Κώστας Ζουράρις: «Σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα και ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν»!

“Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας”.

Με φόντο το Ε.Α.Μ. -επειδή είχε το μεγαλύτερο πρόγραμμα για να «χτυπήσει» τον αναλφαβητισμό, όπως είπε- ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στο Πρωινό και τη Σοφία Τουντούρη για…

…την κατάργηση των σχολικών εκδρομών

Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν!

…τη μοναξιά
Έχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες.

…τη σεξουαλική παρενόχληση
Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη! Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια τέτοια παραδείγματα. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας.

…τη Βούλα Πατουλίδου
Η Βούλα Πατουλίδου είναι είναι ακριβώς αυστηρή και καταδεκτική, όπως ένας κίονας του Παρθενώνα. Είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. άγαλμα! Είναι κανών του Πολυκλείτου.

loading...

3 thoughts on “Κώστας Ζουράρις: «Σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα και ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν»!

  1. ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ
    ΗΘΕΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ
    Κ'Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΗ
    ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!

  2. φαε πουτσα κι αστηνε
    κι αμα πεινασεις πιαστηνε

  3. ΖΟΥΡΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΔΛΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΕΙ ΣΙΨΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΖΟΥΡΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.

Comments are closed.