Τι εόρταζαν οι Αρχαίοι Έλληνες την περίοδο Χριστουγέννων;

Οι αρχαίοι Έλληνες κατά την χειμερινή τροπή του ήλιου γιόρταζαν την γέννηση του Διονύσου. Ο Διόνυσος αποκαλούταν «σωτήρ» και θείο «βρέφος», το οποίο γεννήθηκε από την παρθένο Σέμελη.

Ήταν ο καλός «Ποιμήν», του οποίου οι ιερείς κρατούν την ποιμενική ράβδο, όπως συνέβαινε και με τον Όσιρη. Τον χειμώνα θρηνούσαν το σκοτωμό του Διονύσου από τους Τιτάνες, αλλά στις 30 Δεκεμβρίου εόρταζαν την αναγέννησή του.

Οι γυναίκες-ιέρειες ανέβαιναν στην κορυφή του ιερού βουνού και κρατώντας ένα νεογέννητο βρέφος φώναζαν «ο Διόνυσος ξαναγεννήθηκε.

Ο Διόνυσος ζει» , ενώ σε επιγραφή αφιερωμένη στον Διόνυσο αναγράφεται:«Εγώ είμαι που σε προστατεύω και σε οδηγώ, εγώ είμαι το ‘Αλφα και το Ωμέγα».

Αυτή η αρχαία Ελληνική γιορτή, είχε επίσης ταυτιστεί και με την γιορτή του Ηλίου, τον οποίο οι αρχαίοι λαοί είχαν θεοποιήσει. Συγκεκριμένα στους Έλληνες, είχε ταυτιστεί με τον Φωτοφόρο Απόλλωνα του Ηλίου, ο οποίος απεικονιζόταν πάνω στο ιπτάμενο άρμα του να μοιράζει το φως του Ηλίου.

Οι αρχαίοι λαοί αναπαριστούσαν την κίνηση του ήλιου με την ζωή ενός ανθρώπου που γεννιόταν κατά την χειμερινή τροπή του ήλιου που μεγάλωνε βαθμιαία καθώς αυξάνονταν και οι ώρες που ο ήλιος φωταγωγούσε την Γη, και πέθαινε ή ανασταίνονταν τον Μάρτιο την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, συμβολίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αναγέννηση του φυτικού βασιλείου μέσα από την μήτρα της Γης.

Το χειμερινό Ηλιοστάσιο 22-25 Δεκεμβρίου σημαίνει την αρχή του χειμώνα, και ο Ηλιος αρχίζει βαθμιαία να αυξάνει την ημέρα έως ότου εξισωθεί με την νύχτα, κατά την Ιση-μερία τον Μάρτιο. Τότε ο Ήλιος νικά το σκοτάδι, και έρχεται η άνοιξη, η εποχή της αναγέννησης για την φύση.

Η εορτή αυτή πέρασε και στην αρχαία Ρώμη με τις δημοφιλείς γιορτές των Σατουρνάλιων, προς τιμήν του Κρόνου τον Δεκέμβριο αλλά και της θεάς Δήμητρας, γι΄ αυτό και έκαναν θυσίες χοίρων για την ευφορία της γης . Τα Σατουρνάλια ήταν από τις σημαντικότερες και ονομάζονταν: « DIES INVICTI SOLIS », δηλαδή «Ημέρα του αήττητου ήλιου». Μια γιορτή που φυσικά την είχαν πάρει απο την γιορτή του Φωτοφόρου Απόλλωνα – Ηλίου!

Στην αρχαία Ρώμη, η εορτή άρχιζε στις 17 Δεκεμβρίου και διαρκούσε επτά ήμερες. Στην εορτή αυτή αντάλλασσαν δώρα, συνήθως λαμπάδες και στα παιδία έδιναν πήλινες κούκλες και γλυκά σε σχήμα βρέφους για να θυμίζουν το Κρόνο, που τρώει τα παιδιά του. Σταδιακά λοιπόν τα γενέθλια του θεού Ήλιου μετατράπηκαν σε γενέθλια του Υιού του Θεού.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι «εθνικοί» αποκαλούσαν την Πρώτη Ημέρα της εβδομάδας Ημέρα του θεού-Κυρίου Ήλιου, ορολογία την οποία αργότερα χρησιμοποίησαν και οι εκκλησιαστικοί Πατέρες για λόγους σκοπιμότητας ίσως. Κάτι που διασώζεται έως σήμερα στα Αγγλικά ως SUN-DAY, στα Γερμανικά SONN-TAG.

Ο Ιουστίνος ο μάρτυς (114-165 μ.Χ.) γράφει στη 2η απολογία του για τον Ιησού «…σταυρώθηκε, πριν το Σάββατο, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΚΡΟΝΟΥ» και την επόμενη ημέρα ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ (θεού) «ΗΛΙΟΥ» και η οποία μετονομάσθηκε σε ΚΥΡΙΑΚΗ, αναστήθηκε και εμφανίσθηκε στους μαθητές Του…»

Οι Αιγύπτιοι στις 25 Δεκεμβρίου εόρταζαν την γέννηση του θεού-ήλιου Όσιρη. Μετά την δολοφονία του ένα δένδρο ξεφύτρωσε στο οποίο ο Ίσις,σε κάθε επέτειο της γέννησης του στις 25 Δεκεμβρίου, άφηνε δώρα γύρω από το δένδρο. Οι Βαβυλώνιοι, και οι Φοίνικες ονόμαζαν το θεό-ήλιο Βαάλ , οι Πέρσες λάτρευαν τη γέννηση του Αήττητου-ήλιου και θεού Μίθρα Βασιλιά, ενώ οι Βραχμάνοι στην γέννηση του ψάλλουν: «Εγέρσου ω βασιλιά του κόσμου, έλα σε μας από τις σκηνές σου».

Εκτός όμως της ημέρας της γέννησης και πολλές από τις παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα (ανταλλαγή δώρων, στολισμοί, κάλαντα, Χριστουγεννιάτικο δέντρο κλπ.) έχουν τις ρίζες τους σε παλαιότερες θρησκείες. Πιο συγκεκριμένα τα κάλαντα!

Κάλαντα – Αγερμοί

Πίσω από τα κάλαντα κρύβεται ένα αρχαίο Ελληνικό έθιμο με το όνομα Ειρεσιώνη, που αναφέρεται ήδη από τον Όμηρο, ο οποίος ευρισκόμενος στην Σάμο, σκάρωσε διάφορα τραγούδια τα οποία μαζί με μια ομάδα παιδιών τα τραγουδούσαν στα σπίτια των πλουσίων ευχόμενοι πλούτο, χαρά και ειρήνη. Συμβόλιζε την ευφορία και γονιμότητα της γης και εορτάζονταν δυο φορές το χρόνο, μια την άνοιξη με σκοπό την παράκληση των ανθρώπων προς τους θεούς κυρίως του Απόλλωνος-ήλιου και των Ωρών για προστασία της σποράς και μια το φθινόπωρο, για να τους ευχαριστήσουν για την συγκομιδή των καρπών. Ταυτόχρονα με τις ευχαριστίες προς τους θεούς, έδιναν ευχές και στους συνανθρώπους.

Τα παιδιά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι, κρατώντας ελιάς ή δάφνης στολισμένα με μαλλί (σύμβολο υγείας και ομορφιάς) και καρπούς κάθε λογής, τραγουδώντας για καλύτερη τύχη και γονιμότητα της γης. Πολλά από τα παιδιά έφεραν τον κλάδο σπίτι τους και τον κρεμούσαν στην πόρτα όπου έμενε όλο το έτος.(κάτι που συνηθίζουμε να κάνουμε σήμερα την Πρωτομαγιά).

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Αποστόλου Αρβανιτόπουλου, σχετικό με τα έθιμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και των καλάνδων, μας σώζει ο Φίλιππος Βρετάκος στο βιβλίο του «Οι δώδεκα μήνες του έτους και αι κυριώτεραι εορταί των». Σε αυτό το βιβλίο του ο Φίλιππος Βρετάκος μας λέει:

«Το χριστουγεννιάτικον δένδρον συμβολίζει την αιωνιότητα της ζωής, διότι δεν γηράσκει και δεν χάνει, επομένως, την νεότητά του. Το δένδρον όμως των Χριστουγέννων δεν το ευρίσκω, εγώ τουλάχιστον, ως ξενικήν συνήθειαν, ως νομίζεται γενικώς, αλλ’ εν μέρει ως αρχαίαν ελληνικήν. Είναι, δηλαδή, υπολείμματα της περιφήμου «ειρεσιώνης», και της «ικετηρίας» των αρχαίων Ελλήνων, και μάλιστα των αρχαίων Αθηναίων.

Ήσαν δε η μεν Ικετηρία κλάδος ελαίας, από του οποίου εκρέμων ποκάρια μαλλιού, και έφερον αυτόν όσοι ήθελον να ικετεύσουν τον Θεόν ομαδικώς, δια την απαλλαγήν του τόπου από δεινού τινός κακού, π.χ. από νοσήματος, πανώλους, χολέρας ή ομοίου. Ως επί το πολύ, όμως, εβάσταζε την Ικετηρίαν άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να τεθή υπό την προστασίαν θεού και της ανωτέρας αρχής, για να προβή εις αποκαλύψεις εναντίον ισχυρών ανθρώπων ή αρχόντων.» («Κληρονομία του αρχαίου κόσμου», εφημερίς «Εθνος», 31 Δεκεμ.1937)

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία στο τέλος του 16ου, αλλά έως τις αρχές του 19ου αιώνα δεν ήταν διαδεδομένο ευρέως – τοποθετούνταν μόνο στις εκκλησίες. Το δέντρο ως Χριστιανικό σύμβολο, συμβολίζει την ευτυχία που κρύβει για τον άνθρωπο η γέννηση του Χριστού. Σταδιακά το δένδρο άρχισε να γεμίζει με διάφορα χρήσιμα είδη- κυρίως φαγώσιμα κι αργότερα ρούχα κι άλλα είδη καθημερινής χρήσης, (κάτι που γινόταν στους αρχαίους Ελληνικούς ναούς) συμβολίζοντας την προσφορά των Θείων Δώρων.

Στην σύγχρονη Ελλάδα το έθιμο το εισήγαγαν οι Βαυαροί με τον στολισμό στα ανάκτορα του Όθωνα το 1833. Μετά τον το Β’ παγκόσμιο πόλεμο το δέντρο με τις πολύχρωμες μπάλες μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

Άγιος Βασίλης και Θεός Ήλιος

Φυσικά μεγάλη εντύπωση προκαλεί και το μυθολογικό γεγονός του «Αγιοβασίλη» με το έλκηθρο του που το κινούν οι ιπτάμενοι τάρανδοι. Ούτε αυτό όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσε να μην παρθεί απο την Αρχαία Ελλάδα. Όπως αναφέραμε πιο πρίν , τον μήνα Δεκέμβριο, οι Έλληνες γιόρταζαν τον Διόνυσο αλλά και τον Φωτοφόρο Απόλλωνα-Ηλίου παριστάνοντας τον πάνω στο ιπτάμενο άρμα του, να μοιράζει το φως. Το άρμα έγινε έλκηθρο, τα άλογα έγιναν τάρανδοι και το «δώρο» του φωτός που μοίραζε στους ανθρώπους …έγινε κυριολεκτικά «μοίρασμα δώρων».

Τέλος το κόψιμο της βασιλόπιτας αποτελεί εξέλιξη του αρχαίου Ελληνικού εθίμου του εορταστικού άρτου, τον οποίο οι αρχαίοι Έλληνες πρόσφεραν στους θεούς σε μεγάλες αγροτικές γιορτές, όπως τα Θαλύσια και τα Θεσμοφόρια.

Επιλέγει ο Αποστόλης Παγούνης

ΠΗΓΗ

loading...

47 thoughts on “Τι εόρταζαν οι Αρχαίοι Έλληνες την περίοδο Χριστουγέννων;

  1. Τα στοιχεία που συνθέτουν το πολιτισμό ενός λαού είναι οι επιστήμες, η φιλοσοφία, οι τέχνες, τα γράμματα, η οικονομία, ο αθλητισμός, η πολιτική.
    Το σημαντικότερο όμως είναι οι περί του θείου αντιλήψεις.
    Ο Ελληνισμός ανέπτυξε
    έναν ανεπανάληπτο πολιτισμό, ο οποίος διαμόρφωσε τον σημερινό κόσμο.
    Κορωνίδα όλων είναι ο Ανθρωπισμός (ο ουμανισμός όπως τον ονόμασαν οι Δυτικοί).

    Το σύνολο των περί του θείου και του κόσμου αντιλήψεων, θεωρήσεων και ο Ανθρωπισμός, περιλαμβάνονται σ αυτό που λέμε Ελληνική Κοσμοθέαση, στοιχεία της οποίας ευρίσκονται διάσπαρτα στην αρχαία Ελληνική γραμματεία.

    Τίποτε δεν συκοφαντήθηκε και δεν διαστρεβλώθηκε τόσο, από τους επαγγελματίες Χριστιανούς, όσο η θρησκεία των ενδόξων Προγόνων μας.
    Στην προσπάθειά τους να υπερασπισθούν την θρησκεία του ιουδαϊσμού κατασκεύασαν τα μεγαλύτερα ψέματα. Μέχρι και "περιούσιο" (εκλεκτό) λαό αποκαλούν τους Ισραηλίτες!

    Το Δωδεκάθεο δεν είναι ακριβώς θρησκεία, όπως την εννοεί ο ιουδαϊσμός, αλλά μία θα λέγαμε θεώρηση, Κοσμοαντίληψη.
    Το Δωδεκάθεο είναι "φυσική" και όχι όπως ο ιουδαϊσμός "εξ αποκαλύψεως", είναι συνέχεια του
    Ορφισμού και των πανάρχαιων Μυστηρίων που αναπτύχθηκαν στην περιοχή του Αιγαίου και χάνεται στην εποχή των πρώτων χρόνων του ανθρώπου.

    Το Αιγαίο θεωρείται τόπος ανθρωπογέννεσης και πολιτισμογέννεσης. Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής έδωσαν τα φύλα, εκείνα από τα οποία προήλθαν οι Προέλληνες και απ αυτά οι Έλληνες.

    Όντα Πνευματικά Τελειωμένα, που συνδέθηκαν με την περιοχή μας, αποτέλεσαν το Πάνθεον των Ελλήνων. Ο Ελληνισμός ανέπτυξε μία εντελώς διαφορετική αντίληψη.
    Δεν δέχεται τον εξωκόσμιο Θεό των Εβραίων.
    Το Σύν-παν που απεκάλεσε Κόσμο (κόσμημα) για να δείξει την Ομορφιά του, περιλαμβάνει και τα Όντα που ονομάζουμε Θεούς.

    Η Ελληνική Κοσμοθέαση ανυψώνει τον Άνθρωπο (Ανθρωπισμός), ενώνει το θρησκευτή με την Ομορφιά, τον θέλει όρθιο με το βλέμμα ψηλά, ενεργό συμμέτοχο μέσα από μουσική, τραγούδι, χορό, διάφορα δρώμενα.
    Γι αυτό και η κυοφορούσα γυναίκα είναι σε κατάσταση "εν(α)-ΔΙΑ-φέρουσα!
    Εν δυνάμει το κυοφορούμενο μπορεί να εξελιχθεί σε Θεό!

    Πώς θα εξελιχθεί ο άνθρωπος; Μέσα από την απεριόριστη ανάπτυξη της φιλοσοφίας, των επιστημών, των τεχνών και γραμμάτων, της πολιτικής (δημοκρατία!), του αθλητισμού, την ανάπτυξη του Ανθρωπισμού.
    Να γιατί η Ελλάδα, χώρα της ελευθερίας, επρώτευσε!

    Βιβλιογραφία:
    Ιερός Λόγος Ορφέως (το αρχαιότερο σωζώμενο θεολογικό έργο, 5.500 χρόνια πίσω),
    Ορφικοί Ύμνοι,
    Σχόλια εις τα Χρυσά Έπη Ιεροκλέους,
    Ηθικά Νικομάχεια Αριστοτέλους (αναπτύσσει την ηθική σε 22 τόμους!),
    To Eγχειρίδιον Επικτήτου,
    Τα εις Εαυτόν Μ. Αυρηλίου,
    Οι ρίζες μας Γ. Γεωργαλά κ.ά.

  2. Ἡ γέννησίς σου, Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως· ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες, ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο, σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης, καὶ σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν· Κύριε δόξα σοι.

  3. Χριστός γεννάται δοξάσατε• Χριστός εξ ουρανών απαντήσατε• Χριστός επί γης υψώθητε. Άσατε τω Κυρίω πάσα η γη, και εν ευφροσύνη, ανυμνήσατε λαοί, ότι δεδόξασται.

  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…

    ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ…

    ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ…!!!!

    ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ….😀😀😀

  5. Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ Ν'ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ.

    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΦΩΣ, ΣΤΟΝ ΖΩΟΦΟΡΟ ΑΙΘΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΕΥΞΗ ΘΕΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ Ν'ΑΠΟΤΕΛΩ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ….

    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΥΟΥΝ Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΑΡΕΤΗ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/gLi0BL8gk1I

  6. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

  7. ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΟΛΙΑ,ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΙΜΩΝΕΙ,ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ??

    ΚΥΝΗΓΑΤΗΝ ΤΩΡΑ…!!!

    ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΠΑΤΙΡΗΣ" ΚΑΙ "ΓΥΦΤΟΣ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ…

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ…

  8. Λευτερης Στακιας

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ….
    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ‘‘ΠΟΛΕΜΑΣ‘‘ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΘΑ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΣ Η ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ
    ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

    Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ…………ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ………ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΩ

    https://www.facebook.com/100009374379569/videos/1960014844320976/

  9. ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ;
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ. ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  10. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ…

    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΟΥ,ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ…!!!

    Georgiadis Ilias‎

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 1 ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ …………… 2 ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

    Α)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

    Β)ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

    Γ)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Η ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ .

    Δ) ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
    ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΝΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΑΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ)

    ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 20000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΗΡΘΕ 285 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..!!!

    —ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24862331_10209013694013565_3686860374320427775_n.jpg?oh=17091dfefa31937a95c3493c4eef346a&oe=5A92DAAE

    —Α=ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24910013_10209013712494027_5831627112830856664_n.jpg?oh=c407d724519d5a41464acec4eea4af9e&oe=5AC75DC5

    —Β=ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24991576_10209013712974039_1963641276561812271_n.jpg?oh=8ae21f923b91e5450223fe9b53f515c7&oe=5AD124D0

  11. Georgiadis Ilias ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ
    Τέλειο!
    · Απάντηση ·
    1
    · 46 λεπτά
    Αφαίρεση
    Georgiadis Ilias

    Georgiadis Ilias ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    Τέλειο!
    · Απάντηση ·
    2
    · 44 λεπτά
    Αφαίρεση

    Georgiadis Ilias
    Georgiadis Ilias Όσον αφορά τη χρηματοδότηση, ανάλογα με τις ιστορικές παραδόσεις και τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων υπηρεσιών, τα Κράτη Μέλη εφαρμόζουν διαφορετικούς μηχανισμούς για να εξασφαλίσουν την οικονομική ισορροπία των παρεχόντων υπηρεσιών γενικής ωφέλειας. Οι μηχανισμοί χρηματοδότησης που εφαρμόζονται από τα κράτη μέλη περιλαμβάνουν:
     την άμεση χρηματοοικονομική στήριξη από τον κρατικό προϋπολογισμό (π.χ. επιδοτήσεις ή άλλα χρηματοοικονομικά πλεονεκτήματα, όπως φοροαπαλλαγές).
     ειδικά ή αποκλειστικά δικαιώματα (π.χ. νομικό μονοπώλιο).
     εισφορές από συμμετέχοντες στην αγορά (π.χ. από ένα φορέα χρηματοδότησης της καθολικής υπηρεσίας).
     την τιμολόγηση με βάση το μέσο κόστος (π.χ. ενιαία τιμολόγηση στο σύνολο της χώρας, παρά τις σημαντικές διαφορές στο κόστος παροχής της υπηρεσίας).
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 20 λεπτά
    Αφαίρεση

    Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
    Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ''ΡΟΛΟΊ'' ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Μ-Ε-Τ-Ο-Χ-Ο-Ι ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ 1) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 2) ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση ·
    2
    · 17 λεπτά
    Αφαίρεση

    Georgiadis Ilias ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΧΝΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  12. ΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ;
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΛΕΕΙ
    ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ:

    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia-ypexeresi-ke-plastografia/

  13. Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος‎

    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

    ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ……

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
    ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ;

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…….

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…….

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…..

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ

    Υ.Γ. το μετεφερα ακριβως οπως το ακουσα πριν μιση ωρα!!!!!!!

  14. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ…!!!

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  15. ΑΧΑΧΑ

    ΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ…
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ.

  16. ΞΑΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΟΚΑΠΗΛΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ…

    ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟ 25ΕΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 1000 ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΙΑ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ??

    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ Η Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

  17. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??? 😀 😀

  18. ΑΧΑΧΑ

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΕΠ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ.
    ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣΑΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ;
    Ε ΡΕ ΒΟΪΔΟ…ΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  19. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  20. παρε το δωρακι σου εβραιοχαφιε σταγακη απο τον καλογεροπουλο για την δηθεν συνωμοσια του λεπιδα!!!!!!
    ://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2091984024354468&id=100006286716949&refid=52&_ft_=top_level_post_id.2092030657683138%3Atl_objid.2092030657683138%3Athrowback_story_fbid.2092030657683138%3Athid.100006286716949&__tn__=C-R
    Σε ξεβρακωνει ο καλογεροπουλος αχρηστο εβραικο αρχιδι

  21. αλλαξε ο γυφτος την τελευταια ημερα πριν την δικη με τον λεπιδα τον δικηγορο του!!!!!!!
    το εβραικο αρχιδι ο αρχαιοκαπηλος πλαστογραφος που του εκαναν πλατες οι εβραιοι λογω χ.α.

  22. Εσυ απαλασεσαι λογω μεγαλης αγαμιας αφου ο ερωτας σου ο απογονος του δια κρυβεται

  23. Γιάννης Καλογερόπουλος
    15 ώρες ·

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >
    ………., ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???? …….
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ …. . . . . ΠΟΥ ????
    . . . . . ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ????
    …… ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ????
    'Η ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ????

    'Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΛΗ …… ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ < < ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΟΧΟΥ > > ????
    ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝΑΣ …. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ???
    … ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ??? …. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 'Η ….

    ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ …… ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ??????
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ ( ζευγαρια ) ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ 'Η …. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    ( που θα τους προτρεπει κιολας να την καθαρισουν μονοι τους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα )………

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝ 'Η ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 'Η ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ?????

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    . . . . .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ……
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ………. ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΟΝΑΡΧΙΑ

  24. Γ.πατερακης=μαρκος σταγακης
    Εβραιοχαφιες καρφι της ασφαλειας και του καρατζαφερη του "ελληναρα" που "ξεχασε"ο αρχαιοκαπηλος γυφτος να τον μηνυσει για την υπογραφη του στο πρωτο μνημονιο!!!!!!
    Εβραιοπουλημενα τομαρια ουτε μια μηνυση απο τον ραββινο φρατζη?????????????και τον πλευρη τον τρεχουν στα δικαστηρια συνεχεια??????

  25. Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ !! ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ! ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

  26. Γιάννης Καλογερόπουλος
    7 Δεκεμβρίου στις 1:10 π.μ. ·

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ….. ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ….

    Η ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ….
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    4 Δεκεμβρίου στις 9:02 μ.μ. ·
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  27. Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΓΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ …. ΔΕΝ … ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …. ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ . . . .
    . . [ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ( ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ) ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ …. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7 ( ΕΠΤΑ ) ΜΑΡΤΥΡΕΣ ….. ] …… ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?????? …..
    .
    …. ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ …. < ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΗ >…
    . [ ΑΡΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ] ..
    .. ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ …….
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ….
    [ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ] …
    … ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ?? …………
    . . . . . . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ( τα τσιρακια του ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ….
    .. ΚΑΙ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΣΩΡΡΑ 'Η ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ κ. ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ( μονο αυτους τους δυο … και οχι και για τους αλλους δυο ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ )
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΤΙ …. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ….. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ …..
    ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
    ……. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ……
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!! .. . . . . . . . .ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ !!!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ . . .
    .
    .
    ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ( ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ) ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΘΗΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ . . . . . .
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!!
    ….
    … Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ 'Η ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΔΙΟΣ ????????
    .
    ΚΑΙ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ . .
    .
    . . ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ???
    ……………………..
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2092030657683138&id=100006286716949

  28. ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΜΑΤΟΣ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ….

    ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ…

    ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ….

    ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΤΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ…!!!

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

    ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

    ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ…

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ…..

    https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

  29. ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ….

    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ,ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..

    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ 120.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

    ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΙΜΩΝΕΙ…

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΦΕΡΝΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟ Φ/Β ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ….

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

  30. ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ….

    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ,ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..

    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ 120.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

    ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΙΜΩΝΕΙ…

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΦΕΡΝΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟ Φ/Β ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ….

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

  31. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ Σ' ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΡΔΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΣΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ.
    ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.

  32. ΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ…

    ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ…

    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΕΛΛΗΝΑ…

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΧΤΙΚΙΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ…

    ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…!!!!
    ==================================
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  33. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ…
    ΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΨΟΦΟΓΕΡΕ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ.

  34. απο ποτε οι εβραιοχαφιεδες σαν και σενα λεγονται ελληναραδες μαρκο σταγακη????ρουφιανε του καρατζαφερη που θα ελευθερωσεις εσυ με τον τουρκογυφτα την ελλαδα!!!!!!!
    εβραικο χουφταλο

  35. απο ποτε οι εβραιοχαφιεδες σαν και σενα λεγονται ελληναραδες μαρκο σταγακη????ρουφιανε του καρατζαφερη που θα ελευθερωσεις εσυ με τον τουρκογυφτα την ελλαδα!!!!!!!
    εβραικο χουφταλο

  36. απο ποτε οι εβραιοχαφιεδες σαν και σενα λεγονται ελληναραδες μαρκο σταγακη????ρουφιανε του καρατζαφερη που θα ελευθερωσεις εσυ με τον τουρκογυφτα την ελλαδα!!!!!!!
    εβραικο χουφταλο

  37. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

    ΥΓ
    ΕΣΥ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΑΜ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  38. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

    ΥΓ
    ΕΣΥ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΑΜ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  39. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

    ΥΓ
    ΕΣΥ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΑΜ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  40. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHSCHILD…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…21/10/2017

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OgSrrvRB9Pw

    ΥΓ
    ΕΣΥ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΜΑΜ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  41. σιγα σταγακη σιγα
    κοιτα μη σκισει ο διογενης ο γυφτος το καλτσον

  42. Το μαμ τελειωσε για την εγκληματικη συμμορια Σταγακη γι'αυτο γκαριζε σαν τις γαιδουρες στο χωραφι με το γυφτο!!!Εχει πεσει λορδα!!!

  43. Το μαμ τελειωσε για την εγκληματικη συμμορια Σταγακη γι'αυτο γκαριζε σαν τις γαιδουρες στο χωραφι με το γυφτο!!!Εχει πεσει λορδα!!!

  44. Το μαμ τελειωσε για την εγκληματικη συμμορια Σταγακη γι'αυτο γκαριζε σαν τις γαιδουρες στο χωραφι με το γυφτο!!!Εχει πεσει λορδα!!!

  45. Εδω κοιτατε Ελληνες το αθεο εβραικο ζομπι του ψωριαρη του γυφτου ο γεροΣταγακης λεει ευγε σε ενα δικο του αρθρο πιο πσνω ,ανωνυμο,κ μας μιλαει για την θρησκεια των αρχαιων Ελληνων!Κ φυσικα βριζει το Χριστο κ την Παναγια,σαν γνησιος Εβραιομασωνος!Δεν μας ειπε ομως ποιος αρχαιος φιλοσοφος μιλαει για το εωσφορικο 12θεο κ για τον πολεμαρχο που ορκιζονται οι μαλακες!Κ μετα εχει απαιτηση το εβραικο ψοφιμι να πανε οι ορθοδοξοι χριστιανοι στους αθεους κ αντιχριστους της εγκληματικης συμμοριας!

  46. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

Comments are closed.