Δήλωση ΣΟΚ: «Ο Τσίπρας περνάει μέτρα που ούτε χούντα τολμά, δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία’» (vid)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Ο Τσίπρας με την κατάθεση των προδοτικών τροπολογιών για την παράδοση των 8 Τούρκων, αυτή για τους φαρμακοποιούς και την ποινή αυστηρής φυλάκισης σε όσους αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς ακινήτων προχωρά σε ενέργειες που ούτε η χούντα του Παπαδόπουλου δεν θα τολμούσε να περάσει».

Αυτό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε μία δήλωση που, αν μη τι άλλο, προκαλεί αίσθηση, καθώς προέρχεται από επικεφαλής κόμματος της Βουλής, το οποίο μάλιστα έδειχνε να στηρίζει με την στάση του την κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε μάλιστα να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να γίνει συζήτηση στην Βουλή για την μετονομασία των Σκοπίων, για την οποία υποστήριξε ότι «έχουν συμφωνήσει να δώσουν το Nova Macedonia στους Σκοπιανούς».

Ωστόσο, παρά την πολιτική κρίση στην χώρα, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε το αίτημά του για την θέσπιση της απλής αναλογικής, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται συμμαχικές κυβερνήσεις, με το βλέμμα στην εξουσία.

Άλλωστε όλοι αυτό επιζητούν.

Κανείς όμως δεν σκέφτεται πως «όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει» και πως κράτη που αποτελούν, αυτή την στιγμή τις δυνάμεις του πλανήτη, έχουν ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στην Βουλή, σχετικά με την ρύθμιση που διευρύνει τις αυτεπάγγελτες διώξεις και τις φυλακίσεις κατά όσων εμποδίζουν πλειστηριασμούς κατοικιών αλλά και για άλλες προβληματικές διατάξεις, όπως η διαγραφή φορολογικών προστίμων που το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει να νομοθετήσει με «νυχτερινές» τροπολογίες.

Ανοίγοντας τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου που ήδη έχει δεχθεί 16 υπουργικές τροπολογίες μεταξύ των οποίων και η επίμαχη για τους πλειστηριασμούς ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να αποσύρει τη ρύθμιση.

loading...

4 thoughts on “Δήλωση ΣΟΚ: «Ο Τσίπρας περνάει μέτρα που ούτε χούντα τολμά, δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία’» (vid)

  1. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…….Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ……ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ……..ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ…….ΕΡΧΕΤΑΙ ……….Ο Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

  2. ετσι κιμωνα χαραλαμπους…..πανε αγορι μου εκεινες οι μερες που ο κοσμακης ετρωγε τα φουμαρα απ τα τσοντοκαναλα και κατι απελευθερωμένα(μην χεσω) μπλογκ σαν κι αυτο …..υπηρχαν τουλαχιστον τρεις τροποι να ριξουν την κυβερνηση καποιοι ….αλλα τα πργματα ειναι αλλιως ..θυμαστε τις τελευταιες εκλογες???συν πλην μια μοναδα ελεγαν…και εκλεισε με 10

  3. έρχεται η ώρα που ο απλός λαός θα πάρει τον νόμο στα χέρια του….
    και τότε γιαλαντζί αριστεροί αρουραίοι του Σύριζα θα ψάχνετε λαγούμια να κρυφτείτε.
    Συριζαίοι και Αν(θ)ελ -> Ξεφτιλισατε κάθε έννοια, κάθε ιδέα, κάθε λέξη
    δεν αφήσατε όρθια πέτρα πάνω σε πέτρα.
    Η ώρα που θα πληρώσετε τον λογαριασμό είναι κοντά. τα σημάδια υπάρχουν αλλά εσείς δεν θέλετε να τα δείτε….

  4. ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΣΟΝ ΚΟΥΙΖΛΙΝΓΚ ΤΕΛΟΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΙΙΖΛΙΝΓΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ.

Comments are closed.