Ερωτηματικά με την διαθήκη που είχε αφήσει ο γιος του «Mr. Jumbo» πριν το δυστύχημα με την Porsche

Στις 30 Νοεμβρίου 2016, τρεις μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo, είχε γράψει την διαθήκη του. Οι συγγενείς δεν την έχουν αποποιηθεί.

Συγκεκριμένα η διαθήκη ανέφερε:

«Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό. Αν πάθω κάτι τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδελφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, υπαιτίου του δυστυχήματος, ως νομίμων κληρονόμων του.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου διεκδικεί 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, ύψους επίσης περίπου 2 εκατ. ευρώ, διεκδικούνται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πατμάνογλου για την οδύνη που βίωσαν από το χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

loading...