Καρβούνης: Το βράδυ του δημοψηφίσματος ετοιμαζόταν διπλή σύνοδος κορυφής με ερώτημα το Grexit

To 2015 μας στοίχισε ένα νέο μνημόνιο αλλά μάθαμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις – Οι δανειστές λέγανε πιο πολύ «μειώστε τις δαπάνες, μη βάζετε φόρους» αλλά οι δικοί μας προτιμούσαν φόρους

 Στην αποκάλυψη του δραματικού παρασκηνίου για την Ελλάδα το βράδυ του δημοψηφίσματος προχώρησε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, ο οποίος το προσεχές διάστημα θα αποχωρήσει από τη θέση του.

Ερωτηθείς για το ποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί στάθηκαν πιο κοντά στην Ελλάδα ο κ. Καρβούνης αποκαλύπτει ότι το βράδυ του δημοψηφίσματος υπήρχε η πρόθεση να συγκληθεί διπλή σύνοδος κορυφής με ερώτημα την αποχώρηση της Ελλάδας.

Προσθέτει, δε, ότι «υπήρχε και ένα πλάνο ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ελλάδα σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη για εισαγόμενα φάρμακα, βενζίνες κ.α.».
«Καρφώνει», δε, την κυβέρνηση λέγοντας ότι αυτός που τον άκουσε προσεκτικά για όσα συνέβαιναν στις Βρυξέλλες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θυμάμαι ότι τη βραδιά του δημοψηφίσματος όταν πηγαίναμε προς την έξοδο από την ευρωζώνη, γιατί υπήρχε η πρόθεση να συγκληθεί διπλή σύνοδος κορυφής με ερώτημα την αποχώρηση της Ελλάδας, ήταν ο Γιούνκερ που βούτηξε μέσα στην άβυσσο και «τράβηξε την Ελλάδα από τα μαλλιά» να τη φέρει πίσω. Φυσικά είχαν ληφθεί πριν αποφάσεις με προτροπή του Προέδρου της Δημοκρατίας» περιγράφει ο κ. Καρβούνης και προθέτει: «Εγώ έκανα το καθήκον μου όταν υπηρεσιακά έμαθα από τις Βρυξέλλες ότι θα γινόταν η διπλή σύνοδος. Ήξερα ότι υπήρχε και ένα πλάνο ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ελλάδα σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη για εισαγόμενα φάρμακα, βενζίνες κ.α. Τότε με  πρωτοβουλία μου το μετέφερα στους εδώ ιθύνοντες και αυτός που με άκουσε προσεκτικά ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε τις γνώσεις να καταλάβει ότι αυτό θα ήταν η απόλυτη καταστροφή».

Μιλώντας για το 2015 και τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «μας στοίχισε ένα νέο μνημόνιο, αλλά μάθαμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Μπορεί το μίγμα της πολιτικής να αλλάξει 5%-10%, αλλά δεν μπορεί να γίνει στροφή 180ο . Γίναμε πιο σοφοί και προχωράμε  προς την έξοδο».

Προσθέτει, επίσης, χαρακτηριστικά: «στο πρώτο κομμάτι του 2015, η κυβέρνηση προσπάθησε να αναδείξει τη φόρμουλα πάνω στην οποία είχε εκλεγεί, δηλαδή την περικοπή του χρέους, να μην υπάρχουν μέτρα και απέτυχε, γιατί οι εταίροι που μας δανείζουν δεν θέλουν να συνεχίσουν να δανείζουν μια χώρα που δεν εφαρμόζει πρόγραμμα προσαρμογής. Φούντωσε πάλι η κρίση, αλλά μετά το καλοκαίρι του 2015, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προσπάθησε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και φαίνεται ότι θα τα βγάλει, διότι στις 21 Αυγούστου 2018 θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια».

Σημειώνει, τέλος, όσον αφορά την Ελλάδα ότι «οι δανειστές λέγανε πιο πολύ “μειώστε τις δαπάνες, μη βάζετε φόρους” αλλά οι δικοί μας προτιμούσαν φόρους».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του Π. Καρβούνη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

-Αυτός που τοποθετείται Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής μιας χώρας έχει την εθνικότητα της χώρας αυτής;

-Συνήθως ναι, για να γνωρίζει την πραγματικότητα της χώρας αλλά και για να νιώθουν οι πολίτες ότι είναι μέρος της. Φανταστείτε στο διάστημα που ζήσαμε, να ήμουν Γερμανός…

-Σε ποιες στιγμές έγινε δύσκολη η επικοινωνία;

-Όταν η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει μέτρα και έρχονταν στη Βουλή τα νομοθετήματα για να κλείσουν οι αξιολογήσεις. Γίνονταν τρομερές διαδηλώσεις, παραιτήσεις βουλευτών, υπουργών ήταν μια περίοδος βαθιάς κρίσης που με επηρέαζε άμεσα. Θυμάμαι το καλοκαίρι του 2011, όταν οι αγανακτισμένοι είχαν φτάσει στο απόγειο της διαμαρτυρίας τους και είχε περίπου καταλυθεί το κράτος και ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει τη βοήθεια της αντιπολίτευσης που δεν την πέτυχε. Θυμάμαι το δημοψήφισμα που δεν έγινε τον Οκτώβρη, Νοέμβρη 2011. Τον Φεβρουάριο του 2012 όταν κάηκε η Αθήνα. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές.

Στο διάστημα 2012-14 έγινε η μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή με πολύ δύσκολα μέτρα, γιατί από το 16% που ήταν το έλλειμμα βρεθήκαμε στο όριο του αποδεκτού 3%. Έγινε μια προσπάθεια αιματηρή, γιατί ο κόσμος έχασε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. Αποφύγαμε όμως τα χειρότερα που ήταν η στάση πληρωμών και αυτό έδινε μια καλύτερη προοπτική στην Ελλάδα.

-Η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε και πολλοί είπαν ότι η ΕΕ τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μη επιτρέποντας να κλείσει η αξιολόγηση, με αποτέλεσμα να πάμε σε εκλογές με αυτή την εκκρεμότητα. Υπάρχει μερίδιο ευθύνης της Κομισιόν;

-Δεν έχω γνώση αν υπήρχε ένα τέτοιο σχέδιο. Ξέρω όμως ότι επέρχοντο σίγουρα βουλευτικές εκλογές λόγω της αδυναμίας εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την τότε Βουλή.

-Η ΕΕ περίμενε την επόμενη κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση;

-Εζητείτο από την κυβέρνηση να πάρει πολύ δύσκολα μέτρα.

-Και ενόψει εκλογών δεν μπορούσε να τα πάρει…

-Πολύ δύσκολα στην πολιτική να πάρεις τέτοια μέτρα ενόψει εκλογών. Αλλά αυτό είναι εσωτερικό θέμα της Ελλάδας. Οι Ευρωπαίοι ήθελαν να συνεχίσει η πορεία εξόδου από την κρίση με οποιαδήποτε κυβέρνηση εξέλεγε ο ελληνικός λαός.

-Έβλεπαν ότι ερχόταν μια άλλη κυβέρνηση

-Το έβλεπαν και πιθανολογούσαν ότι αυτή θα ήταν και αμέσως μετά θέλησαν να επιβεβαιώσουν ότι θα συνεχίσει την ίδια πορεία. Και διαψεύστηκαν. Στο πρώτο κομμάτι του 2015, η κυβέρνηση προσπάθησε να αναδείξει τη φόρμουλα πάνω στην οποία είχε εκλεγεί, δηλαδή την περικοπή του χρέους, να μην υπάρχουν μέτρα και απέτυχε, γιατί οι εταίροι που μας δανείζουν δεν θέλουν να συνεχίσουν να δανείζουν μια χώρα που δεν εφαρμόζει πρόγραμμα προσαρμογής. Φούντωσε πάλι η κρίση, αλλά μετά το καλοκαίρι του 2015, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προσπάθησε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και φαίνεται ότι θα τα βγάλει, διότι στις 21 Αυγούστου 2018 θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.

-Δεν βλέπετε άλλο μνημόνιο στον ορίζοντα;

-Όχι, η οικονομία θα ανακάμψει. Οι δείκτες έχουν πάει προς το πράσινο, ο κόσμος μπορεί να μην το νιώθει ακόμη στις τσέπες του, αλλά τα δύο επόμενα χρόνια θα έχουμε καλή ανάπτυξη. Αυτό βοηθάει τα μέτρα να γίνουν λιγότερο επώδυνα.

Κοιτάζοντας τις κυβερνήσεις από το 2010 που μπήκαμε στα μνημόνια, πέρασαν όλα τα πολιτικά χρώματα από την εξουσία, ο καθένας έκανε ένα κομμάτι του δρόμου, αυτό που μπορούσε, και είναι ο τελευταίος αυτός που θα πάρει τη δόξα της τελικής εξόδου.

-Από την αρχή της κρίσης, πότε βλέπετε τη στροφή της πολιτικής προς τον ρεαλισμό;

-Μετά τις εκλογές του 2012 με τη συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ, όπου παρά τα μέτρα, έβαλαν όλοι πλάτη να προχωρήσουμε. Αλλά υπήρξε το αφήγημα εκείνη την εποχή της αντιπολίτευσης ότι υπάρχει και άλλη λύση. Και θα ‘λεγα ότι το 2015 ναι μεν μας στοίχισε ένα νέο μνημόνιο, αλλά μάθαμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Μπορεί το μίγμα της πολιτικής να αλλάξει 5%-10%, αλλά δεν μπορεί να γίνει στροφή 180ο . Γίναμε πιο σοφοί και προχωράμε  προς την έξοδο.

-Η Ελλάδα έμεινε πολύ περισσότερο στα μνημόνια από τις άλλες χώρες

-Οι άλλες χώρες βγήκαν πιο γρήγορα από την κρίση γιατί είχαν εθνική συναίνεση, οι πολιτικές δυνάμεις για δύο τρία χρόνια βάλανε πλάτη στα μέτρα, ανέλαβαν την ιδιοκτησία του μνημονίου, επειδή χρειαζόταν για τη χώρα και όχι επειδή το ζητούσαν οι δανειστές. Στη χώρα μας, η εκάστοτε αντιπολίτευση πρότεινε κάτι άλλο και όταν γινόταν κυβέρνηση προχωρούσε με το μνημόνιο.

-Ως  προς την ευρωπαϊκή ευθύνη, έχουν ακουστεί κριτικές και από τους ευρωπαίους αξιωματούχους, από τον Πιέρ Μοσκοβισί,  από τον Ντάισελμπλουμ, αλλά και πιο πρόσφατα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ήταν έντονα επικριτικό με τους θεσμούς. Υπάρχει επίσης κριτική και για την έλλειψη διαφάνειας.

-Το γεγονός ότι υπάρχει η έκθεση του ΕΣ δείχνει ότι υπάρχει διαφάνεια

-Εκ των υστέρων

-Ναι αλλά πολλά από τα θέματα κριτικής η Επιτροπή τα γνωρίζει και έχει εξηγήσει ότι τα διορθώνει. Εξάλλου το μνημόνιο επικαιροποιείται κάθε τρεις μήνες οπότε υπήρχε η δυνατότητα και από τις δύο πλευρές να κάνουμε τις προσαρμογές.

Η προσαρμογή που ζητήθηκε από την Ελλάδα ήταν τεράστια σε πολύ μικρό διάστημα, με αρνητικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία

-Γιατί δεν έγινε πιο σταδιακά, τι φοβήθηκε η Ευρώπη;

-Δεν είχε την τεχνογνωσία σε θέματα οικονομικής προσαρμογής γι αυτό η Γερμανία ζήτησε και μπήκε το ΔΝΤ που έχει την εμπειρία. Αυτό που φοβόντουσαν οι Ευρωπαίοι είναι ότι όσο περισσότερο κρατούσε η προσαρμογή, τόσο περισσότερα χρήματα θα χρειάζονταν. Βέβαια τα χρήματα που δόθηκαν στην Ελλάδα είναι πάνω από 240 δις, δεν υπάρχει χώρα που να έχει πάρει τόσα πολλά.

-Δανεικά και τοκιζόμενα

-Ναι αλλά υπάρχει μεγάλο ρίσκο για τους δανειστές. Πρέπει πάντως να δεχθούμε ότι ο κόσμος έχασε πολλά χρήματα, πέσαμε σε μεγάλη ύφεση, τελικά όμως επιβιώσαμε. Δεν είχαμε στάση πληρωμών, οι τράπεζες μείνανε όρθιες, γιατί χωρίς αυτές δεν έχεις οικονομία και τελικά ξαναμπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης όπως και οι άλλες χώρες. Άρα το ποτήρι είναι πικρό αλλά έχει αποτελέσματα και ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα έχει φτιάξει ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο και θα ζει με όσα κερδίζει  και όχι με δανεικά εις βάρος των επόμενων γενεών. Έχουν εν τω μεταξύ φτιαχτεί και οι μηχανισμοί της ΕΕ και τα καμπανάκια χτυπάνε νωρίς, άρα δεν θα μπορέσουμε να ξανακρύψουμε ελλείμματα.

-Θα σταθεροποιηθούμε δηλαδή στα σημερινά επίπεδα μισθών Βαλκανίων; Αυτή είναι η προοπτική;

-Οι μισθοί λόγω ανάπτυξης θα πάνε μπροστά, δηλαδή πιο πολλές δουλειές, λιγότερη ανεργία, θα ανέβουν οι μισθοί.

Η ανάπτυξη θα έρθει κυρίως από επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις και περαιτέρω βελτίωση του επενδυτικού μας περιβάλλοντος.

Η Ελλάδα έπεσε από την μία άκρη που οι μισθοί είχαν εκτροχιαστεί χωρίς σχέση με την παραγωγικότητα σε πολύ χαμηλούς τώρα. Θα υπάρξει μια ισορροπία κάπου στη μέση. Προσβλέπουμε σε μια λελογισμένη άνοδο για να κρατήσουμε και το καλό επιστημονικό δυναμικό που έχουμε και έχει φύγει.

-Το θέμα του χρέους είναι ανοιχτό. Αν  γίνει ελάφρυνση δεν θα επιφέρει και νέα μέτρα;

-Το χρέος έχει τώρα καλύτερο προφίλ. Δεν χρωστάμε σε ιδιώτες, χρωστάμε σε κράτη με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Προς το παρόν δεν ξεπληρώνουμε κεφάλαιο αλλά τόκους. Για το κεφάλαιο υπάρχει περίοδος χάριτος, που αναμένουμε να επεκταθεί στα επόμενα μέτρα ελάφρυνσης. Έχει οριστεί ότι προς το καλοκαίρι θα γίνει. Η ατζέντα είναι: κλείνουμε την τρίτη αξιολόγηση πριν το τέλος Ιανουαρίου, ξεκινάει η τελευταία αξιολόγηση με θέματα την ελάφρυνση του χρέους και το είδος εποπτείας μετά τη λήξη του μνημονίου.

-Αυτό δεν το λέμε μνημόνιο;

-Όχι θα υπάρξουν συζητήσεις για το είδος της εποπτείας και τους όρους.

-Από τί θα εξαρτηθεί αυτό;

-Θα υπάρξει μια συζήτηση μεταξύ των θεσμών και της κυβέρνησης στην τέταρτη αξιολόγηση και κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν νέα μέτρα. Τα μέτρα του 2019 και του 2020 έχουν ήδη αποφασιστεί. Οι εταίροι έχουν υποσχεθεί ότι θα μας επιστρέψουν και ένα κομμάτι από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών τους από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων.

Θέλω να πω δε, ότι μόνον η Ελλάδα έχει την ωφέλεια από τη μείωση του χρέους που ήδη είχαμε δύο, τρεις φορές. Σε καμιά άλλη χώρα δεν μείωσαν το χρέος. Και πήρε τα περισσότερα χρήματα. Η Ελλάδα είχε ειδική και επωφελή μεταχείριση.

-Στη διάρκεια της κρίσης ποιος ήταν ο ευρωπαίος πολιτικός που στάθηκε πιο κοντά στην Ελλάδα;

-Το πρώτο όνομα είναι Γιούνκερ και το δεύτερο Μοσκοβισί. Ο Γιούνκερ διαπραγματεύτηκε ο ίδιος το μνημόνιο με την Ελλάδα, κάτι που δεν συνέβη με τον Μπαρόζο. Και κάθε φορά στάθηκε στο πλευρό της και ο ρόλος του ήταν κομβικός για τη διάσωση της Ελλάδας το 2015.

Θυμάμαι ότι τη βραδιά του δημοψηφίσματος όταν πηγαίναμε προς την έξοδο από την ευρωζώνη, γιατί υπήρχε η πρόθεση να συγκληθεί διπλή σύνοδος κορυφής με ερώτημα την αποχώρηση της Ελλάδας, ήταν ο Γιούνκερ που βούτηξε μέσα στην άβυσσο και «τράβηξε την Ελλάδα από τα μαλλιά» να τη φέρει πίσω. Φυσικά είχαν ληφθεί πριν αποφάσεις με προτροπή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

-Και με δική σας συμβολή όπως έχετε αναφέρει

-Ίσως και άλλων. Εγώ έκανα το καθήκον μου όταν υπηρεσιακά έμαθα από τις Βρυξέλλες ότι θα γινόταν η διπλή σύνοδος. Ήξερα ότι υπήρχε και ένα πλάνο ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ελλάδα σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη για εισαγόμενα φάρμακα, βενζίνες κ.α. Τότε με  πρωτοβουλία μου το μετέφερα στους εδώ ιθύνοντες και αυτός που με άκουσε προσεκτικά ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε τις γνώσεις να καταλάβει ότι αυτό θα ήταν η απόλυτη καταστροφή.

-Όταν λέτε βούτηξε στην άβυσσο ο Γιούνκερ, ποιοι εκπροσωπούσαν την άβυσσο, με ποιους τα βαλε;

-Πολλά κράτη-μέλη που είχαν απογοητευτεί από τη στάση της Ελλάδας που είχε πάρει χρήματα δεν ήθελε να συνεργαστεί με τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

-Ποια κράτη αντιτάχθηκαν και ποιοι πολιτικοί;

Δεν μπορώ να σας πω. Ως προς τον Μοσκοβισί, το πήρε πάνω του και κάθε τρεις μήνες είναι στην Ελλάδα, είναι δηλαδή μια προσωπική επένδυση τόσο από τον Γιουνκερ όσο και από τον Μοσκοβισί υπέρ της Ελλάδας. Δείχνουν δε μια φιλικότητα έναντι των κυβερνώντων μέχρι παρεξήγησης, ότι ο Μοσκοβισί είναι φίλος της κυβέρνησης. Είναι φίλοι της κυβέρνησης, ήταν φίλοι της προηγούμενης κυβέρνησης και θα είναι και της επόμενης κυβέρνησης. Βασικά είναι φίλοι της Ελλάδας. Και η Ελλάδα, με όλο τον συμβολισμό της για την παγκόσμια ιστορία, έχει τύχει ειδικής μεταχείρισης. Βοήθησε «η ταμπέλα» Ελλάδα.

-Πόσο μας τροφοδοτούν ακόμη οι πρόγονοι;

-Πάρα πολύ. Υπάρχει στην κουλτούρα της Δυτικής Ευρώπης, έντονη ελληνικότητα και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά στην ευρωπαϊκή ελίτ, γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους μορφωμένους, ελληνομαθείς, από την άλλη είναι μια παγίδα να επαφιέμεθα στους πρόγονους, πρέπει κι εμείς να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι απόγονοι. 

-Η Ευρώπη τι έμαθε από την κρίση;

-Πριν ένα χρόνο θα πράγματα ήταν πολύ μαύρα. Τώρα το τοπίο έχει αλλάξει, η οικονομική κρίση είναι παρελθόν, η προσφυγική έχει τιθασευτεί, οι εκλογές έφεραν στην εξουσία στην Αυστρία, στην Ολλανδία στη Γαλλία δυνάμεις φιλοευρωπαϊκές, με εξισορρόπηση του γαλλογερμανικού άξονα. Παράλληλα είδαμε τον Γιούνκερ να προτείνει βαθιές αλλαγές στον τρόπο διακυβέρνησης της Ευρώπης για μια Ευρώπη για όλους, σε μία ταχύτητα. Αυτό μπορεί να συμπορευτεί με το όραμα Μακρόν. Ελήφθη το μήνυμα από τους θεσμούς και από τα κράτη-μέλη ότι η Ευρώπη δεν πάει καλά και προτάθηκε η αλλαγή μέσω της Λευκής Βίβλου Γιούνκερ, και μέσω των προτάσεων Μακρόν, ενώ το Brexit προκάλεσε συσπείρωση των μελών.

-Εσείς βλέπετε συσπείρωση, αλλά εγώ βλέπω άλλη ατζέντα στον Νότο, οικονομική απόσταση με τον Βορρά , υπάρχουν οι προτεραιότητες των χωρών του Βίζεγκραντ. Αυτά νομίζετε ότι θα αμβλυνθούν;

-Γι αυτό ο Γιούνκερ πρότεινε μία ταχύτητα.

-Ο Μακρόν όμως όχι

-Πράγματι, αλλά βασίζομαι στις προτάσεις Γιούνκερ που θα συζητηθούν στη σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου, διότι αν υπάρχει μία ταχύτητα κανείς δεν αισθάνεται στην άκρη. Αν είμαστε όλοι στη Σένγκεν, όλοι στο ευρώ μπορεί να τα καταφέρουμε.

Τα αποσχιστικά φαινόμενα όπως στην Ισπανία αποσοβήθηκαν χάρη στην Ευρώπη, γιατί αν η Ισπανία ήταν εκτός ΕΕ, η Καταλονία θα είχε φύγει. Όλη η ΕΕ υποστήριξε την ενιαία δομή του ισπανικού κράτους. Αλλά πρέπει «να βάλουμε και γκολ», να αλλάξουμε την Ευρώπη, ώστε να αισθανθεί ο κόσμος ότι τον προστατεύει και όχι ότι του παίρνουν τη δουλειά, λόγω παγκοσμιοποίησης.

Ως προς το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πολύ στενόχωρο αν και ποτέ δεν ήταν και με τα δύο πόδια εντός ΕΕ και υπήρχε οξύτατη κριτική με το ένα μάτι προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τώρα όμως το ξανασκέφτονται, βλέποντας τι αναστάτωση γίνεται στα οικονομικά, η λίρα πέφτει και αυτό έφερε και τη συσπείρωση στην ΕΕ. Γιατί είδαν ότι η ισχύς εν τη ενώσει. Γιατί είδαν ότι για να αντιπαρατεθείς με την Κίνα, την Ινδία πρέπει να είσαι σε ένα μεγάλο σύνολο, αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις την εποχή της παγκοσμιοποίησης.

-Νομίζετε ότι οι προτάσεις Μακρόν θα περάσουν;

-Ήδη η Κομισιόν στις 6 Δεκεμβρίου, έβαλε στο τραπέζι τις προτάσεις της για την εμβάθυνση της ΟΝΕ. Δηλαδή για έναν ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών, για ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, ένα  ξεχωριστό προϋπολογισμό στην ευρωζώνη, μέσα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. Άρα το πήραμε σοβαρά και γίνονται προτάσεις, που είναι νομοθετικού περιεχομένου. Θα υλοποιηθούν εντός του 2018 και το 2019 θα πάμε στις ευρωεκλογές με μια Ευρώπη που θα’ χει αλλάξει, υπέρ του πολίτη.

-Πόσο πιο Ευρωπαίος νιώθει ο Έλληνας σήμερα, πέρα από τα μνημόνια

-Η Ελλάδα έχει να λάβει ως το 2020, 35 δις αναπτυξιακά κονδύλια, επιχορηγήσεις και την τεχνική βοήθεια που έλαβε για να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που ήταν και είναι δωρεάν. Πρώτα με την taskforce  και τώρα με άλλη ομάδα για να φτιάξει το κράτος γιατί το κράτος είναι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος όπου αλλού και να πάει, βρίσκει δουλειές και πάει καλά.

Δίνονται στην Ελλάδα οι διεθνείς πρακτικές για να αλλάξουμε το κράτος όπως κάναμε με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, το σύστημα taxis για τη φοροσυλλογή, για αλλαγές για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Διαπίστωσα με έκπληξη, σύμφωνα με μελέτη της Διανέοσις, ότι ο Ελληνας πιστεύει ότι δώσαμε περισσότερα στην ΕΕ απ όσα πήραμε. Φυσικά παίρνουμε χρήματα και δίνουμε δουλειές σε μεγάλες ξένες εταιρίες, αλλά είναι άτοπο να πούμε ότι η Ελλάδα δεν επωφελήθηκε. Έγινε ένα σύγχρονο κράτος και παρά την κρίση παραμένει στα 40 πρώτα κράτη διεθνώς.

Μέσα του πάντως, ο Έλληνας είναι Ευρωπαίος και κουβαλάει και την ανατολίτικη διάσταση, που λέγεται ευρηματικότητα. Οι Έλληνες στο εξωτερικό ήταν και είναι περιζήτητοι, όχι μόνον γιατί κάνουν καλή δουλειά, αλλά είναι ευρηματικοί και προσπαθούν να βελτιώσουν μέσω μιας «πατέντας» αυτό που κάνουν. Πολλές φορές μου ζητούσαν να συστήσω κάποιο συμπατριώτη «σαν και σένα ευρηματικό», μού ‘λεγαν. Δηλαδή, εκτός από την ιστορία του, ο Έλληνας φέρνει μαζί του την ευρηματικότητά του και – παρά την κριτική που ασκείται – και ένα καλό εκπαιδευτικό σύστημα.

-Τι φοβάστε για τις ευρωεκλογές του 2019. Και το 2014 υπήρχε φόβος για την ακροδεξιά

-Η παρούσα Επιτροπή έζησε την οικονομική κρίση, την προσφυγική, το brexit, την τρομοκρατία και τα πράγματα φαίνεται να είναι υπό έλεγχο. Και ίσως επειδή υπάρχει Ευρώπη μπόρεσαν αυτά τα θέματα να τιθασευτούν. Γιατί είναι θέματα διασυνοριακά και πώς μπορείς να τα λύσεις διαφορετικά;

Στις εκλογές του 2014 τελικά επικράτησαν οι φιλοευρωπαίοι. Αυτό θα είναι και το νέο στοίχημα για το 2019. Διότι, ναι μεν υπάρχει μια υποχώρηση του λαϊκισμού σε σχέση με τα στρατηγικά σημεία που θα μπορούσε να είχε πιάσει αλλά δεν έχει απολύτως ηττηθεί. Υπήρξε άνοδος στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Γαλλία άρα το στοίχημα θα είναι να πείσουμε τον κόσμο μέσα απ τις αλλαγές που φέρνουν οι προτάσεις Γιούνκερ, οι προτάσεις Μακρόν και η σύνθεσή τους, για ένα περιβάλλον πιο φιλικό και προστατευτικό για τον κόσμο

-Εχετε μετανιώσει για κάτι στη διαχείριση της κρίσης και τι θα αλλάζατε;

-Θα ήμουνα λιγότερο απόλυτος για τη συνταγή που έδιναν οι Ευρωπαίοι. Βέβαια τα μέτρα τα παίρνει η Ελλάδα, αλλά θα είχα πιο κριτική ματιά, δεν θα επικοινωνούσα με τρόπο τόσο απόλυτο την ορθότητα όσων έλεγε η Κομισιόν. Προϊόντος του χρόνου και της θητείας μου κι εγώ άλλαξα. Ήρθα πολύ πιο κοντά στην ελληνική ματιά της ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

-Αυτή την ελληνική ματιά τη μεταφέρατε στις Βρυξέλλες;

-Ναι και πολλές φορές οι Βρυξέλλες δεν εναντιωνόντουσαν και αν δείξεις γνώση και επίγνωση σε εμπιστεύονται να πας και πιο μακριά. Πολλές φορές είπα αυτό είναι λάθος.

-Ποια μέτρα αποφάσιζαν οι θεσμοί και ποια η Ελλάδα

-Κανονικά οι θεσμοί δεν έδιναν μέτρα. Έδιναν στόχο και οι Έλληνες έρχονταν με τα μέτρα, αλλά πολλές φορές τα μέτρα δεν φτάνανε το στόχο, οπότε τους βάζανε από την αρχή να πάρουν κι άλλα μέτρα.

-Οι δανειστές όμως έχουν κατηγορηθεί ότι ανέχθηκαν πολλά εθνικά μέτρα, τα οποία μετά τα κατηγορούσαν, όπως η υπερφορολόγηση

-Εφόσον η κυβέρνηση το ήθελε… Το μνημόνιο είναι στόχος. Οι δανειστές λέγανε πιο πολύ «μειώστε τις δαπάνες, μη βάζετε φόρους» αλλά οι δικοί μας προτιμούσαν φόρους.

Θα ήθελα επίσης μεγαλύτερη διαφάνεια από την αρχή. Βέβαια για την έλλειψη διαφάνειας έφταιξε η έλλειψη γνώσης. Δεν υπήρχε εμπειρία. Και όπως βγήκε η έκθεση τώρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γιατί να μην έβγαινε και πριν δύο τρία χρόνια; Να κάναμε μια αυτοκριτική. Ως Επιτροπή, αλλά υπήρχε φόβος, μυστικοπάθεια.

-Τι θα κάνετε μετά την αποχώρηση από την ελληνική Αντιπροσωπεία; Σκέφτεστε να πολιτευτείτε;

-Δεν μου έχει ζητηθεί.

-Αν σας ζητηθεί;

-Θα το σκεφθώ και θα το αποφασίσω από τον καινούργιο χρόνο. Δεν επείγομαι. Έρχονται Χριστούγεννα, τα παιδιά μου ζουν στο εξωτερικό θα πάω να τα δω και μετά θα δω τι θα μπορούσα να κάνω για να είμαι χρήσιμος στη χώρα. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν είναι ο κύριος στόχος μου.

-Είναι όλοι φιλοευρωπαίοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

-Οι πιο πολλοί. Δεν είναι μόνον δουλειά, αλλά και ένα πιστεύω για την ΕΕ. Θέλω να επισημάνω ότι ανελίχθηκα από τον βαθμό βάσης ως Γενικός Διευθυντής, χωρίς να έχω πολιτική στήριξη, αλλά αποκλειστικά μέσα από την πορεία μου και το τι άξιζα. Επωφελήθηκα από ένα αξιοκρατικό σύστημα το οποίο για μένα δούλεψε και είναι απόδειξη ότι κάποιος που μπορεί να μην προέρχεται από πολιτικό κόμμα ή πολιτική οικογένεια, μπορεί να πάει μπροστά. Δεν λέω ότι κάποιοι δεν στηρίζονται, αλλά δεν είδα στην Επιτροπή κανέναν που να είχε πραγματικά ταλέντο και να μην πήγε μπροστά.

-Από το σπίτι υπήρχε η στήριξη και η φιλοδοξία;

-Υπήρχε αμέτρητη αγάπη και εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη των γονιών μου και η στήριξή τους στις επιλογές μου ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Και προσπαθώ να ανταποδώσω στα παιδιά μου την αγάπη που ένιωσα και από την οποία επωφελήθηκα. Διότι όταν ήμουν σε φουρτούνα, αυτό που σκεφτόμουνα ήταν η αγάπη των δικών μου. Αυτό με στήριζε και θέλω και τα παιδιά μου, που είναι έξω, όταν είναι στις φουρτούνες, να σκέφτονται την αγάπη του πατέρα τους που δεν έχει κανέναν όρο. Είναι άνευ όρων.

-Για τους νέους της Ελλάδας που είναι μέσα σε μεγάλες φουρτούνες τι θα είχατε να πείτε;

-Βρίσκονται μέσα σε μια κρίση που δεν έχει ξαναπεράσει η χώρα από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, να σκεφθούν ότι η Ελλάδα, που της συνέβη μια καταστροφή, έχει μια ιστορία πάνω από 4000 χρόνια και έχει περάσει χειρότερες καταστροφές και έχει σηκώσει το κεφάλι και θα το ξανασηκώσει. Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο. Αρκεί να κρατήσουμε το τιμόνι ίσια. Να μην διχαστούμε. Αν κρατήσουμε μια συναίνεση, θα βγούμε από την κρίση και θα βγούμε και καλύτεροι. Και κάτι άλλο: Όσα λάθη κι αν κάναμε ιστορικά, στη σύγχρονη ιστορία, την τελευταία στιγμή πήγαμε με τους νικητές.  Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά τον Εμφύλιο, στην Ευρώπη, κάναμε τις σωστές επιλογές. Ακόμη και το 2015 μετά τη δίνη, τελικά έγινε η σωστή επιλογή. Και θεωρώ ότι οι ηγέτες μας πρέπει να είναι θεματοφύλακες αυτού: Τη σωστή στιγμή να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

31 thoughts on “Καρβούνης: Το βράδυ του δημοψηφίσματος ετοιμαζόταν διπλή σύνοδος κορυφής με ερώτημα το Grexit

  1. Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    *****ΕΡΓΑΣΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=JLaBjW2LaLM

    *****ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=Nuxb5fSKXiw

    *****ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=4oYHA7NScxY

    *****ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=8tapPSq8tLU

    *****ΥΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=54M5NDx0lFg

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ…!!!!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ,ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ…

  2. Αρτεμης Σωρρας
    Θεραπευουμε πασαν νοσον που κυκλοφορει στον ελλανιο χωρο με θαυματουργο νερο που φερνω απο το Σειριο κατα αποκλειστικοτητα!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!

  3. ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ…

    ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ Ο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ,ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ…

    ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…

    ΓΕΛΑΣΕ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΕ ΓΕΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΑΚΟΜΗ…

  4. ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΣΠΥΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

  5. Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΓΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ …. ΔΕΝ … ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …. ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ . . . .
    . . [ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ( ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ) ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ …. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7 ( ΕΠΤΑ ) ΜΑΡΤΥΡΕΣ ….. ] …… ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?????? …..
    .
    …. ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ …. < ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΗ >…
    . [ ΑΡΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ] ..
    .. ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ …….
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ….
    [ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ] …
    … ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ?? …………
    . . . . . . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ( τα τσιρακια του ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ….
    .. ΚΑΙ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΣΩΡΡΑ 'Η ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ κ. ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ( μονο αυτους τους δυο … και οχι και για τους αλλους δυο ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ )
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΤΙ …. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ….. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ …..
    ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
    ……. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ……
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!! .. . . . . . . . .ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ !!!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ . . .
    .
    .
    ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ( ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ) ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΘΗΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ . . . . . .
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!!
    ….
    … Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ 'Η ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΔΙΟΣ ????????
    .
    ΚΑΙ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ . .
    .
    . . ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ???
    ……………………..
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2092030657683138&id=100006286716949

  6. Για ποιους Ελληνες μιλας?εκεινα τα 500 προβατα τα ταμπλοβαρεμενα που τα εχετε πλακωσει με τα χαπια του Λαμπρακη κ δεν μαζευονται ουτε με συρματοσχοινα???Για πες μας ρε εβραικο ζομπι του Καρατζαφερη ποσο κοστιζει το νερο που πουλαει ο γυφτος κ θεραπευει τον καρκινο κ πασα ασθενεια???Κ απο ποιον βοθρο το παιρνει κ σας δινει να θεραπευσετε τις ανιατες ασθενειες σας???

  7. Αληθεια αυτος ο μεγαλος ο ευεργετης γιατι δεν παιρνει το νερο να το παει στον Αγιο Σαββα στους καρκινοπαθεις να γινουν καλα???Θες να σου πω γιατι δεν παει?Διοτι θα μαζεψει την κλωτσια κ την σφαλιαρα της αρκουδας!!!κ απο το 1,20 που ειναι θα μαζεψει απο το ξυλο που φαει στους 40 ποντους!!!

  8. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

  9. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  10. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥ ΜΠΛΑΚ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Δημητρης Καζαμιας
    8 Δεκεμβρίου στις 1:52 μ.μ. ·

    "ΑΡΤΕΜΗ" ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑ,
    ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ,ΑΛΛΑ,,
    ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

    Νίκος Μπαλαντίνης Καλησπέρα Δημήτρη.
    Πώς μπορεί κάποιος να προσβάλει τον Δία;

    Δημητρης Καζαμιας ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ" ΕΛΕΓΑ….ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ

  11. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥ ΜΠΛΑΚ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Δημητρης Καζαμιας
    8 Δεκεμβρίου στις 1:52 μ.μ. ·

    "ΑΡΤΕΜΗ" ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑ,
    ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ,ΑΛΛΑ,,
    ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

    Νίκος Μπαλαντίνης Καλησπέρα Δημήτρη.
    Πώς μπορεί κάποιος να προσβάλει τον Δία;

    Δημητρης Καζαμιας ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ" ΕΛΕΓΑ….ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ

  12. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

  13. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ…!!!!

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟΥ Φ/Β ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ,ΒΑΒΟΥΡΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΑ ΦΡΙΔΙΑ…

    ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΩΡΗ ΕΒΡΑΙΑ ΦΟΥΤΑΝΑ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ??

    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  14. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

    ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ…

    (((ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ)))

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΦΕΡΑ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΓΑΝΤΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

  15. ΑΧΑΧΑ

    ΓΕΡΟ ΜΑΡΚΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΙΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ…
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΞΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ..

    ΑΧΑΧΑ

  16. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΙΛΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΧΡΙΚΙΟ ΑΝ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…

    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ….

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…

    ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…

  17. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  18. Γεροσταγακη οι μαιμουδες στη ζουγκλα το ξερουν το ονομα ψωρρας???Δεν μπορει,μιλανε την ιδια γλωσσα!!!!

  19. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ;
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ;
    ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ;
    ΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ.
    ΑΚΟΥ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΪΜΟΔΟΜΟΥΡΗΣ Ο ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ..

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  20. Δεν μας απαντησες γεροσταγακη εβραικο ζομπι,ποσο κοστιζει το "θαυματουργο" νερο που φερνει απο το Σειριο ο ψωριαρης κ θεραπευει ολες τις αρρωστειες???

  21. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  22. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ «ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ…

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  23. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ…ΓΙΑΤΙ…!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΥΓ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

  24. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

  25. Δεν μας απαντησες γεροσταγακη εβραικο ζομπι,ποσο κοστιζει το "θαυματουργο" νερο που φερνει απο το Σειριο ο ψωριαρης κ θεραπευει ολες τις αρρωστειες???

  26. Δημητρης Καζαμιας
    3 ώρες ·
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ "ΑΠΕΙΛΕΙ,"ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ..ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ..??
    Φωτογραφία του Δημητρης Καζαμιας.

  27. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

  28. Δεν μας απαντησες γεροσταγακη εβραικο ζομπι,ποσο κοστιζει το "θαυματουργο" νερο που φερνει απο το Σειριο ο ψωριαρης κ θεραπευει ολες τις αρρωστειες???

  29. Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ … ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ………. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ …. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ….. ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ !!! .ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!! …. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ <<<< ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ >>>> ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ….. … . .. ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΘΗΚΕ . . . . . . ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ !!!! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!! …………. . . . . . . . . . . . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ … 'Η ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ …. 'Η ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ …. ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!! . .. . . . . . . . . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ !!!!!! …. . . . . .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΡΑΦΩΣ !!!!!!!!!! … . . . . . . . . . .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ >>????????????????????? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΧΙ …. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ !!!!!! ………………………………………….. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ……… ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ……… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ….. ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΩΡΕ ??? …. ΜΕ ΤΙ ??? ….. ΜΕ ΘΕΑΤΡΑ ???? …… ΜΕ ΜΚΟ ???? …. ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ???? ……ΠΩΣ ?????? ΜΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ???????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ <<<< ΗΧΗΤΙΚΟ >>> ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ………. [ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΕΙ ] …….. ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ . . . . . ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ……. ΧΩΡΙΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΣ …… ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ………. ΑΚΥΡΟΣ !!!!!!!!!!!!. . . . . . . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ??? ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΕΕΕΕΕ ???? ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ … ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ??? …… ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΕΕΕΕ ?????? ………… ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ : ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ………..
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 35 λεπτά
    Διαχείριση
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΞΙΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ….. ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ …. ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΑΝΣ …….. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥN ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ PLAN B ……. ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ………… ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ………….
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 5 λεπτά

  30. Γιάννης Καλογερόπουλος
    18 λεπτά ·
    ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ …..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ….. ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ….
    Η ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ …

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    4 Δεκεμβρίου στις 9:02 μ.μ. ·
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  31. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΠΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ…
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝΙΔΕΣ.
    ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΓΥΜΝΟ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟΓΕΡΟ.

Comments are closed.