Παπαδημούλης: Fake news τα περί απομόνωσής μου για το Ζαχάρωφ

O αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης χρησιμοποιώντας την αγαπημένη φράση του Ντόναλντ Τραμπ
χαρακτήρισε «άθλιο fake news» τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ήταν μόνος και απομονωμένος στην ψηφοφορία για την απονομή του Βραβείου Ζαχάρωφ σε άλλες υποψηφιότητες και όχι στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας.

«Σοσιαλιστές-Πράσινοι-Αριστερά στήριξαν άλλες υποψηφιότητες κ όχι την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας. Ήταν απόφαση με οριακή πλειοψηφία, με σύμπραξη Δεξιάς-Ακροδεξιάς. Κάποια ΜΜΕ, με εμφάνισαν ως δήθεν μόνο και απομονωμένο. 'Αλλο ένα άθλιο fake news!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτηση του στο twitter.

Στη δημοκρατική αντιπολίτευση της Βενεζουέλας και στους πολιτικούς κρατούμενους που βρίσκονται στις φυλακές της χώρας απένειμε η Ευρωβουλή το Βραβείο Ζαχάρωφ 2017, με στόχο να καταδείξει την δραματική κατάρρευση των θεσμών δημοκρατίας στο λατινοαμερικάνικο κράτος. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η στάση των βουλευτών της Ευρωπαϊκής Αριστεράς κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΟΠΟ ΕΧΕΙ Κ"Λ"ΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!! ΕΥΓΕ!! ....ΤΡΙΑΛΑΡΙΙΙ ΛΑΡΟΟΟΟΟΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στον 2,39, . Ο Παπαδημούλης είναι ένας πολύ αξιος Βουλευτής, και πολύ κουρασμένος, αρκεί να σκεφτείς πόσος αγώνας χρτείαζετε για να βρεις τρόπο να δουλεύεις συνέχεια ένα ΛΑΟ να σε βγάζει βουλευτή για να τα παίρνεις χοντρά και χωρίς στεναχώρια,
  Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...