Φίλιππος Ηλιάδης: Όχι δεν είναι το gay που μας πειράζει……. το ανόητος πονάει ! ! !

Παιδί μου…….αχ παιδί μου ….. δεν  είναι ντροπή για την Αστυνομία παιδί μου που είσαι gay αλλά που είσαι αξιωματικός της ! ! !
Αυτό μάλλον δεν σου το είπε κανείς ακόμα εκεί στην Κουμουνδούρου !
Το να είσαι gay πιστεύω πως δεν ενοχλεί κανέναν  μορφωμένο αστυνομικό ( υπάρχουν βέβαια και τα γίδια οι Ελληναράδες  να τα λέμε και αυτά  !)
Το να είσαι όμως αξιωματικός* της ΕΛ.ΑΣ  και να γράφεις,  ενίοτε και να λες, τέτοιες ανοησίες,  αυτό είναι ασυγχώρητο .
Πρόσεξε παιδί μου γιατί κάποιοι σε ……
χρησιμοποιούν για να πετύχουν κάποιους πολύ συγκεκριμένους σκοπούς.   Κοίτα να το ψάξεις λίγο καλύτερα το θέμα γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μετανιώσεις κάποια μέρα για τον τρόπο με τον οποίο άγεσαι και φέρεσαι  αλλά θα είναι πολύ αργά , όχι για μας αλλά για σένα.
Έχεις φτάσει στο σημείο να αναπαράγεις με τον δημόσιο λόγο σου ψέματα και ανακρίβειες  εξυπηρετώντας σκοπούς κάποιων που ενδεχομένως  και να μην τους   γνωρίζεις !
Αυτό παιδί μου δεν συνάδει με το ήθος ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και στην τελική δεν συνάδει με το ήθος κανενός έντιμου ανθρώπου οποιουδήποτε φύλου !

Σε πληροφορώ λοιπόν  ότι εγώ προσωπικά κάνω παρέα και έχω φίλους ομοφυλόφιλους . και σε διαβεβαιώνω  ότι  δεν πείθεις με   αυτά που διατυπώνεις δημόσια  ούτε αυτούς τους ίδιους  !
Ούτε οι  gay δεν σε πιστεύουν λοιπόν, ξέρεις γιατί  ; ;;
Γιατί εκτός της ιδιαιτερότητας που έχουν να είναι gay έχουν και μια άλλη ιδιαιτερότητα ( αυτός είναι και ο  βασικός λόγος που τους κάνω  παρέα) την οποία δυστυχώς έχω και εγώ ο ίδιος και με βασανίζει χρόνια …………..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ  ! ! !

Επίσης για τα θέματα της θρησκείας που έπιασες στο στόμα σου, θέλω να γνωρίζεις ότι εγώ προσωπικά είμαι άθεος και το έχω δηλώσει δημόσια πολλάκις !

Ανοησίες πολλές και χοντρές  γράφεις για την ορθόδοξη θρησκεία, και επιτέλους δείξε λίγο σεβασμό σε αυτούς που πιστεύουν,  όπως ακριβώς είμαι σίγουρος ότι δείχνεις  για τους πιστούς μουσουλμάνους οι οποίοι να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου ρατσιστές  , έτσι κύριε Υπαστυνόμε ; ; ; Καθόλου ! ! !

Δυστυχώς  για εμάς  ένα ακόμη 14χρονο παιδάκι παραπλανημένο ζει και υπάρχει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ

Αυτά τα ολίγα με αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπο σου

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης
Αστ/κας ακόμα , υφιστάμενος σου 


https://www.facebook.com/filippos1973

*  Ο Μιχάλης Λώλης ειναι αξιωματικος της ΕΛ.ΑΣ  στη   θέση του υπεύθυνου για την καταπολέμηση του ρατσιστικού εγκλήματος
 Έγινε διάσημος για την σεξουαλική του… ιδιαιτερότητα. 
Ήταν ο πρώτος αστυνομικός, που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την προσωπική του σεξουαλική προτίμηση μέσω του… ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου. 
 Έπαιξε στις lifo του κόσμου τούτου, έγινε ακτιβιστής στο gay pride και προκάλεσε  με τις ψευδής δηλώσεις  του για τον αριθμό των ομοφυλόφιλων αστυνομικών και στρατιωτικών. 

ΕΔΩ τι έγραψε ο εν λόγω αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Θρησκεία, φύλο και σεξουαλικότητα. Όταν η πίστη γίνεται ρατσισμός

του Μιχάλη Λώλη

Με αφορμή την 21η Νοεμβρίου, όπου με βάση τη θρησκευτική χριστιανική παράδοση εορτάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου. Κατά τα χριστιανικά ήθη λοιπόν εορτάζουν οι γυναίκες που
φέρουν το όνομα της Παναγίας και είναι παρθένες.
Γνωρίζουμε ότι η Παναγία αιώνες μετά την ύπαρξή της, ως γυναίκας και μητέρας του Χριστού, ανακηρύχθηκε από την εκκλησία, με Οικουμενική Σύνοδο, ως Υπεραγία Θεοτόκος, αποδίδοντάς της μάλιστα την Παρθενία.

Αυτό ιστορικά εξηγείται από την ανάγκη προσηλυτισμού στο Χριστιανικό δόγμα, σε μια καθαρά μονοθεϊστική θρησκεία, ανθρώπων – πιστών των τότε κυριαρχουσών πολυθεϊστικών θρησκειών, αναπόσπαστο μέρος των οποίων αποτελούσαν και γυναικείες θεότητες. Έτσι η αναγωγή της Μαρίας ως απλής γυναίκας και μητέρας του Χριστού, σε Υπεραγία Θεοτόκο και Παναγία Παρθένο, εξυπηρετούσε καθαρά την ανάγκη για ευκολότερη εξάπλωση του Χριστιανισμού, και κατ’επέκταση της εξάπλωσης της εξουσίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η τότε χριστιανική εκκλησιαστική εξουσία, κατάλαβε αυτήν ακριβώς την ανάγκη των ανθρώπων να λατρεύουν μια γυναικεία θεότητα.

Η Παναγία ως Παρθένα λοιπόν ήταν, θα λέγαμε, ένα μετέπειτα ιστορικό δογματικό κατασκεύασμα της εκκλησίας και εξυπηρετούσε για να επεκτείνει ευκολότερα την εξουσία της, έχοντας έτσι απήχηση σε ανθρώπους που λάτρευαν γυναικείες θεότητες.
Ο καθένας μπορεί να μελετήσει και να τα κατανοήσει όλα αυτά και φυσικά να παραβλέψει την ιστορικότητα αυτή, τις ιστορικές πηγές και δεδομένα, αποδεχόμενος δογματικά μια γυναίκα ως Υπεραγία Θεοτόκο και Παναγία Παρθένο. Άλλωστε η θρησκεία είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα και τυγχάνει σεβασμού και νομικής προστασίας.

 Δεν πρέπει όμως να παραβλέψουμε κάτι πολύ σημαντικό και σοβαρό, ότι η δογματική αυτή παραδοχή της Παρθενίας της γυναίκας που γέννησε ένα παιδί, χωρίς δηλαδή σεξουαλική επαφή, είναι καθαρά μια σεξιστική, μισογυνίστικη και έτσι Ρατσιστική ρητορική. Υπακούει στη σεξιστική αντίληψη που θέλει τη γυναίκα καθαρή, άσπιλη και αμόλυντη, χωρίς πάθη και ανάγκες. Μιας γυναίκας που μόνο ως Παρθένα μπορεί να γίνει Παναγία, υποβιβάζοντας την γυναικεία φύση και σεξουαλικότητα σε κάτι βρώμικο και αμαρτωλό. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι ισότιμη θεότητα με το Θεό, ο οποίος είναι άντρας, ο μοναδικός, ο ένας, ο πατήρ μαζί με το πρωτότοκο υιό του.

Όλα αυτά φαίνονται με διάφορες εκφάνσεις σε όλη τη χριστιανική παράδοση που απαγορεύει μεταξύ άλλων στη γυναίκα να ιερουργεί, να μπαίνει στο Ιερό Βήμα των ναών, να ασπάζεται τις εικόνες όταν βρίσκεται σε έμμηνο ρύση, οι οποίες επίσης υποβιβάζουν την γυναίκα και τη γυναικεία φύση, καθώς και την γυναικεία σεξουαλικότητα και εν γένει τη σεξουαλική επαφή. Αναπαράγουν τη συντηρητική και αναχρονιστική, πατριαρχική και φαλλοκρατική υπεροχή, που τότε ήταν αυτονόητη και κοινωνικά παραδεκτή, αλλά σήμερα έχει πια ξεπεραστεί.

Έτσι η χριστιανική θρησκεία μέσα από το δόγμα της, όπως αυτό κατασκευάστηκε και διαμορφώθηκε στην πορεία της ιστορίας από την εκκλησία, με αξιωματικές παραδοχές, οι οποίες επιβλήθηκαν στους πιστούς, αναπαράγει για αιώνες μέχρι και σήμερα την αναχρονιστική και συντηρητική πλέον αντίληψη που θέλει τη γυναίκα κατώτερη του άνδρα. Μιας γυναίκας που φτιάχτηκε μετά τον άνδρα και μάλιστα από τα πλευρά του άνδρα.

Η χριστιανική θρησκεία σαφώς και τυγχάνει απόλυτης προστασίας και σεβασμού. Όχι όμως η πίστη, που είναι προσωπική. Αλλά δυστυχώς είναι μια καθαρά μισογυνίστικη, σεξιστική και έτσι εν μέρει Ρατσιστική. Δυστυχώς το τόσο βαθύ και έντονο γνωσιακό στοιχείο των ανθρώπων που λέγεται πίστη, δεν επιτρέπει ούτε ορθολογική κρίση, ούτε αντίλογο. Με αυτό το τρόπο είναι αδύνατο να καταδείξεις σε έναν Χριστιανό όλα τα παραπάνω, γιατί κλονίζεις την υπαρξιακή του αντίληψη και την πίστη του. Έτσι η αναπαραγωγή του μισογυνισμού και των σεξιστικών αντιλήψεων του Χριστιανισμού είναι ανεμπόδιστη και ακαταδίωκτη. Η εκκλησία και οι ιεράρχες της αναπαράγουν για αιώνες μια ρητορική μίσους, μεταξύ άλλων και για το γυναικείο φύλο όπου κανείς δε μπορεί να καταδείξει και εμποδίσει.

Αν προσθέσω εδώ και τις θρησκείες που κατασκευάστηκαν αργότερα, βασισμένες στα ανδροκρατούμενα και σεξιστικά πρότυπα του Χριστιανισμού, όπως για παράδειγμα το Ισλάμ, όπου οικειοποιήθηκαν και αυτές, τον αυτονόητο γιατί την εποχή, κοινωνικό μισογυνισμό, που θέλει τη γυναίκα κατώτερη του άνδρα, βλέπουμε την έκταση που λαμβάνει μέχρι σήμερα ο σεξισμός αυτός. Μαζί και με την αυτονόητη θρησκευτική μισαλλοδοξία που καλλιεργείται, καθώς η κάθε θρησκεία θεωρεί τους πιστούς της άλλης, κατώτερους, δημιουργώντας μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις ανωτερότητας-κατωτερότητας, καθιστώντας αυτές φύσει Ρατσιστικές.

Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή η Ρατσιστικής μορφής αντιπαλότητα και θρησκευτική μισαλλοδοξία, ξεπέρασε πολλές φορές τα όρια της ρητορικής μίσους που αναπαράγει τα στερεότυπα της κάθε εποχής και έφτασε σε βίαιες Ρατσιστικές εκδηλώσεις μέχρι και πολέμους σε αλλόθρησκους. Άλλωστε το Ισλαμικό τζιχάντ, ως ιερός πόλεμος στους απίστους, πήρε μορφή πρώτα από το Χριστιανισμό με τις Σταυροφορίες, όπου η εκκλησία με πρόφαση την προστασία των Αγίων Τόπων από τους άπιστους, κύλησε στο αίμα εκατομμύρια ανθρώπους για αιώνες.

Αν σήμερα το τζιχάντ και η ισλαμοποίηση μας ξενίζει και μας προκαλεί φόβους, υπενθυμίζω την κατά πολύ επαχθέστερη και βίαιη Άλωση της Πόλης το 1204 από τους Χριστιανούς Σταυροφόρους, σε σχέση με αυτή του 1453, από τους Ισλαμιστές Οθωμανούς. Με αποκορύφωμα μισογυνίστικης, Ρατσιστικής βιαιότητας, την καύση στη πυρά κάθε μορφωμένης γυναίκας, η οποία απεκδυόμενη την αντρική υπεροχή, εντριφεί στην επιστήμη της εποχής και καλλιεργεί γνώσεις σε βιολογία, ζωολογία, χημεία, φυσική και φιλοσοφία, καταδικάζοντάς την σε θάνατο με την βαθιά στερεοτυπική πεποίθηση ότι πρόκειται για μάγισσα.

Εκατομμύρια γυναίκες κάηκαν ζωντανές στην πυρά της εκκλησίας, ως δήθεν μάγισσες, διότι απλά ξέφυγαν από τη θρησκευτική δογματική επιβολή και ερεύνησαν για τα τότε επιστημονικά δεδομένα, φαινόμενα και καταστάσεις που σήμερα είναι αυτονόητες γνώσεις. Ένα ρατσιστικό στερεότυπο, που σήμερα έχει ξεπλυθεί πλήρως από τον Χριστιανισμό, αφού από μικρά παιδιά φρόντισε η εκκλησία μέσα από τους μύθους και τα παραμύθια, να δαιμονοποιήσει τις γυναίκες αυτές ως μάγισσες.

Η πρόοδος όμως της επιστήμης απέδειξε πια την αυτονόητη, αλλά για αιώνες αμφισβητούμενη, ισότητα των φύλων και μάλιστα ξεπέρασε και την κοινωνική κατασκευή των δύο φύλων και διαμόρφωσε με αναμφισβήτητους επιστημονικούς όρους το λεγόμενο σήμερα κοινωνικό φύλο ή ταυτότητα φύλου, φέρνοντας έτσι στο ίδιο επίπεδο και τα ΛΟΑΔ άτομα. Έτσι και ο νομικός μας πολιτισμός μέσα από τα Θεμελιώδη και συνταγματικώς κατοχυρωμένα Ανθρώπινα Δικαιώματα προασπίζει αυτή την ισότητα, τόσο των δύο βιολογικών φύλων, όσο και την ευρύτερη ισότητα όλων των κοινωνικών φύλων, συμπεριλαμβανομένων έτσι των ΛΟΑΔ ατόμων. Όλη αυτή η πρόοδος και εξέλιξη καθιστά τις θρησκείες, σαν τον Χριστιανισμό, απόλυτα αναχρονιστικές και Ρατσιστικές.

Όποιος λοιπόν ασπάζεται τέτοια θρησκευτικά δόγματα, υποστηρίζει και αναπαράγει με την πίστη του, ίσως όχι συνειδητά, το σεξισμό, το μισογυνισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία και κατ’επέκταση τον εν γένει Ρατσισμό των θρησκειών. Έτσι ο Ρατσισμός εδράζεται βαθιά στη πίστη αυτών των ανθρώπων. Καθίστανται έτσι οι θρησκείες, όπως ο χριστιανισμός, μεταξύ πολλών άλλων, ένα από τα αίτια του Ρατσισμού, που μάλιστα είναι από τα πιο δύσκολα να αντιμετωπιστούν.

Τέλος θα ενισχύσω τη Ρατσιστική φύση του Χριστιανισμού (και των αντίστοιχων μονοθεϊστικών θρησκειών), καθώς απορρίπτει εντελώς την ομοφυλοφιλία και την κοινωνική ταυτότητα φύλου δηλαδή την διεμφυλικότητα, τα οποία αν και είναι στοιχεία της ανθρώπινης φύσης, τα καταδικάζει ως αμαρτία, χαρακτηρίζοντάς τα ως ανωμαλία, μη φυσιολογικά και παρά φύση. Έτσι ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων, όπως τα ΛΟΑΔ άτομα, θεωρούνται από το Χριστιανισμό όχι απλά κατώτεροι, όπως οι γυναίκες, αλλά ως μη-άνθρωποι, στερούμενοι πλήρως κάθε Δικαίωμα όχι απλά ισότητας αλλά και ύπαρξης.

loading...

7 thoughts on “Φίλιππος Ηλιάδης: Όχι δεν είναι το gay που μας πειράζει……. το ανόητος πονάει ! ! !

  1. Εμένα που πιστεύω στον Χριστό και στη διδασκαλία του με θεωρεί ρατσιστή;;
    Και αυτός ο άνθρωπος που δεν σέβεται αυτό, δηλαδή την πίστη μου, το διαφορετικό, στο οποίο αυτός δεν πιστεύει, διατείνεται πως δεν είναι ρατσιστής, αλλά αντιρατσιστής;
    Θεέ μου, θα τρελαθώ ! ! ! !

  2. ΕΡΩΣ υπάρχει μεταξύ του σύμπαντος προς την γαία…
    της αρμονίας της φύσης π.χ. βροχή και βλάστηση, ακόμα σε συνδυασμό και με το ανθρώπινο στοιχείο, π.χ. ενός ανθρώπου και ενός όμορφου απογεύματος ή ηλιοβασιλέματος, γενικότερα κάθε τι που προσφέρει αρμονία άρα και ευδαιμονία.

    Μια πτυχή του Έρωτος είναι και αυτή η αρμονία μεταξύ ανδρός και γυναικός η οποία αποφέρει την ιερή γέννεση. Η αρμονία αυτή πηγάζει από την δυαδικότητα του 0/1, Αρσενικού (1) και του Θηλυκού (ο). το 0/0 ή 1/1 δεν γεννά, διότι είναι συμπαντική δυσαρμονία. Η λέξη λοιπόν "Έρως" δεν σημαίνει κάτι αφροδισιακό (σεξουαλικό) αλλά μια ανώτερη πνευματική κατάσταση, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η λέξη Ιερέας προέρχεται από εκεί.

    Με τον μηχανισμό "ονομάτων επίσκεψις" προχωράμε στην αποκωδικοποίηση τους επιθέτου "Κίναιδος" που δινόταν στην αρχαία Ελλάδα για τους ομοφυλόφιλους, η οποία περιείχε και τον ενεργητικό (Αρσενοκοίτη) και τον παθητικό (Καταπύγων) ομοφυλόφιλο.

    Στην ανάλυση της βρίσκουμε δυο λέξεις "κινώ" & "Αιδώ" δηλαδή είναι αυτός που κινεί την Αιδώ. Η Αιδώς είναι η ντροπή (εξου και η αναίδεια), ήταν (και παραμένει) πολύ ισχυρή θεότητα και όποιος την παράβλεπε δοκίμαζε την σκληρότητα της ΝΕΜΕΣΕΩΣ. Η Αιδώς είναι η αισχρότητα η αμουσία (όχι μουσικότητα) άρα δυσαρμονία (περί αμουσίας θα αναλύσουμε ακόμα περισσότερο λίγο παρακάτω στηριζόμενοι στο διάλογο του Σωκράτη στην Πολιτεία).

    Αναλύσαμε λοιπόν την έννοια της λέξεως ΕΡΩΣ η οποία είναι κάτι παραπάνω από τα αφροδίσια (σεξουαλική ένωσις) εφόσον ο ΕΡΩΣ προϋπάρχει των όντων.

    Για να δούμε όμως και τι προβλέπει ο Νόμος για τον Κιναιδισμό και συγκεκριμένα ο νόμος του Σόλωνος:

    "Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
    Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω".

    Δηλαδή αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:

    1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων

    2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας

    3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού

    4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας

    5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου

    6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)

    7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς

    8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες

    9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς

    Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

    (ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ Βιβλίο 5 κεφάλαιο 5 άρθρο 332).

    Ο Αισχύνης αναφέρει επιπλέον νομοθετικά πλαίσια επί του θέματος τα εξής:

    Oι διδάσκαλοι να μην ανοίγουν τα σχολεία πριν ανατείλει ο ήλιος και να τα κλείνουν πριν από την δύση του. Να μην επιτρέπεται σε όσους έχουν μεγαλύτερη ηλικία από τα παιδιά να εισέρχονται στα σχολεία, όταν υπάρχουν μέσα παιδιά, εκτός αν πρόκειται για τον υιό, τον αδελφό ‘ή τον γαμπρό του διδασκάλου. Εάν κάποιος παραβεί αυτή την απαγόρευση και εισέλθει στο σχολείο, θα τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Επίσης οι επί κεφαλής της παλαίστρας να μην επιτρέπουν, επ’ ουδενί λόγο, σε κανέναν ενήλικο να κάθεται μαζί με τα παιδιά στις Εορτές του Ερμή. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί ο επί κεφαλής της παλαίστρας είναι ένοχος παραβάσεως του νόμου περί διαφθοράς των ελευθέρων παίδων.

    (Aισχίνου, Nόμος Aττικού Δικαίου – Kατά Tιμάρχου 12)

  3. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??

  4. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  5. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ….

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ,Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟ,ΠΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΤΑΜΑ,ΒΡΩΜΙΣΕ…

    ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ,ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΟΣΚΑΡ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…

  6. εβραιοπουλημενε σταγακη αντε πηδησου εβραικο σκιαχτρο χαφιε του καρατζαφερη και των εβραιων

Comments are closed.