Ν. Κοτζιάς: «Ο Ρ.Τ. Ερντογάν μετάνιωσε για την συνέντευξη στον Σκάι λόγω … Ατζούν και Survivor»

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την διάρκεια ενημέρωσης των μελών της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση είναι περήφανη που συνολικά έχει αναβαθμίσει τη χώρα».

«Υπήρξε μια μετακίνηση, δεν λέω σεισμική, ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε πριν έρθει και σε αυτά που είπε έπειτα από δύο ημέρες στην Ελλάδα» υποστήριξε ο κ. Κοτζιάς για όσα είπε ο κ. Ερντογάν.

Ο υπουργός των Εξωτερικών αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι η οποία μεταδόθηκε το βράδυ πριν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Αθήνα.

«Φαίνεται ότι έκανα λάθος» για τη συνέντευξη στον Σκάι είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης με τα οποία συνομίλησε, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών. 

Ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του… Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος είναι σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον Σκάι λόγω του reality show «Survivor».

Θέλοντας να απαντήσει σε όσους θεώρησε ότι άσκησαν κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, ο υπουργός των Εξωτερικών επικαλέστηκε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας… «Ελεύθερη Ώρα» το οποίο έκανε λόγο για φιάσκο της ελληνικής πλευράς.

Απαντώντας στις επικρίσεις που προκλήθηκαν από την αποκάλυψη του διαλόγου μεταξύ του Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών και του προέδρου της Τουρκίας, όπου ο Γιάννης Αμανατίδης απάντησε με τη φράση «άλλα είχαμε συμφωνήσει» όταν ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των συγκεντρωμένων μελών της μουσουλμανικής μειονότητας έξω από το σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή.

Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Το 2004 ο Ερντογάν έκανε τέσσερις ομιλίες που δεν είχαν συμφωνηθεί στη Θράκη» και πρόσθεσε: «Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση τον έβαλε να εφαρμόσει το πρόγραμμα στη Θράκη, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πριν από μερικά χρόνια που η Θράκη έγινε φύλλο και φτερό».

loading...

1 thought on “Ν. Κοτζιάς: «Ο Ρ.Τ. Ερντογάν μετάνιωσε για την συνέντευξη στον Σκάι λόγω … Ατζούν και Survivor»

  1. ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ? ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ !!

    Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ, ΔΩΣΑΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ !

    ΕΣΕΙΣ, ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ…

    ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ " ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ" ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΑΡΕΛΙΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ !

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ?

    Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ " ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ" ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ " ΠΛΟΚΑΜΙΑ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΤΟ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΝΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!!

    ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΤΕ Ε Σ Ε Ι Σ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !

    ΚΙ' ΕΤΣΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !

    1) ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ….

    2) ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΛΗΓΗ…

    3) ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.

    4) ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.

    5) ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ : Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ- ΣΥΡΡΑΞΗ !

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ .

    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ….

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΡΡΑΞΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΖΙΑ ? ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.