Με 10 τρακτέρ ..έκλεισαν την Εθνική οδό (φωτογραφίες, video)

Με ισχνές δυνάμεις αγροτών που συγκεντρώθηκαν στην Ανθήλη οι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΥ προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού για μία ώρα.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Ανθήλης συγκεντρώθηκαν δέκα (10) τρακτέρ και ένα φορτηγό τα οποία πραγματοποίησαν πορεία προς την εθνική οδό για να κλείσουν το δρόμο και να παραμείνουν στη συνέχεια παραπλεύρως, στο πλαίσιο της διεκδίκησης των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση. Το συμβολικό κλείσιμο δρόμων πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την χώρα από τους αγρότες της ΠΑΣΥ.

Εν τω μεταξύ οι αγρότες του Δομοκού, ανέβαλαν το σημερινό ραντεβού με τις κινητοποιήσεις τους.

πηγη

loading...

3 thoughts on “Με 10 τρακτέρ ..έκλεισαν την Εθνική οδό (φωτογραφίες, video)

  1. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4/2/2018 ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 'Η ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?

  2. Για άλλη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι ως πολίτες αυτής της δυσμοιρης χώρας να ανεχτούμε το ετήσιο πανηγύρι των αγροτών.
    Άνθρωποι θα ταλαιπωρηθούν, θα διακινδυνεύσουν τις ζωές τους για να κινηθούν απο δύσβατους δρόμους αν υπάρχει ανάγκη.
    Όσον αφορά τον τίτλο εγώ πριν λίγα χρόνια έπεσα σε ξαφνικό μπλόκο με δύο τρακτέρ, καθώς ταξίδευα στην ανατολική Μακεδονία από παράδρομο λόγω μπλόκων στις κύριες οδούς, η αστυνομία δεν έκανε τίποτε απολύτως (και τι να κάνει ένα περιπολικό με δυο αστυφύλακες;), οι ουρές των οχημάτων που σχηματίστηκαν ήταν αρκετών χιλιομέτρων, και όλα αυτα για να βρεθούμε όμηροι για δυο ώρες περίπου κάποιων ηλίθιων που τραβούσαν με τα κινητά τους βιντεο και φωτογραφίες του ταλαιπωρημένου κόσμου.
    Για να μην μιλήσω για τις εποχές του παρακράτους του Πατακιστάν όπου για να περάσεις από τα Τέμπη έπρεπε να έχεις ενυπόγραφη άδεια από τη "συντονιστική", να την επιδεικνύεις στους αστυνομεύοντες αγρότες του μπλόκου και αν γουστάρανε σε αφήνανε να περάσεις, αν όχι τότε σε ταλαιπωρούσανε λίγο παραπάνω.
    Αν νομίζουν ότι με το να ταλαιπωρούν τους πολίτες θα δικαιωθούν τα αιτήματά τους, ειναι γελασμένοι.

  3. ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.Ε,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ…

Comments are closed.