ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ
_______Κάποιοι αθεόφοβοι και συγχρόνως αναίσχυντοι άνθρωποι ανέβασαν ένα θεατρικό έργο τους στη Θεσσαλονίκη μέ τίτλο «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»! Χωρίς να το συνειδητοποιούν έγιναν όργανα του Διαβόλου και με το έργο τους προσβάλλουν την θεότητα του Σωτήρος ημών Ιησού
Χριστού, υβρίζουν δέ και τό πρόσωπο της Υπερ-αγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της γλυκειάς μας Παναγίας!
______Ένας ευσεβής χριστιανός με ηλεκτρονικό μήνυμά του μας διεμήνυσε το γεγονός. οπότε ημείς, διά του από της 20ής Οκτωβρίου έγγράφου μας, εσπεύσαμε νά καταγγείλουμε το πνευματικό αυτό έγκλημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τήν Ερίτιμο Κυρία Ξένη Δημητρίου.
_______Θα περιμένουμε, λοιπόν, τη συνέχεια! Και θα συγκρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στον τόπο μας η Δικαιοσύνη. Διότι εμείς, επειδή καταφερθήκαμε εναντίον των προκλητικώς φερομένων ομοφυλοφίλων και είπαμε τα λόγια «φτύστε τους», στίς 15 Φεβρουαρίου 2018 θα καθήσουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα δικασθούμε, επειδή λόγου χάριν δεν μπορούμε να ανεχθούμε τόν Σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας κ. Βαλλιανάτο νά φιλιέται δημοσίως στόμα με στόμα, ερωτικά δηλ. καί παθιασμένα, από τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων και -δια της TV- να τον βλέπει όλη η Ελλάδα! Να φιλιέται με κάποιο άνδρα της ιδίας ομοταξίας!
________Στο θεατρικό έργο, καθώς λέγεται, προσβάλλεται βάναυσα το πρόσωπο της Παναγίας μας!
______Εάν, λοιπόν, εμείς μεν καταδικασθούμε για το «φτύστε τους», οι δε παράγοντες του σατανικού εκείνου έργου παραμείνουν ατιμώρητοι, ΤΟΤΕ ο σύγχρονος Έλληνας θα καταννοήσει, ότι όλοι καί όλα στον δύστυχο αυτό τόπο, την Ελλάδα μας, έχουν εκφυλισθή!
Δεν το πιστεύουμε, αλλά και δεν το αποκλείουμε! Μας ανησυχεί όμως η θέση των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ: «Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» είναι «μια ξεκάθαρη απόπειρα λογοκρισίας, βγαλμένη απευθείας από τα μαύρα χρόνια της χούντας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ». Με ζωηρό, λοιπόν, το ενδιαφέρον θα περιμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Αίγιον, 6 Δεκεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΛΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σημείωση:
Δεν σπεύσαε να γνωστοποιήσουμε αμέσως την ενέργειά μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο και μόνο για να μη θεωρηθή, ότι εκβιάζουμε τον υπέρτατο αυτό θεσμό να ενεργήσει κατά τις ορέξεις μας.
+ Ο Κ και Αι. Α.

********************

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Ερίτιμον Κυρίαν Ξένην Δημητρίου
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Θέμιδος Μέγαρον
Λεωφ. Αλεξάνδρας, 121
115 22 ΑΘΗΝΑΣ

Fax: 210 641 1523

Ερίτιμε Κυρία Εισαγγελεύ,

Ως Ορθόδοξος Χριστιανός, συγχρόνως δε και ως Έλλην Πολίτης, απευθύνομαι προς Υμάς σήμερον, προκειμένου να καταγγείλω προς Υμάς την υπό τινων ασεβών και αθέων ατόμων συντελουμένην βάναυσον προσ-βολήν του προσώπου του Κυρίου μου, και Σωτήρος του κόσμου Ιησού Χριστού, ως και της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, προσβολήν, ήτις συντελείται δια της θεατρικής παραστάσεως «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» εις το θέατρον «Αριστοτέλειον» η όπου αλλού.
Ζητώ ουχί μόνον την άμεσον διακοπήν των παραστάσεων, αλλά και την σύλληψιν, την προσαγωγήν των δραστών ενώπιον της Δικαιοσύνης και την παραδειγματικήν τιμωρίαν των.
Την άποψιν ημών συμμερίζονται αναρίθμητον πλήθος ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών αδελφών μου.
Επί δε τούτοις διατελώ
Ευχέτης Υμών προς τον Κύριον

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Συνημμένα: Το e-mail του κ. Ευσταθίου Μοσχοβίτη

«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΗΘΟΥΣ
– «τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;»
https://youtu.be/0z9J2cD-b4c

«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ «ΗΘΟΣ» ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ «ΗΘΟΠΟΙΟΥ»;… ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΥΗΧΑ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ», ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ Γιώργος Χρανιώτης, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ http://aristoteleion.gr/2017/09/18/i-ora-tou-diavolou-tou-fernando-pessoa/ » ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΟΤΙ «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ»… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ «ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ»;;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ…

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ: «Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ», ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΔΙΑΦΘΕΙΡΩ» ΑΛΛΑ… «ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ» ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ) ΕΝΑ ΝΕΟ «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ «ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ»… ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…

ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΥΝΒΛΑΣΦΗΜΗΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ «ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ» ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ: «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς».

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Άρθρo 5, παράγραφος 1: Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την πρoσωπικότητά τoυ και να συμμετέχει στην κoινωνική, oικoνoμική και πoλιτική ζωή της Xώρας, εφόσoν δεν πρoσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τo Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
ΚΑΙ ΣΤΟ Άρθρo 16 , παράγραφος 1: H τέχνη και η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες• η ανάπτυξη και η πρoαγωγή τoυς αποτελεί υποχρέωση του Kράτoυς. H ακαδημαϊκή ελευθερία και η ελευθερία της διδασκαλίας δεν απαλλάσσουν από το καθήκον της υπακοής στο Σύνταγμα.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ, ΔΗΘΕΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΙΕΙ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΦΩΣ», ΔΗΛΑΔΗ «ΣΚΟΤΑΔΙ» ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ «Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ» ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 “Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ” http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm .

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου
www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr

Virus-free. www.avg.com

*********************

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι συντελεστές της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» μετά τη μήνυση της Χρυσής Αυγής
Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 16:00 Γράφτηκε από τον Θεολόγο Ηλιού

Oι συντελεστές της παράστασης που προκάλεσε για 5 ημέρες αντιδράσεις έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», αναγκάστηκαν να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Λευκού Πύργου κατά των συντελεστών της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου», ο σκηνοθέτης της παράστασης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Ευγενία Σαμαρά βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να καταθέσουν.
Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» είναι «μια ξεκάθαρη απόπειρα λογοκρισίας, βγαλμένη απευθείας από τα μαύρα χρόνια της χούντας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι δολοφόνοι της νεοναζιστικής συμμορίας επιχειρούν για ακόμα μία φορά να σπείρουν το μίσος και τον φόβο, πατώντας πάνω στις αντιδράσεις παραθρηκευτικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη εναντίον της συγκεκριμένης παράστασης», προσθέτει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «είναι καθήκον μας να μην αφήσουμε τον σκοταδισμό και τη μισαλλοδοξία να επιβληθούν»
Ετικέτες
seleo_thema,

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ «Η ΏΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ» ΜΕΤΆ ΤΗ ΜΉΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ
THESSNEWS-DESK


Ενώπιον του Εισαγγελέα καλούνται να καταθέσουν οι συντελεστές της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου», η περιοδεία της οποίας ολοκληρώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Ευγενία Σαμαρά βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να καταθέσουν μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Λευκού Πύργου.ΠΗΓΗ:http://www.thessnews.gr/

loading...

7 thoughts on “ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

  1. Diafono rizika me ton despoti oson afora tous gay kai tin apextheia tou pros aftous, alla prepei na paradexto oti episis diafono kai malista poly dynata me osous vrizoun ta iera kai ta osia, eite einai se theatriko ergo, eite apli vrisia.Einai poly lypiro na vrizei kapoios to Xristo kai tin Panagia. Opos synithos rotao tous yvristes ton gay, ti sas exoun kanei oi gay kai tous miseite toso, me ton idio tropo rotao tous yvristes tou Xristou. Ti sas exei kanei o ristos kai ton vrizete ?

  2. Πατριώτης, Ορθόδοξος Χριστιανός με απαράμιλλο κοινωφελές έργο.

  3. Οι άξιοι Έλληνες, αντί να τιμώνται και να επαινούνται, συνήθως διώκονται.
    Ο Σωκράτης θανατώθηκε.
    Ο δίκαιος Αριστείδης εξορίστηκε.

  4. Ο κουβαρντας Σωρρας ζει στους υπονομους

  5. ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ 6.48 ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

  6. θα του κλασετε τα αρχιδια του 6.48 αθεα εβραικα πρακτορακια του σαρδαναπαλου μπατηρογυφτα με τα τρις!μονο σε αυτο εισαστε καλοι ψευτοελληνακια της καρπαζιας

Comments are closed.