«Όταν έμαθαν οτι είμαι Αλβανίδα, γελούσαν και…» (video)

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στο…
Late Night και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τόπο καταγωγής της, στο γεγονός ότι την έκρυβε και πως πήρε την απόφαση να πει ότι είναι από την Αλβανία.

Η τραγουδίστρια είπε: «Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί… Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου «θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;». Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια…»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

loading...

4 thoughts on “«Όταν έμαθαν οτι είμαι Αλβανίδα, γελούσαν και…» (video)

  1. να ξεκαθαρισουμε κατι, πως οταν καποιος ειναι αλλοδαπος με το που ανοιγει το στομα του ξεχωριζει, αρα κακος το εκρυβες δηθεν, και ουτε ειναι κακο να εισαι αλλοδαπος, και δευτερον εδω οι αλβανοι σαν φιλοξενος λαος σας δοθηκε ηδυνατοτητα να μεγαλουργησεται ισοτημα με τους ελληνες, προς τι λοιπον το εκρυβες και το παιζεις θυμα. ειχατε και εχεται περισοτερες ευκαιριες απο εμας τους ελληνες. τερμα λοιπον τα μυξοκλαματα.

  2. κανεις λαθος Ελενιστα γελουσανε οταν μαθανε οτι δεν εισαι Βραζιλιανα,γιατι ετσι το επαιζες τοτε ξεχασες????????????

  3. Είναι της μόδας, ειδικά τώρα με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, το κάθε πικραμένο αλλοδαπό να το παίζει θύμα ρατσισμού.
    Όσον αφορά την εν λόγο αοιδός ας πάει πίσω στην Αλβανία να συνεχίσει την καριέρα της.
    Πάλι καλά που δεν παρουσιάζεται και ως αντιστασιακά !!!

  4. Οταν πας σε επιχειρησεις της μουσικης της τηλεοπτικης του ραδιοφωνου κ.λ.π να ζητησεις δουλεια σε ρωτανε τι εισαι διατεθειμενη/νος να κανεις για να πραγματοποιησεις το ονειρο σου.Ειναι μια ερωτηση κλειδι απο τη οποια εξαρταται η ανελιξη σου.Αν π.χ πεις οτι θα κανεις τα παντα για να πετυχεις τοτε ο υπευθυνος σου οριζει μια επιπλεον συναντηση για καφε η για φαγητο για να σου εκμυστηρευτει τα κολπα.Στο καφε η στο φαγητο σου αποκαλυπτει το μυστικο που δεν ειναι αλλο απο το να δωσεις οτι πολυτιμο θεωρεις προκειμενου να εξασφαλισουν τη σιωπη σου και τη αιωνια υπακοη σου.Εαν συμφωνησεις περνας στο δευτερο σταδιο που ειναι η συμμετοχη σου σε βιντεοσκοπημενο πλην ομως ακρως μυστικο παρτυ-οργιο.
    Στο τριτο σταδιο γινεσαι μαθητρια δλδ σου δινουν μερικα βιβλια να διαβασεις ωστε να πλουτισεις τις γνωσεις σου και κεντραρεις τη αναζητηση σου.Παραλληλα εχεις διπλα σου τον μεντορα σου τον οποιο υπακουεις τυφλα.Σου μαθαινει τροπους συμπεριφορας σε σχεση με αλλους ανθρωπους,στο φαγητο στο ποτο κ.λ.π.Στο τεταρτο σταδιο περνας απο αξιολογηση δλδ σε ανοιχτη μαζωξη μιας σοβαρης φιλανθρωπικης εκδηλωσης υπαρχουν διεσπαρμενοι αγνωστοι σε σενα αξιολογητες οι οποιοι αφου ερθουν δηθεν ολως τυχαιως σε λεκτικη επαφη μαζι σου δινουν δια νευματος τη συγκαταθεση τους στον μεντορα σου.
    Στο πεμπτο σταδιο εχεις ηδη ξεκινησει τη αναριχηση.Διπλα σου ο συνθετης με το τραγουδι επιτυχια σε γνωστο μαγαζι πλαισιωμενη απο φιρμες που σε αγκαλιαζουν σαν αδερφη τους.Ολα τα περιοδικα τα ραδιοφωνα το φεισμπουκ η τηλεοραση παιζουν το ονομα σου και το τραγουδι σου.Καπου-καπου συμμετεχεις σε κανα οργιο ετσι για τη συντηρηση του προϊοντος οπως το λενε.
    Αιντε και εις ανωτερα κοπελια μου.

Comments are closed.