποριακές και αρκετές φορές πολύ προχωρημένες ακόμα και για το σήμερα.
Η γυναίκα στην εποχή εκείνη είχε έναν πολύ δύσκολο ρόλο, διότι πολλές φορές έπρεπε να ανταποκριθεί στις ερωτικές επιθυμίες του συζύγου της ακόμα και 12 φορές την ημέρα. Αρκετές μάλιστα από αυτές τις ερωτικές συνευρέσεις μπορεί να ήταν με περισσότερους συντρόφους αν το επιθυμούσαν και οι ίδιες, γεγονός που σημαίνει ότι εξουθενωνόταν πάρα πολύ. Στο αντίποδα ο άντρας έπρεπε να είναι πάντα δυνατός και να μπορεί να ανταποκριθεί στις ερωτικές επιθυμίες του, αλλά και στις απαιτήσεις τις εποχής.
Σύμφωνα με το βιβλίο της Στέφανι Λιν Μπουτίν που είναι λάτρης της ελληνικής αρχαίας φιλοσοφίας με τον τίτλο «Ο μύθος της ιερής πορνείας στην αρχαιότητα»,την εποχή εκείνη υπήρχαν δεκάδες ερωτικά σκευάσματα που είχαν σκοπό να βελτιώνουν τις ερωτικές επιδόσεις των αντρών αλλά και των γυναικών. Μάλιστα το πιο ισχυρό και ακίνδυνο βοήθημα της εποχής σύμφωνα με την Dr Μπουτίν ήταν ένα σκεύασμα σε φαγώσιμη μορφή το οποίο το αποκαλούσαν “Το νέκταρ του Πριάπου”. Μάλιστα η σύνθεσή του αποτελούνταν από εκλεκτό μέλι βουνού, κανέλα, πιπέρι, ξυλοκέρατο, και ένα βότανο που καλλιεργούνταν στην Ανατολή και κυρίως στην Μεσοποταμία και την Ινδία με το όνομα Επιμήδιο.
Το σκεύασμα αυτό τότε καταναλωνόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση από τις πόρνες διότι λειτουργούσε κατά της εμμηνόπαυσης και ανέβαζε την λίμπιντο. Αλλά και από τους άντρες που εκπορνευόταν εκείνη την εποχή χαρίζοντας τους έντονη και δυνατή στύση κατ εγκεφαλική ςεντολής και μεγάλη διάρκεια στην επαφή. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις το χορηγούσαν ως θεραπευτικό σκεύασμα και σε ζευγάρια που δεν είχαν την δυνατότητα να τεκνοποιήσουν.
epimedium istoria223.jpg
Ο Ηρόδοτος στο βιβλίο του πολλές φορές αναφέρεται χαρακτηριστικά: σε γυναίκες που εισέρχονταν και εξέρχονταν από τον ιερό ναό της Θεάς Μιλλίτας ή Μουλισού για να ικανοποιήσουν άντρες που έχουν πάρει το “νέκταρ του Πριάπου” και θα τις εξοντώσουν χωρίζοντάς ΄τες ασήμι για να έχουν επαφή μαζί τους στο ιερό του ναού.
Περιγράφοντας έτσι ένα αρχαίο έθιμο στην Βαβυλώνα που ήθελε όλες τις γυναίκες να εκτελέσουν το ιερό τους καθήκον απέναντι στη θεά Μιλλίτα ή Μουλισού, και να ασκούν το ιερό λειτούργημα της πορνείας πριν παντρευτούν.

loading...

5 thoughts on “Αυτό έπαιρναν οι αρχαίοι Έλληνες και μπορούσαν να κάνουν έρωτα μέχρι και 12 φορές την μέρα

  1. ΝΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΧΑΑΑΑ ΧΑΑ

  2. ο μαυιδερος κοντοστουπης εφαγε απο αυτο
    αλλα το πουλι επαψε να λαλει χαχαχα

Comments are closed.