Η απάντηση E.Aβέρωφ για τη μη βοήθεια στην Κύπρο το 1974

Μια άποψη “από την άλλη πλευρά του λόφου” για το αν υπήρχε η δυνατότητα οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να εξαπολύσουν μείζονα επιχείρηση κατά των τουρκικών αποβατικών δυνάμεων, κατά την εισβολή στην Κύπρο

Ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, υπουργός Άμυνας την εποχή εκείνη και μετέπειτα πρόεδρος της ΝΔ καταθέτει στην επιτροπή της Βουλής το 1988 που είχε ανοίξει τον σχετικό φάκελο.

Την παρουσιάζουμε σήμερα:

Ε. ΑΒΕΡΩΦ: «Μας κατηγόρησαν τότε γιατί δεν εστείλαμε στην Κύπρο τα «Φάντομ». «Φάντομ» είχαμε παραλάβει 18 συνόλω. Με διαταγή του Καραμανλή εστάθμευαν στην Κρήτη, διά να είναι έτοιμα να πάνε στην Κύπρο.

Το ένα χάλασε κατά την προσγείωση διότι δεν είχαν εκπαιδευτεί ακόμη οι αεροπόροι τους στο νέο αυτό όπλο. Και τόσο πολύ δεν είχαν εκπαιδευτεί, ώστε κατά την συντηρητική προσγείωση το ένα αχρηστεύθη (σ.σ. !!!). Αλλά και πέραν αυτοί, εάν επήγαιναν, διά να έχουν καύσιμα και να μπορούν να γυρίσουν, θα έπρεπε να μείνουν υπεράνω της Κύπρου μόνο 5 έως 8 λεπτά.

Ποιος τρελός θα έστελνε αυτά τα αεροπλάνα τα τόσο χρήσιμα για το μέλλον, να κινδυνεύσουν να ριχθούν από τους Τούρκους;

Διότι οι Τούρκοι στα νότια παράλια είχαν τρία ραντάρ και διάφορα αεροδρόμια, από τα οποία μπορούσαν να σηκώσουν 50 δικά τους αεροπλάνα και να τα ρίξουν.

Η Χούντα έστειλε αεροπλάνα και από κακή συνεννόηση το ένα κατερρίφθη από την Εθνοφρουρά και σκοτώθηκαν τόσα παιδιά!

Ελέχθη διά τα υποβρύχια, για τον στόλο ο οποίος έπρεπε να πάει στην Κύπρο. Ο υπερπατριωτισμός μας κάνει να διαστρέφουμε τα πράγματα.

Λησμονείται ότι οι Τούρκοι είχανε εκλάβει τρία αντιτορπιλικά τους για δικά μας και με τρία αεροπλάνα εβούλιαξαν το ένα και έβλαψαν πολύ σοβαρά το άλλο;

Θέλατε με τέτοιαν έλλειψη αεροπορικής καλύψεως δικής μας, με πλήρη και συνεχή κάλυψη δική τους να στείλουμε τον Στόλο μας στην Κύπρο, να μην μπορούμε να υπερασπίσουμε έπειτα τα άλλα νησιά;

Ομιλήσατε για τα υποβρύχια.

Σας πληροφορώ ότι οι Τούρκοι εκείνη την εποχή είχαν μπροστά στην Κύπρο τρία υποβρύχια εν ακινησία, τα οποία με τα μηχανήματα Sonar, συνελάμβαναν παν υποβρύχιο που θα συναντούσε.

Και θα στέλναμε τα καινούργια μας υποβρύχια, τα οποία ίσως θα εκαλούντο να υπερασπιστούν τα νησιά μας, να πέσουν ως πρόβατα επί σφαγή;»

Αυτά είχε πει ο Αβέρωφ το 1988 για να δικαιολογήσει την φράση του τότε πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, «η Κύπρος κείται μακράν».

Και βέβαια παραδέχεται ότι τουλάχιστον η στρατιωτική κυβέρνηση που κατέρρεε έστειλε τα μεταγωγικά αεροσκάφη και εκτελέστηκε η αποστολή “ΝΙΚΗ” ενώ εν συνεχεία η δημοκρατική κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα.

loading...

12 thoughts on “Η απάντηση E.Aβέρωφ για τη μη βοήθεια στην Κύπρο το 1974

  1. Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013 που είχε διαβιβαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Αναλυτικότερα, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

    Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι ο Α.Σώρρας έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Πηγή: Αρειος Πάγος: Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει τα 600 δισ. δολάρια | iefimerida.gr

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  2. Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»: «Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα

    14
    SHARES
    Share to Facebook
    FacebookShare to WhatsApp
    WhatsAppShare to Facebook Messenger
    Facebook MessengerShare to Twitter
    Twitter
    «Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…», δήλωσε ο Γ. Παπαγεωργίου
    Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

    Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα.

    «Στην πορεία διαπίστωσα… Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα… Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…».
    Δείτε τις δηλώσεις του Γ. Παπαγεωργίου…

    http://www.protothema.gr/greece/article/666852/proin-proedros-tis-ellinon-suneleusis-eglimatiki-organosi-i-igesia-tou-sorra/

  3. Αναζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή

    Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

    Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

    Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

    Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν τη δυνατότητα, παράλληλα με την έφεση, η οποία δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, να ασκήσουν αίτηση αναστολής με στόχο να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Όπως εκτιμούν νομικοί , το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης ακύρωσης της απόφασης επικαλούμενοι δικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα μη νόμιμη κλήτευσή τους και στη συνέχεια να ζητήσουν την επανάληψη της διαδικασίας η οποία διεξήχθη ερήμην τους.

    Στην περίπτωση που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του δεν κάνουν καμία κίνηση,εφόσον εντοπιστούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα . Αν συμβεί αυτό η μόνη δυνατότητα που έχει το ζεύγος Σώρρα είναι, ενώ βρίσκονται στη φυλακή, να προσφύγουν κατά της προσωρινής τους κράτησης με αίτηση αποφυλάκισης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει, ήδη, κληθεί ως ύποπτος για τέλεση κακουργημάτων της απάτης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σε έγγραφες εξηγήσεις , στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για τη δράση του.

  4. Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος.

    Όλοι πλέον έχουν ακουστά για το περίφημο παγκόσμιο καταπίστευμα, η αξία του οποίου, ξεπερνά τα 320 τρις για την Ελλάδα. Όλοι έχουν δει και τις υπογραφές αξιωματούχων απ όλο το κόσμο που διακινεί η παρέα του Σώρρα, δήθεν αναγνωρίζοντας αυτά τα εξωφρενικά ποσά. Όπως θα δούμε παρακάτω, τόσο οι υπογραφές, όσο και τα χρήματα, βρίσκονται αποκλειστικά στη φαντασία των αρχηγών και μελών της Ε.ΣΥ.

    Βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα από το alfeiospotamos.gr, συμφερόντων Σώρρα, όπου παρουσιάζονται κάποιες υπογραφές για το υποτιθέμενο παγκόσμιο καταπίστευμα.

    Περάσαμε από γραφείο της Ε.ΣΥ. και τραβήξαμε φωτογραφίες των υποτιθέμενων υπογραφών:

    Ρωτήσαμε και τη Κα Χαραλάμπους, εκ των βασικών στελεχών της Ε.ΣΥ. για το θέμα των υπογραφών και μας επιβεβαίωσε πως είναι γνήσιες.

    https://archive.is/kJMHM

    Τις ίδιες υπογραφές παρουσιάζουν στις ιστοσελίδες της Ελλήνων Συνέλευσις.

    https://archive.is/2bjam

    Αυτές οι υπογραφές υπάρχουν σε όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα (έγραφα, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες) και με αυτές τις υπογραφές πείθουν τους πολίτες για την ύπαρξη των τρισεκατομμυρίων και την εξόφληση των χρεών τους από τα καταπιστεύματα.

    Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως οι εν λόγω υπογραφές παρουσιάζονται ως γνήσιες από την Ε.ΣΥ. Είναι όμως γνήσιες;

    1η υπογραφή: Κάρολος Παπούλιας (πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας)

    Η πλαστή υπογραφή του Καρόλου Παπούλια σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια από το το Προεδρικό Διάταγμα 173 στις 31 Δεκ 2014 για τη διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών

    http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=17fb5a2d-384b-40b4-b3ae-a412009fade4

    Το Προεδρικό Διάταγμα 173 σε υψηλή ανάλυση από τη σελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

    Το θυροκολλήμένο Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια στο πρωτόκολλο ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα.

    2η υπογραφή: Γιώργος Αλογοσκούφης (πρώην Υπουργός Οικονομικών)

    Η πλαστή υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου σύμφωνα με το άρθρο 34 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο τροποποιεί τη Σύμβαση σχετικά με τη χρήση της Πληροφορικής στον Τελωνειακό Τομέα όσον αφορά τη δημιουργία αρχείου φακέλων Τελωνειακών Ερευνών

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=11e12586-109a-42d6-a1bd-54bdc74d5f75

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση της Σύμβασης Δωρεάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Νοσοκομείο Παίδων – Η Αγία Σοφία»

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=53eacbb7-4638-4cd2-b8cf-6c339ccabfd1

    Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές ακόμη υπογραφές των αξιωματούχων που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως υπέγραψαν το παγκόσμιο καταπίστευμα (αριστερά) και θα τις συγκρίνουμε με τις γνήσιες (δεξιά).

    3η υπογραφή: Τάσος Παπαδόπουλος (πρώην πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας)

    4η υπογραφή: Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύντρια ΔΝΤ)

    5η υπογραφή: Μπαν Κι Μουν (πρώην ΓΓ Ηνωμένων Εθνών)

    6η υπογραφή: Ζακ Σιράκ (πρώην πρόεδρος Γαλλίας)

    7η υπογραφή: Πάπας Βενέδικτος XVI

    8η υπογραφη: Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

    9η υπογραφή: Μπεν Μπερνάνκι (πρώην επικεφαλής FED)

    10η υπογραφή: Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ του Βελγίου:

    11η υπογραφή: Τζορτζ Μπούς (πρώην προεδρος ΗΠΑ)

    12η υπογραφή: Βλαδίμηρος Πούτιν

    Σε μια πρόχειρη αναζήτηση, βρήκαμε τουλάχιστον ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που έχει υπογράψει τα (ανύπαρκτα) καταπιστεύματα.

    Το 2007 όμως, πρόεδρος των Φιλιππίνων ήταν η Gloria Macapagal Arroyo και όχι ο Ferdinart Ferdinand Emmanuel Marcos που παρέδωσε την έδρα του το 1986.

    Κάπου εδώ σταματήσαμε την αναζήτηση πλαστών vs γνήσιων υπογραφών, διότι το μέγεθος της απάτης είναι ξεκάθαρο.

  5. Απάτη ο Αρτέμης Σώρρας, είναι άφραγκος

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις Οφειλές τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

    Πώς ξεκίνησε η δίωξη

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής ο Αρτέμης Σώρρας μπήκε με τα πολλά στο στόχαστρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης υπ’ αριθμ. 67650/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε ότι «αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων» και του γεγονότος ότι αυτή κατέστη αμετάκλητη επειδή δεν είχε ασκηθεί έφεση.

    Στις 30 Ιανουαρίου όμως n αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης, με το σκεπτικό ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

    Ήδη ο δημοσιογράφος του zougla.gr, Σωτήρης Σκουλούδης έχει αποκαλύψει πολλά για τον Αρτέμη Σώρρα σε ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    http://www.zougla.gr/greece/article/apati-o-artemis-soras-ine-afragos-1428889

  6. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  7. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  8. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  9. "ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ"
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΚΟΠΙΔΑΣ ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΓΩΓΗΣ…..ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΑΒΟ..ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
    ΣΟΥΡΓΕΛΟ..Ε..ΣΟΥΡΓΕΛΟ

  10. Τελος γυφτοχολερα, οριστικα και αμετακλητα
    σε τελειωσε ο Κοπιδας μ΄ενα παραβολο 72 ευρω

    Δημητρης Καζαμιας ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΚΟΠΙΔΑΣ ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΓΩΓΗΣ…..ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΑΒΟ..ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  11. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ.

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΦΑΤΑΓΕ "ΜΑΖΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΡΧΙ.

Comments are closed.