Επίθεση του Καμμένου στην Μπακογιάννη: Ημέρες εορτών της λείπουν τα δώρα της Siemens

Σκληρή απάντηση δίνει στην Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις της για το Σκοπιανό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

“Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα” τονίζει ο κ. Καμμένος και προσθέτει:

“Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κκ. Σαμαράς και Γεωργιάδης”.

Σημειώνεται ότι χθες η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, έκανε σαφές ότι ακόμη και αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση θα ψηφίσει “όχι”, εφόσον υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων σε ένα εθνικό θέμα.

Σήμερα η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, επανήλθε το θέμα, τονίζοντας: “Δεν μπορεί να προσέρχεται σε μία εθνική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση κ να έχει δύο διαφορετικές θέσεις. Μόνο με ενιαία εθνική θέση μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία. Αλλιώς δε θα σε θεωρήσει κανένας συνομιλητής σου σοβαρό. Ξεκινήσαμε με Βαρουφάκη κ καταλήγουμε στο Καμμένο”.

loading...

4 thoughts on “Επίθεση του Καμμένου στην Μπακογιάννη: Ημέρες εορτών της λείπουν τα δώρα της Siemens

  1. Θα της τα φέρει ο χριστοφοράκος. Δεν θα τον αναγνωρίσει όμως κανείς γιατί θα είναι ντυμένος Αι-Βασίλης…!

  2. Από τον απόπατο του πολιτικού κόσμου.
    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Το παίζει υπερπατριώτης. Δε εργάσθηκε ποτέ.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Κορυφαίος πολιτικός απατεώνας.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης, υβριστής (έχει καταδικαστεί , αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του, εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος), φαιδρός έως γελοίος (ντύνεται με στολές αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα…..), ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Θα λογοδοτήσει σύντομα γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο, τς ύβρεις και τις συκοφαντίες.

  3. μονος η Πανος ?

    Αχασβηρόπανος

  4. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρρρρρρρρδδδδδδδδδδδδδδτςςςςςςς
    πμρααααααφ
    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    ποοοοοοοοοοοοορδδδδδδ
    σκλιτςςςςς
    πρατς
    πρατς
    μπλουμ
    πουουουουουουουουουφφφφ

Comments are closed.