«H Ελλάδα έτοιμη να απελευθερωθεί από την οικονομική κηδεμονία»

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να απελευθερωθεί από την οικονομική κηδεμονία, γράφει η Les Echos, σημειώνοντας ότι η έξοδος από το τελευταίο πρόγραμμα στήριξης είναι σε πλήρη εξέλιξη.
«Το Eurogroup της Δευτέρας», προσθέτει, «θα επιβεβαιώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες», υπογραμμίζοντας ότι «αυτή τη φορά οι Έλληνες βλέπουν ξεκάθαρα το τέλος του τούνελ».

«Το στοίχημα, στη συνέχεια, θα είναι η Ελλάδα να επανέλθει στην κανονικότητα παρά το βάρος του τεράστιου χρέους της και τις παρενέργειες της οικονομικής και κοινωνικής αφαίμαξης που προκάλεσαν τα σχέδια υπερβολικής λιτότητας. Οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και που θα κρίνουν την “ποιότητα της ανάρρωσης”, θα είναι το θέμα της συνέχισης της “παρακολούθησης” της ελληνικής οικονομίας από τους πιστωτές και το θέμα του χρέους. Από την καλή θέληση των δανειστών θα εξαρτηθεί εν μέρει η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε “ενάρετο κύκλο”», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

Στο μεταξύ σε τηλεγράφημά του το Reuters αναφέρει η προκαταρκτική συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης στην οποία καταλήγουν Ελλάδα και πιστωτές, είναι μια εξέλιξη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον ερχόμενο Αύγουστο. Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τους ευρωπαίους ΥπΟικ στη συνάντησή τους στις 4 Δεκεμβρίου. Μόλις κλείσει η αξιολόγηση αναμένεται η εκταμίευση δόσης ύψους περίπου 5 δισ. ευρώ – αυτό μπορεί να γίνει και πριν το τέλος του Ιανουαρίου, αν όλα κυλίσουν ομαλά, δήλωσαν αξιωματούχοι της ΕΕ. Η ταχύτητα με την οποία επιτεύχθηκε η συμφωνία είναι ένδειξη ότι η Ελλάδα είναι πλήρως προσανατολισμένη στην ολοκλήρωση του προγράμματος, δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της ΕΕ.

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

loading...

9 thoughts on “«H Ελλάδα έτοιμη να απελευθερωθεί από την οικονομική κηδεμονία»

  1. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

  2. ΡΕ ΑΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗ.

    ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 670 ΔΙΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ… ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ 3 ΤΡΙΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ… ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ..ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ… ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ…ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤ' @@ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ …ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ..ΚΑΙ ΘΑ …ΚΑΙ ΘΑ …ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ
    ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  4. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  5. 'Ετοιμη να απελευθερωθεί απο τα μνημόνια;Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,όπως και εκείνοι των δεξιοπασόκων,αφου ξεπούλησαν όλην την δημόσια περιουσία φτωχοποιώντας όλους τους έλληνες,αφού αρπάζουν τώρα και την ιδιωτική,εχουν αγκιστρώσει την χωρα σε μνημόνια ,μέχρι το 2100…

  6. ΕΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΑΚΟ ΤΩΡΑ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΫΛΙΚΙΑ…
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.
    ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

    ΓΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΣΟΥ.

  7. Παραμύθι, μύθι, μύθι: Το κουκί και το ρεβίθι εμαλώνανε στη βρύση. Και περνάει η φακή και τα βάζει φυλακή. Και η φάβα τής φωνάζει: «Φακή, άσ' τα, δεν πειράζει»

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μέχρι την απελευθέρωσή μας. Ούτε ένα μέτρο πίσω, κανένα βήμα. Εγώ θα μιλήσω για Λαμπρή Ελλήνων και για το λαμπρό μέλλον των Ελλήνων και θα μιλήσω για την ανάσταση όλου του Ελληνικού γένους και της παλιγγενεσίας που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός σε όλον τον πλανήτη απανταχού της γαίας. Αυτή είναι η μοναδική ευχή που μπορώ να δώσω και αυτές τις ώρες, δεν θα πω ότι είναι πόλεμος, θα πω ότι είναι τόσο κατοχικές και τόσο καταδυναστευτικές εις βάρος μας από εχθρούς και από δυνάστες ορατούς και αοράτους.
    Πιστεύω να περάσατε όλοι καλά, αν και δεν πιστεύω να περιμένουμε το Πάσχα να φάμε αρνί, ειδικά ο Έλληνας το γλέντι και το ψήσιμο το έχει στο αίμα του, σε όλες τις παραλίες και όλες τις Κυριακές.

    ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ

    Γιάννης Τάρας: Αρτέμη να σου κάνω μία ερώτηση σχετικά με το εξώδικο και βέβαια εκεί που αναφέρεται στο Α-Ω. Μιλάει για αρχηγό κράτους που έχει υπογράψει και που έχει δώσει την υπογραφή και την σφραγίδα του για να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα.

    Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα λέτε να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. Τα χρήματα είναι ήδη σε ελληνικούς λογαριασμούς και δεν θα έρθουν με κανένα καράβι πουθενά. Το σύστημα είναι τόσο καλοφτιαγμένο και αν το θέλετε έπρεπε να είναι έτσι όλα αυτά. Το Α-Ω, που μέχρι χθες ίσως κάποιοι δεν το ήξεραν ή το ήξεραν με μια λανθασμένη διαδικασία, είναι ένα σύστημα που κάποιοι το λένε παράνομο ενώ αυτοί οι κυρίαρχοι ακουμπάνε πάνω στο σύστημα. Έχουνε φτιάξει και άλλα συστήματα, δεν είναι μόνο το Α-Ω.

    Αλλά ιδιαίτερα το Α-Ω έπρεπε να δημιουργηθεί για να «τρέξουν» τα καταπιστεύματα των Ελλήνων και ειδικά στο settlements accounts στο οποίο είναι μέσα και όλα τα παράγωγα. Το Α-Ω μπήκε στην νέα συμφωνία το 1963. Δηλαδή εγώ προσωπικά – θα πω αυτό στον αέρα αν και ξέρω ότι όταν μιλάω με ακούνε όλοι μαζί – έχω παραδώσει προσωπικά τον φάκελο στον κυρίαρχο και στον διοικητή της Α-Ω system και έχω φωτογραφία μαζί του την ώρα που του παραδίδω τον φάκελο.

    ……………………….

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DRAGON

    Τώρα τελευταία είδα και έναν κύριο Neil Keenan ο οποίος βγαίνει και λέει διάφορα. Αυτό το παιδί το οποίο μου θυμίζει Καναδό, συναντήθηκα μαζί του και μίλησα μαζί του από την Νέα Υόρκη, από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, γνωρίζω ότι δουλεύει για την οικογένεια Dragon επίσημα. Κάποια στιγμή ο Neil Keenan ήθελε να μου μιλήσει. Και μιλήσαμε μέσω skype από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο ενός αξιωματούχου στην Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν.

    Όταν μιλούσαμε αντί για να βοηθήσει υποτίθεται το έθνος, τους ανθρώπους όπως λέει, είχε πάρει καθαρή θέση στους DRAGON και σχεδόν μου έκανε προσφορές για να αποκτήσει κάποια δικά μου αποκτήματα. Στην συνάντησή μου σε αυτό το γραφείο έμαθα ότι προσπαθούσε να κάνει μήνυση, 3.000 σελίδες, για κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν δικά τους αλλά οι DRAGON προσπαθούσαν να τα ιδιοποιηθούν. Έτσι όπως ακριβώς το λέω και όποιοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν.

    Μπαίνω στη μέση και λέω, εσείς πως θα κάνετε μήνυση αφού αυτό δεν υφίσταται και αφού αυτό, ποιος αυτός, δηλαδή εγώ, πως θα κάνεις μήνυση να ιδιοποιηθείς ότι είναι δικό σου. Σταματήσανε αυτή τη μεγάλη μήνυση που θέλανε να κάνουν στην FEDERAL και ιδιαίτερα σε έναν άλλον οργανισμό τον οποίον δεν θέλω να αναφέρω τώρα στον αέρα, και τελικά σταμάτησε αυτή η διαδικασία. Ωστόσο, δεν θα πω τη λέξη επιτίθεται, θα πω ότι έκανε προσφορές για να αγοράσει κάποια πράγματα, που δυστυχώς για αυτούς τα έχω εγώ. Αυτός είναι υπάλληλος της οικογένειας DRAGON που ουσιαστικά αυτοί σκοτώνονται με την λευκή αδελφότητα, σκοτώνονται με την μαύρη αδελφότητα, για αυτό και εγώ είπα στη Ρωσία, στη Μόσχα σε μία εκπομπή, ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή, της Ελλάδας της ανήκουνε όλα και η Δύση και η Ανατολή. Η Ελλάδα είναι στη μέση και αυτοί βλέπουν εμάς, όχι εμείς αυτούς.

  8. Βλεπετε τι λεει ο σαρδαναπαλος γυφτος ετσι????εδωσε τον φακελο στον αρχηγο της Α=αρχιδια Ωμεγα(!!!!!!!)
    φυλακοβιο ρωσο απατεωνα το 2013 σεπτεμβριο και εχουμε δεκεμβρη του 2017!!!!!!!!!καταλαβατε τωρα γιατι σκιαχτρο γυφτικο μιλαμε????

  9. μπορει ναας πει ο πουστογερος ο εβραιοσταγακης σε ποια φυλακη ειναι τωρα ο αρχηγος της αρχιδια Α Ω ρωσος μαφιοζος κομπζαρ???????

Comments are closed.