Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία

«Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα» επιχειρηματολόγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Σκληρή κριτική προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Βασίλης Λεβέντης το πρωί της Κυριακής κατηγορώντας τον ότι «μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία λίγο ακόμα».

«Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα» επιχειρηματολόγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με την αρχομανία του και την εμμονή του σε πράγματα που δεν γίνονται» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λεβέντης.

Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οποίο είπε ότι «αποτελεί κίνδυνο με την αλαζονία του ότι η αυτή η οικογένεια βγάζει πρωθυπουργούς» αλλά ούτε και η Φώφη Γεννηματά για την οποία είπε ότι «της γίνεται δημοσκοπική προώθηση για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη. Πέστε μου ένα άτομο καινούργιο που πάει στο ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορα, δε, την επίσκεψη Ερντογάν απέδωσε τις προκλήσεις του στα προβλήματα που έχει στο εσωτερικό της χώρας προσθέτοντας ότι «ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο αν πάρουμε τα μαχητικά F-35».

loading...

2 thoughts on “Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία

  1. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ…

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ " ΚΑΛΟΣ "

    ΑΛΛΑ……

    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ??

    ΔΕΝ ΥΠΑΙΝΙΣΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ποιος Τσιπρας,εδω ειναι πουλημενη απο το 2012 στον Ομπαμα απο τον ψωριαρη το γυφτο γι αυτο πηρε κ τα τρια τρις!Εχει ειδικοτητα αυτος στα αρχαια!!!!!

Comments are closed.