ΕΡΤ 1 , ΕΡΤ 2 , ΕΡΤ 3 – κλείστε τα τα μπουρδέλα αφου δεν δείχνετε ζωντανα το τι γίνεται στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

Τα μεγαλύτερα μπουρδελοκάναλα εχουν καταντήσει τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ..τα εκανε ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απο καναλια ενημέρωσης..μπουρδελοκαναλα !

loading...

21 thoughts on “ΕΡΤ 1 , ΕΡΤ 2 , ΕΡΤ 3 – κλείστε τα τα μπουρδέλα αφου δεν δείχνετε ζωντανα το τι γίνεται στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Δεν τους αξιζει,ειναι φαγανες κοματοσκυλα και ρεζιλιδες.Και ο κοσμος ηταν συμπαραστατες στην τρομαρα τους με το κλεισιμο των καναλιων, κριμα ειναι………….

  3. Τα βρωκολάναλα είναι ντροπή!
    Τα βρωμοκάναλα είναι προπαγανδιστική μηχανή των ξένων.
    Τα βρωμοκάναλα προωθούν την διαφθορά.
    Τα βρωμοκάναλα είναι ενδολοδόχοι των των ξένων.

  4. Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δεν αντοπροσωπεύει πια την Πόλη.
    Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης πρέπει να παραιτηθεί!

  5. TO ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η Ετ3 ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!
    ΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤ3 ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ? ΝΑΙΙ ''ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ''!!!
    ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΠΚΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ Ετ3 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!!!

  6. Συμφωνώ ,ομως όλα γίνονται με την εγκριση της κυβέρνησης ,που το έβαλε στόχο πρωτού φτάσει το 5% να διαλύσει τη χώρα και κάτι ακόμα μη βρίζετε τα μπουρδέλα , δεν είναι και σύριζα ούτε ερτ ,έχουν μιά κάποια οργάνωση.

  7. Βρε ΑΛΗΤΕΣ βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ βρε ΡΕΜΑΛΙΑ βρε ΚΗΦΗΝΕΣ ΒΡΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ γιατί βρε βρωμιάρες αλήτες δεν δείξατε την συγκέντρωση , γιατί ρε κομματόσκυλα του κερατά που σας πληρώνουμε κάθε μήνα για κάτι που δεν μας προσφέρεται δεν δείξατε έστω για λίγο την συγκέντρωση , εχθές ρε κηφήνες τον ηλίθιο Πρωθυπουργό μας που μιλούσε με τις ώρες στα ΒΟΔΙΑ τον δείχνατε , ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ; καλά τα ιδιωτικά κανάλια τα δικαιολογώ γιατί κάθε φορά ΞΟΦΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ και ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ από τους κυβερνώντες , η μεγάλη μου απορία είναι γιατί το κανάλι Ε που πήρε ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ Μακεδόνας γαρ δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ, που έπρεπε να πρωτοστατεί , μήπως αυτός ο Κύριος εξοφλεί το ΠΡΟΣΤΙΜΟ , ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΩ ;

  8. Γράψε τη δ/νση κάποιου βίντεο.

  9. Οταν γνωρίσετε, τι εστί Σαββίδης, θα είναι αργά, το πρώτο του βήμα, των συμφερόντων του το βλέπετε Σήμερα. ΑΥΡΙΟ ,,,,,θα δείτε και τη συνέχεια, του δήθεν επενδυτή του κώλου,

  10. Μήπως κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η αγάπη προς την Πατρίδα δεν καλό;;;

  11. Διόρθωση:
    Μήπως κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η αγάπη προς την Πατρίδα δεν είναι καλό;;;

  12. ΜΑΣ ΤΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧό-ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  13. Ήταν ασήμαντο το γεγονός αυτό της έγερσης των Ελλήνων ενάντια στα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων;

  14. Τί περιμένατε ρε αφελείς νεοΈλληνες, να σας δείξει καί η Σοβιετική τηλεόραση (ΕΤ1,ΕΤ2 & ΕΤ3);…. Πάψτε, επιτέλους, να είστε τόσο αφελείς!…. Ξεχάσατε τί μετέδιδε παλιά το πρακτορείο ΝΟΒΟΣΤΙ;… τί έγραφε η Πράβδα;… Τί έλεγαν οι ραδιοσταθμοί της Μόσχας, της Σόφιας καί των Τιράνων;…. Ακριβώς τα ίδια δείχνουν καί λένε τώρα τα πάλαι ποτε δικά μας κανάλια (ΕΤ1,2,3)!……. Για τους δημοσιογράφους δεν σχολιάζω, τα είπε όλα σε ανύποπτο χρόνο, ο καταξιωμένος συνάδελφός τους Τζών Σουίντον (Jhon Swinton)!……… …L.

  15. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ.

  16. Συμπέρασμα αδέλφια…..Ενας ηγέτης στα 10 μιλιόνια δεν υπάρχει?

  17. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Ετ3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΝΤΕΡ ΜΠΑΞ'' ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ Ετ3 ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

  18. O Τζον Σουΐντον (1830 – 1901), πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, είπε :

    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο..
    Είμαστε υποτελείς.
    Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
    Είμαστε καραγκιόζηδες.
    Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.
    Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
    Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

Comments are closed.