Σίφνος: Έριξε το σωστό δόλωμα και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του – Η ψαριά των 105 κιλών [pics, vid]

Ο ψαράς βγήκε στα ανοιχτά της Σίφνου μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσει. Οι εικόνες από τα όσα έγιναν κάνουν το γύρο του διαδικτύου...


Πρωταγωνιστής ο ψαράς, Αντώνης Αθυμαρίτης που έπιασε δυο «βλάχους» στη Σίφνο, οι οποίοι ζύγιζαν 75 και 30 κιλά ο καθένας!

Καθαρά νερά και μεγάλα ψάρια για όσους γνωρίζουν τα μυστικά για το ψάρεμα στην Σίφνο. Οι κάτοικοι του νησιού αγαπούν το ψάρεμα αλλά όπως είναι αναμενόμενο δεν μιλούν πολύ για τα καλά περάσματα.

Ο Αντώνης Αθυμαρίτης έχει απο μικρό παιδί το μικρόβιο του ψαρέματος και αυτή την φορά η τύχη του χαμογέλασε καθώς επέστρεψε στη Σίφνο με δύο τεράστια ψάρια!

Όλοι οι φίλοι του ψαρέματος, γνωρίζουν καλά, ότι το σημαντικότερο “εργαλείο” στο να πιάσεις ψάρια είναι το “καλό δόλωμα”. Βέβαια, είναι πολύ υποκειμενικός ο όρος “καλό δόλωμα”, διότι πλέον υπάρχει μια “σειρά” προϋποθέσεων για να μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ένα δόλωμα “καλό” ή “κακό”. Σύμφωνα λοιπόν με το ψαρά, το δόλωμα ήταν κολιός!

Πραγματικά o ψαράς ήρθε για να καταρρίψει τα δεδομένα, καθώς μέχρι τώρα πολλοί πίστευαν ότι οι βλάχοι στις ελληνικές θάλασσες δεν ξεπερνούν τα 70 κιλά.
Ο τυχερός ψαράς με τα ψάρια που έπιασε

Ο βλάχος ζει σε μεγάλα θαλάσσια βάθη και έχει συγγένεια με το ροφό, ενώ ψαρεύεται δύσκολα γιατί είναι ψάρι δυνατό. Ο βλάχος πάντως, σε αντίθεση με τον ροφό που είναι πετρόψαρο, ζει μοναχικός και σε αμμώδεις βυθούς.

Πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να δουν την ψαριά, ενώ ο Αντώνης καμάρωνε για το κατόρθωμά του!
Σίφνος: Τα ψάρια στη βάρκα του Αντώνη Αθυμαρίτη


Πηγή: cyclades24.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]