O ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει από την δριμύτατη δυσαρέσκεια της μεσαίας τάξης.

Τους νοικοκύρηδες δηλαδή. Με τα χοντρά προεκλογικά ψέματα, τις κάλπικες μεγαλόστομες υποσχέσεις, αποτελείωσε την ήδη βαριά τραυματισμένη μεσαία τάξη.
Ο απελπισμένος Έλληνας της μεσαίας τάξης τον ψήφισε το 2015, ακολουθώντας την απελπισία του. Τον ψήφισε το 2015 γιατί στηρίχθηκε στην φρούδα ελπίδα. Όλα διαψεύστηκαν οικτρά τρία χρόνια μετά. Ο Έλληνας νιώθει κορόιδο, ντροπιασμένος, προδομένος. Ο Έλληνας της μεσαίας τάξης πιθανότατα θα ρίξει μια χλιαρή απογοητευμένη ψήφο σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για να επιστρέψει έστω σε μια κανονικότητα. Το ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι καταδικασμένο. Γιατί είναι καταδικασμένο; Γιατί πρόδωσε την πίστη των Ελλήνων, κορόιδεψε χυδαία τα τρία αυτά χρόνια που κυβερνάει τις ίδιες του τις αρχές. Χειρότερος από τον απατεώνα, τον κλέφτη είναι πάντα ο προδότης!

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “O ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει από την δριμύτατη δυσαρέσκεια της μεσαίας τάξης.

  1. Το ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισε η μεσαία τάξη . Το ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μη χάσουν την πλουσιοπάροχα αμειβόμενη αργομισθία . Η μεσαία τάξη απλα δεν πήγε να ψηφίσει .

  2. Κάποιο λάθος κάνεις 7:26 μ.μ., τι ποσοστό πήρε ΤΟ Σύριζα στις εκλογές, πως έκανε Κυβέρνηση; Μήπως ΤΟ έκανε Κυβέρνηση το Εκλογικό Συστημα, που το έχουν κανονίσει οι ίδιοι; Ψηφίζεις το Α κόμμα που θέλεις να κυβερνήσει, δεν ψηφίζεις το Β κόμμα διότι το θεωρείς σκάρτο. Μετά τις Εκλογές το Α και το Β κάνουν Κυβέρνηση και εσύ τρώς τραχανά, ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  3. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ
    ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ.

Comments are closed.