Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

AΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ 
ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΩΝ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.


Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου  ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.


Οπως μας διδαξε ενας παρα πολυ μεγαλος αγιος της
Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.

Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. (1) 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνοςγια να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκειπραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 

Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου 
ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι.

Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.
Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ.
Ο Αγιος αυτοκρατορας Νικηφορος ο Β Φωκας, ειναι ο μεγαλυτερος στρατιωτικος αγιος της ορθοδοξιας μας και ειναι ο τριτος σπουδαιοτερος βασιλιας του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, μετα τον ιερο Βασιλειο τον Β και τον Ηρακλειο. 


Ο Αγιος ΝΙκηφορος ειναι ο εθνικος μας αγιος και προστατης απο τους αγαρηνους. 

Ο Αγιος Νικηφορος Φωκας αυτην την εποχη ειναι ο προστατης των νησιων μας απο τους Ισμαηλιτες διοτι απελευθερωσε την Κρητη απο τους Σαρακηνιους.

Ο Aγιος αυτοκρατορας Νικηφόρος ο β Φωκάς καταγοταν απο την πιο ισχυρη οικογενεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Τα μελη της οικογενειας του αγιου ηταν ολοι ανωτεροι
στρατιωτικοι και ειχαν υπηρετήσει  στον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο εναντια στους Περσες και στους  αγαρηνους. 


Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ.
Ο Αγιος Νικηφόρος ο β, ηταν προστατης ολων των αδυνατων Ελλήνων Χρσιστιανων τους οποιους κατεστρεφαν, επι αιωνες οι ισμαηλιτες.

Η Μνημη του Αγιου Νικηφορου του Β Φωκα, εορτάζεται στις 11 Δεκεμβριου. 

Για εμας η μνημη του Αγιου Νικηφορου Φωκα αποτελει την δευτερη μεγαλυτερη εθνικοθρησκευτικη εορτη μετα απο απο αυτην για τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β, ασχετος εαν οι νεοταξιτες, οι απατριδες ανθελληνες δεν την εορταζουν ποτε με τις πρεπουσες τιμες. 


Βαθια θρησκευομενος ανθρωπος ηξερε ότι ειχε θεικη εντολη να εξαφανισει από προσώπου γης τους απίστους Ισμαηλίτες.

Στην μονη μεγιστης Λαυρας υπαρχει πληρης ακολουθια για τον Αγιο με κανονες.

Η σημερινη κατά γενικη παραδοχή, νεοταξικη Εκκλησια, δεν γιορταζει τον Αγιο Νικηφορο με τις πρεπουσες τιμες. Αυτό γινεται για δυο λογους.



Ο πρωτος λογος είναι, γιατι δεν θελουν οι πραγματικοι Χριστιανοι, να μαθουν τον βιο, ενός Αγιου Αυτοκρατορα, ο οποιος προστατευε τους Ελληνες Χριστιανούς από τους Αγαρηνούς.



Ο Αγιος Νικηφορος παντρευτηκε και απεκτησε ενα γιο, τον Βαρδα. 


Αυτος παιζοντας με τον εξαδελφο του, τραυματιστηκε στο ματι απο ακοντιο και πεθανε σε νεαρη ηλικια. 


Συντομα τον ακολουθησε στον θανατο και η μητερα του.

Ο Αγιος Νικηφορος ως βαθια θρησκευομενος Ελληνας
επηρεάστηκε πολυ απο τον θανατο των δικων του  
ανθρωπων για αυτο ηθελε να γινει μοναχος.

Η μοιρα λοιπον χτυπησε πολύ ασχημα τον Ελληνα Αγιο Νικηφορο τον β, καθως σε νεαρη ηλικια εχασε την γυναικα του και το παιδι του. 
Εντούτοις ο Αγιος Ελληνας Νικηφόρος ο β Φωκας, βρηκε την δυναμη να ερθει ακομη πιο κοντα στον Θεο.

Ο Νικηφόρος μετα από ένα τοσο σκληρο χτυπημα, αγαπησε ακομη περισσοτερο τον Ιησου Χριστο. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο.
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 
Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας Νικηφοορος ο β, αγαπησε οσο τιποτε άλλο τον Χριστο, παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε απο την ζωη, χανωντας γυναικα και παιδι.

Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος ηταν ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας.

KYΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΙΟΤΙ
ΕΧΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σημαντικο ρολο στην ζωη του Νικηφορου, εκτος από το γεγονος της απωλειας της

γυναικας του, και του παιδιου του, ειχε και ο Αγιος Αθανασιος ο Αθωνίτης.
Ο Αγιος Αθανάσιος αλλαξε σε παρα πολύ μεγαλο βαθμο, τον τροπο σκεψης, τον τροπο ζωης του Νικηφορου Φωκα. 
Εκτοτε αν και δεν προλαβε να γινει καλογερος όπως ειχε σκοπο να κανει, εντουτοις αλλαξε παρα πολύ τον τροπο ζωης του.
 Όλα αυτά σε συνδιασμο με το σκληρο χτυπημα της μοιρας.

Ο Αγιος βασιλιας Νικηφορος ο β, ειναι αυτος που θα δωσει τα χρηματα, στον Αγιο Αθανασιο, για να δημιουργησει την Μονη μεγιστης Λαυρας ,στο Αγιο ορος. 

Ο Αγιος Αθανάσιος κατοπιν παρακλησεως, του Νικηφορου του β Φωκα, ακολουθησε τον Νικηφορο, σε καποιες εκστρατειες του, όπως αυτην που εγινε στην Κρητη. 
Οι προσευχες, ο χαρακτηρας, ο τροπος ζωης του Αγιου Αθανασιου, εδιναν ακομη μεγαλυτερη ψυχικη δυναμη στον Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορο τον β Φωκα,για να κερδιζει τους εχθρούς των Ελλήνων.

Ο αγιος Αθανάσιος είναι αυτος που εκανε τοσο πολύ θρησκο τον Νικηφορο τον β Φωκα ώστε να αρχιζει να πλησιαζει η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια στο απογειο της ακμης της. 

Εξαιτιας του Αγιου Αθανασιου, ο Αγιος Νικηφόρος εχει πλεον πληρη επιγνωση ότι δεν πολεμα μονον για την Ελλαδα, αλλα πολεμα ταυτόχρονα τους σατανιστες, τους θανάσιμους εχθρούς και αιωνιους εχθρούς του Χριστου και της Ελλαδος.

Ο Νικηφόρος ζητησε απο τον πατριαρχη Πολυευκτο, οσοι Ελληνες   στρατιώτες χανουν την ζωη τους σε μαχη εναντιον των αγαρηνων, να ανακηρυσονται αγιοι.

Τον Αγιο Νκηφορο Φωκα, ως βαθια θρησκευομενο τον στεναχωρουσε αφανταστα η κατρακυλα του βατικανου, που από Χριστιανοι εγιναν σατανιστες, για αυτό προσχωρησαν στους γερμανους (διαβαστε τα σχετικα αρθρα).

Πριν γινει αυτοκρατορας, ο Αγιος Νικηφόρος αναδείχθηκε μεγαλος στρατηγος σε όλα τα μετωπα της εποχης του.

Χαρακτηριζονταν από μεγαλη ευσεβεια και αγαπουσε τον Χριστο.
Ο Αγιος Νικηφορος ήταν γεννημενος στρατιωτης. 
Ειχε τη σωματικη αντοχη και διανοητικη ικανοτητα ενος μεγαλου στρατιωτικου ηγετη, ήταν βραχύσωμος, αλλα εξαιρετικα ρωμαλεος. 
Η ζωη του ήταν αφιερωμενη στα στρατευματα του, τα οποια αγαπουσε -προστατευε παση θυσια, και τα οποία του ήταν πιστά μέχρι θανάτου.

Ο Ελληνας Αγιος βασιλιας Νικηφόρος ο β Φωκας πολεμουσε πιο γενναια από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, ενώ οποτε χρειαζοταν επιτεθοταν ολομόναχος εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρει θαρρος ο Ελληνικος-ρωμαικος στρατος. 

Επειδη το αιμα νερο δεν γινεται ποτε, oταν ηταν ακομη αρχιστράτηγος, ολες της πολεις που κατακτουσε, ειτε της ισοπεδωνε, ειτε εσφαζε ομαδικα τους αγαρηνους. 
Ολα αυτά σε αντιποινα για της σφαγες, τους βιασμους, της κλοπες, τους εμπρησμους, το σκλαβωμα γυναικων που εκαναν οι Μωαβιτες (νεα ονομασια των αγαρηνων), εις βαρος των Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Ολες αυτές οι ενεργειες γινοταν με σκοπο να αποτρεψει την καταστροφή του Ελληνικου εθνους, από τη σιγουρη γενοκτονια.

Οταν ανεβηκε στον θρονο ο Νικηφόρος συνεχισε την ιδια ακριβως πολεμικη πολιτικη, εναντια στους Αγαρηνούς. 

Μην ξεχνατε το σημαντικοτερο ολων, ότι οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες μεχρι και σημερα βρισκοταν σε απολυτως νομιμη αμυνα.
 Ότι οι προγονοι μας πολεμουσαν μονον σε αμυντικούς πολεμους. Επισης επειδή οι εχθροι δεν σταματουσαν ποτε τους πολεμους ολους εκεινους τους αιωνες. 
Για αυτό κάθε χρονο εισεβαλαν στην Ελλαδα, και προκαλουσαν τρομερες καταστροφες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που εφταναν εξω από την Κωνσταντινουπολη, ειτε πλησιαζαν αρκετα κοντα στην Ελληνικη (ρωμαικη)πρωτευουσα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.


Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.


Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.

Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες χριστιανοιτης
Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.




Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 



(1) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.


(2) Εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας, την ελειψη παιδειας και ηθικων αρχων το μελλον των ραγιαδων ειναι απολυτως προβλεψιμο και προσχεδιασμενο.

Ολοι οι προδοτες θα συνεχισουν να ψηφιζουν μνημονια για αυτο και το δημοσιο χρεος δεν θα εξωφληθει ποτε καθως οι προδοτες εβραιοι πολιτικοι σε συνεργασια με τους δανειστες θα επιμηκυνουν επ αοριστον το χρεος με καθε πιθανο και απιθανο τροπο.

Φυσικα οι προδοτες εβραιοι πολιτικοι δεν θα διαγραψουν μονομερος το τελειως παρανομο χρεος. 


Τα πάντα θα ιδιωτικοποιηθούν σε εξευτελιστικές τιμές δίχως να μειωθεί καθόλου το χρεος, τα περιουσιακα στοιχεια της πλειοψηφίας θα κατασχεθουν διοτι όταν δεν χρεοκοπει επισημα ενα κράτος χρεοκοπουν οι “πολίτες”-ραγιαδες οι οποιοι θα μετατραπούν σε φθηνους δουλους των δανειστων. 

Το βιοτικο επειδο θα εκμηδενστει για την πλειοψηφια.

Φυσικα σε μια χωρα στην οποια εγινε πραξικοπημα και εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα κανενας προδοτης δεν τιμωρηθηκε και ουτε θα τιμωρηθει ποτε. – 

Την ευθυνη την εχουν αποκλειστικα οι προδοτες ραγιαδες οι οποιοι διοτι ειναι διορισμενοι στο δημοσιο ειτε γιατι τους κανουν διαφορα ρουσφετια συνεχιζουν να υποστηριζουν και να“νομιμοποιουν” ολους τους προδοτες. 


Οι εγκληματικες και κακουργηματικες ευθυνες βαραινουν 
αποκλειστικά και μόνο τους ραγιαδες οι οποίοι, φοβούμενοι μήπως τους απολυσουν ειτε δεν τους κανουν τα ρουσφετια τα οποια επιθυμουν, συνεχιζουν να συμμετεχουν σε στημενες και παρανοιμες εκλογες, διοτι εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

Οι σαπισμενοι και εξαθλιωμενοι απο την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδες αδιαφορουν πληρως για την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος,την απονομή δικαιοσύνης, για την πατρίδα τους και δυστυχώς για τα παιδιά τους.

Ολα τα παιδια θα πληρώσουν πανάκριβα-θανασιμα την προδοσια των γονιων τους-βοθροραγιαδων. 

 

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   




Ενσωματωμένη εικόνα 1


loading...

12 thoughts on “Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4

  1. ΕΠΕΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
    ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ.

    ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
    ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ
    ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ
    ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΙΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ
    ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ.

    ΕΥΓΕ.

  2. ΠΑΓΚΑΛΟΣ :

    «Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

    «Είναι τιμή να μας αντιγράφουν. Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι».

    Σε σχετική ερώτηση για την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και τον Πάνο Καμμένο για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα έκφρασης του λαού, ο Θεόδωρος Πάγκαλος προχώρησε σε μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί. Σημείωσε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ
    ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

  3. ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΡΑ ΤΗΝ
    ΣΦΑΓΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟΕΒΡΑΙΟ
    ΣΦΑΓΕΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

    Ανώνυμος16 Ιανουαρίου 2018 – 11:50 π.μ.
    Πίσω από τα εικονίσματα κρύβονται πολλές φορές εγκληματίες κατά συρροήν.

    Ο Ιλλυριός (ή Λατίνος) Μέγας Κωνσταντίνος είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος αφού σκότωσε γιο, εγγονό, σύζυγό, γαμπρό, μαζί με χιλιάδες θύματα στους πολέμους του.

    Ο Ισπανός Μέγας Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με δεκαπέντε χιλιάδες περίπου θύματα.

    Πολλές αγίες, όπως η Ειρήνη η Αθηναία, έχουν σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά τους, αλλά έγιναν εικονίσματα.

    Ο Ιλλυριός Ιουστινιανός (Γιουτπράβα το πραγματικό του όνομα) και η πόρνη συζυγός του Θεοδώρα με μια άλλη σφαγή τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000) στη Στάση του Νίκα είναι επίσης άγιοι.

    Ο Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Υπατίας, που κομμάτιασαν χριστιανοί στην Αλεξάνδρεια.

    Αλλοι είναι άγιοι με….. το σπαθί τους, όπως ο Νικηφόρος Φωκάς που έσφαζε, με το χέρι του, χιλιάδες Κρητικούς (κατά την Επανάστση των Κρητικών κατά των Βυζαντινών κατακτητών), αλλά στο όνομα του Κυρίου!

    Κανένας δεν ασχολείται με τον Αγιο Πορφύριο ή τον Αγιο Μεθόδιο και δεκάδες άλλους αγίους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που δεν θα διστάσουν πολλές φορές να ξεθάψουν τα κόκκαλα των αντιπάλων τους για να τα αναθεματίσουν, να τα μαστιγώσουν και να τα κάψουν!!!

    Η αγιοποίηση συνδέεται κυρίως με το παγκάρι, την εμπορική εκμετάλλευση των οστών και της νεκροκεφαλής του "αγίου".

  4. *******************************************
    Το Βυζάντιο έκανε φοβερά κακά στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

    Ι) Τον έσωσε από τον αφανισμό, διότι παρήκμασε και υποδουλώθηκε στους Ρωμαίους το 146 προ Χριστού. Τον ανέστησε και τον διέδωσε στην Ευρώπη.

    Ο Άγγλος ιστορικός Γίββων, που διάκειται εχθρικά προς το Βυζάντιο, αναφέρει:

    ''Το πνεύμα του Ομήρου, του Δημοσθένους, του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος,
    φώτιζε την Κωνσταντινούπολη.
    Οι πολυάριθμες ερμηνείες και τα σχόλια των Βυζαντινών εις τους κλασσικούς συγγραφείς δεικνύουν με πόση επιμέλεια ανεγινώσκοντο.
    Οι Έ λ λ η ν ε ς της Κωνσταντινουπόλεως απεκάθηραν την κοινήν γλώσσαν και ανέκτησαν την εύκολον χρήσιν της γλώσσης
    των π ρ ο γ ό ν ω ν αυτών, η οποία είναι το αριστούργημα του ανθρώπινου πνεύματος''.
    Βλέπε εδώ
    apologitis.com/gr/ancient/byz-politismos.htm

    2) Σταμάτησε τις φρικιαστικές θυσίες προς τους θεούς της ειδωλολατρίας.
    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

    3) Σταμάτησε τις συνεχείς σφαγές μεταξύ των Ελλήνων. Ως γνωστόν οι Αθηναίοι έσφαζαν τους Σπαρτιάτης, οι Μακεδόνες τους Αθηναίους και πάει λέγοντας. Το κλάμα, η φρίκη, η δυστυχία από τις σφαγές αυτές είναι απερίγραπτη (Διάβαζε αρχαίους Έλληνες συγγραφείς).
    *********************************************

  5. ΑΓΓΕΛΕ,
    ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

  6. Το Βυζάντιο, που δεν ήταν παρά η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, καθιέρωσε με ωμή βία τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. Ο χριστιανικός κόσμος ποτέ δεν θέλησε να παραδεχτεί το βίαιον της υπόθεσης, παρ’ όλο που ατέλειωτες ιστορικές μαρτυρίες, γραπτές και αρχαιολογικές, βοούν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Διαβάζοντας τα παρακάτω εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι οι αγριότητες των τζιχαντιστών του ISIS και ο φανατισμός των ταλιμπάν ωχριούν μπροστά στις φρικαλεότητας των χριστιανών ορθοδόξων του μεσαίωνα. Στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία οι ιθαγενείς αναγκάστηκαν να αποδεχθούν τον χριστιανισμό κατά τα πρώτα 1000 χρόνια με αυτές τις μεθόδους τρομοκράτησης και βασανισμού.
    Υπάρχουν όμως κι έντιμοι χριστιανοί οι οποίοι το αναγνωρίζουν. Θα αναφέρουμε μια τέτοια περίπτωση:
    Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, Πρύτανις στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης, βιβλίο «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ», έκδοση «Ψυχογιός» σελ. 17.

    «Πράγματι κατά τη βασιλεία του Θεοδοσίου ο χριστιανισμός γίνεται η θρησκεία του κράτους. Εναντίων των ειδωλολατρών (διάβαζε Ελλήνων) εφαρμόσθηκαν μέτρα, που πήραν συχνά το χαρακτήρα πραγματικών διώξεων.
    Το μαντείο των Δελφών υποχρεώθηκε να σιγήσει, οι Ολυμπιακοί αγώνες και τα Ελευσίνια μυστήρια απαγορεύτηκαν, τα ιερά λεηλατήθηκαν από τους χριστιανούς, οι ιερείς, όπως γράφει ο Λιβάνιος υποχρεώθηκαν «να σιγήσουν ή να πεθάνουν».

  7. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
    ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.

    Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού, μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.

  8. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 18 Ιανουαρίου 2018
    – 8:37 μ.μ., ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΟΘΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

  9. ΚΑΙ Ο Κος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΑ 'ΑΓΙΑ'.

  10. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ
    ΟΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  11. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ "ΑΛΛΑΓΗ "ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ
    ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΓΚΑΛΕ.

  12. Απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου ενός Πακιστανού που είχε αποκηρύξει τη μουσουλμανική θρησκεία και έγινε ανθρωπιστής, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή δεν απάντησε σωστά σε ερωτήσεις για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους.

    Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας δήλωσε πως η αποτυχία του Χαμζά μπιν Γουαλαγιάτ να αναγνωρίσει τον Πλάτων και τον Αριστοτέλη ως ανθρωπιστές φιλοσόφους, έδειξε ότι η γνώση του για τον ανθρωπισμό ήταν «στην καλύτερη περίπτωση υποτυπώδης».

    Επίσης, ανέφερε πως ο Γουαλαγιάτ δεν αντιμετωπίζει διώξεις για τις πεποιθήσεις του. Στην απορριπτική επιστολή του, που έχει στα χέρια της η Guardian, αναφέρει πως ο ισχυρισμός του ότι κινδυνεύει στο Πακιστάν και πως θα μπορούσε να σκοτωθεί η οικογένειά του λόγω των πεποιθήσεών του και της απόρριψης του Ισλάμ, ήταν αβάσιμος.

    Πηγή: Δεν έδωσαν άσυλο σε Πακιστανό στη Βρετανία γιατί δεν ήξερε τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη | iefimerida.gr

Comments are closed.