ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ἩΓΕΤΕΣ” ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

Το Δόγμα του Σοκ κατά του Λαού και της Πατρίδος έθεσαν οι πολιτικοί απατεώνες, σε πλήρη εφαρμογή.

Η πολιτική της σχολής του Σικάγου σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πολιτικοί πιστεύουν πως για λόγους έξυπνης διπλωματίας, δεν πρέπει να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός.

Άκουσα προσεκτικά τον εναρκτήριο και τελεύτιο λόγο του Προέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο του κόμματος της Ν.Δ.

Ακολούθησε την παλιά συνταγή της Ντόρας, και των παλαιών Σιωνιστών πολιτικών του λεγομένου Δημοκρατικού Σιωνιστικού Συνταγματικού Τόξου.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες απαγορεύουν στους «Έλληνες» πολιτικούς να αναφερθούν στα Εθνικά μας θέματα, και να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό.

Ο Τσίπρας φαντάζεται τα κατορθώματα της Κυβερνήσεως του.

Ο Κυριάκος ανεφέρθη μόνο στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, και στα αντιπολιτευτικά θέματα .

Το οικονομικό πρόβλημα-(χρεοκοπία)- είναι και αυτό Εθνικό πρόβλημα.

Το Δημόσιο χρέος θα εξωφληθεί με ΔΗΜΕΥΣΗ της λαϊκής περιουσίας.

Έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα, ακόμη και τον Ορυκτό πλούτο.

Ο Κυριάκος στα Εθνικά θέματα παρέμεινε μουγγός. Ως να μην υπάρχουν.

Για τη Μακεδονία τσιμουδιά. Άφησε τους Σκοπιανούς να αλωνίζουν γύρω από το όνομα. Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θέλει η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να το δώσει στα Σκόπια.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εάν χάσουμε τη Ελληνική Μακεδονία για το όνομα, τότε απομονώνεται η Θράκη από τον Εθνικό κορμό, και θα περιέλθει στο έλεος της Τουρκίας.

Για το όνομα των Σκοπίων να προσέξουμε πολύ καλά, με τους Σιωνιστές πολιτικούς που έχουμε μπλέξει.

Τα Σκόπια στην Ιστορία, ονομάζονταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.

Σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν να τους δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όχι Μακεδονία σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό , (Βόρεια Μακεδονία), όπως λέει η Ντόρα, για να μη δυσαρεστήσει τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.

Θυσιάζει την Ελλάδα, για την εύνοια της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Ούτε Νέα Μακεδονία, γιατί τότε τη χάσαμε τη Μακεδονία.

Το Συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Κων/νο Καραμανλή, απεφάσισεν καμία ονομασία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι σημερινοί πολιτικοί Αρχηγοί οφείλουν να σεβαστούν την απόφασην αυτήν.

Ο Κυριάκος, η Φώφη, ο Σταύρος, ετοιμάζονται να σχηματίσουν Κυβέρνηση, μετά τις προσεχείς εκλογές, απολαμβάνοντας την εύνοια των Κοσμοκρατόρων.

Δηλαδή μία νέα Κυβερνητική μορφή Σαμαρο-Βενιζέλων, με το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο έμεινε με μορφή ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ, κ.λ.π.

Η Βουλή κατάντησε πλυντήριο των Σιωνιστών δανειστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

57 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ἩΓΕΤΕΣ” ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

  1. Απ' ό,τι ακούω και διαβάζω στο Έθνος και στην Ορθοδοξία αναφέρεται ο επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

  2. Θα ακούσουμε κανέναν ηγέτη κόμματος να εύχεται ''ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' κι όχι ''καλές γιορτές''; ;
    Περιμένουμε.

  3. Η παγκοσμιοποίηση εξοβελίζει τις αξίες του Έθνους και των Χριστουγέννων. Θα ζήσουμε χρόνια μεγάλης παρακμής και εξαθλίωσης.

  4. ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ…!!!
    http://www.tv69.gr/wp-content/uploads/2017/04/ellas01.jpg

    2300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΖΥΓΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ….

    Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ…

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ….

    ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ….

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ «Π Α Ν Τ Α»..!!!!!

  5. Για άλλη μια φορά εύστοχος ο Γρυπαίος

  6. ΝΑΙ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ

    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΒΡΕ ΖΩΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;

  7. 6.22
    Πόσο Χριστιανός είσαι εσύ που υβρίζεις τον συνάνθρωπό σου αποκαλώντας τον '' ΒΡΕ ΖΩΟΝ''; Αυτή η ύβρις προς τον πλησίον δεν είναι σατανική και διαβολική ;

    ''Να μην υβρίζεις τον πλησίον'' (Ματθαίος, ε' 22)

    Μια λαϊκή παροιμία λέει:
    ''Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα''.

  8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  9. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΕΝΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  10. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ @@ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΦΒ

    Δημητρης Καζαμιας
    12 ώρες ·

    Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ.
    ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ………………………………………………………………….
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ…………………………………………………
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΧΩ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.

  11. ΒΡΗΚΕ Η ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΣΤΟ Φ/Β ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ….
    ————————————
    Nicoleta Savvidou
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΕΤΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ, ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ…

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΕΝΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΕΣΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΟΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΙΛΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ…

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΒΟΥΛΟ, ΚΑΤΕΥΘΥΜΕΝΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΞΕΠΕΣΕΣ… ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ…ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ… Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ…

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΙΒΛΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ… ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ… ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΣ ΖΕΙ, ΑΝΑΠΝΕΕΙ, ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΟΥ… ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ…

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ… ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ… ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΕΙ…

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΝ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ Ή ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

  12. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??…

    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΟΠΗΚΕΣ,Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ…..

    ΜΟΝΟ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ….

  13. ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ,Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ….

    ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΠΩΘΗΚΕ,ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ….

    ΤΩΡΑ,ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?….

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…..

  14. στην εγκληματικη συμμορια μενουν τα αθεα και ανθελληνικα καθαρματα οπως εσυ μασονε και κατι αντιχριστοι που βριζουν τον χριστο και την παναγια!οι σωστοι και παραπλανημενοι απο τον νεοπαγανιστη γυφτο χαθηκαν!τυχαιο που σας εστειλε στο διαολο η εισαγγελια με 4 κακουργηματα σιχαμενε νεοπαγανιστη σταγακη??
    …………………………………………………………………………
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  15. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του!!!!!!!!!!!!!

  16. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  17. ΠΟΙΟΝ ΟΡΚΟ ΠΡΟΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
    ΜΠΛΙΑΧ ..ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΡΥΦΟΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΖΟΥΡΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  18. ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    Δημητρης Καζαμιας
    18 ώρες ·
    ΚΟΝΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΕΞΩΔΙΚΟ? ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.νομιζεις αγοραζομαι ρε ξεφτιλα?

  19. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ…………………………………………………………………..
    βγαλτε ακρη με τους νεαντερταλ του γυφτου ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ουτε στο αλκατραζ δεν δεχονται τετοια πιθηκοειδη διποδα!!!!!!!!!!!

  20. ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ 7.25,
    ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ 6.39 ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ…"ΡΩΓΜΗ" ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ…ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΟΡΚΟΣ, ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ…
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτη την ιερη χωρα του Χριστου κ της Παναγιας ρε αθεο εβραικο αποβρασμα???Εσεις οι 1.000 αθεοι εβραιομασωνοι που βριζετε χυδαια μεχρι εμμετου τα ιερα κ τα οσια των Ελληνων,το Χριστο κ την Παναγια,δεν εχετε καμια θεση σ αυτη την ιερη χωρα!!!εβραιοπουλημενα τομαρια!

  22. Πουστογερε Σταγακη ο κολλητος σου ο Καλοπουλος σε πληρωνει ο εβραιομασωνος???Κολληταρι σου ειναι ετσι???απο κει παιρνεις εντολες??

  23. νεοπαγανιστικο πτωμα σταγακη…ευταξια……αγγελικη…..κλπ κλπ οπως και να ποσταρεις τα αρχιδια των ελληνων χριστιανων θα παρετε διοτι εισαστε μια συμμορια αθεων
    πληρωμενων ανθελληνικων καθαρματων!!!!οπως βλεπεις εβραιομασονε νεοπαγανιστη 200-300 αθεοι μεινατε στην εγκληματικη συμμορια

  24. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  25. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του!!!!!!!!!!!!!

  26. ο κυριος Μιχαλολιακος ειναι πολυ καλος πατριωτης σατανοχριστιανος

  27. Γιάννης Καλογερόπουλος
    Χθες στις 3:13 π.μ. ·
    Κοφινης Σταυρος
    1 ώρα ·
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΉΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΊΝΗΣΗ ΈΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΊ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΆ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΜΟΥ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΏΝ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΠΆΝΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ.

    Theofilos Varytimidis Πες μας και που θα πας που ειναι καλυτερα να ρθουμε και μεις. Τσίμπησες εύκολα αδερφέ

    Κοφινης Σταυρος ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΗΡΕΊΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΙΣΙΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΊΣΩΝ.
    ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ ΕΊΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΉ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΟΙΝΉ.
    ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΆΛΛΑ.

  28. και ο κυριος Σταγακης ειναι μασονοπατρωτης καργα φουλ τσοκ

  29. Γιάννης Καλογερόπουλος
    Χθες στις 3:13 π.μ. ·
    Κοφινης Σταυρος
    1 ώρα ·
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΉΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΊΝΗΣΗ ΈΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΊ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΆ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΜΟΥ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΏΝ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΠΆΝΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ.

    Theofilos Varytimidis Πες μας και που θα πας που ειναι καλυτερα να ρθουμε και μεις. Τσίμπησες εύκολα αδερφέ

    Κοφινης Σταυρος ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΗΡΕΊΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΙΣΙΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΊΣΩΝ.
    ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ ΕΊΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΉ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΟΙΝΉ.
    ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΆΛΛΑ.

  30. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ;
    ΤΕΡΜΑ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ. ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.

  31. " ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ "

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΞΙΖΕΙ 670 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΥΤΑΞΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 670 ΔΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ;
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΣΗ 2.7 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ.
    ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
    ΝΤΙΠ ΜΥΡΟΥΔΙΑΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΘΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

  32. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ

  33. Η αληθεια του Καρατζαφερη!
    olympia.gr/2012/05/17/η-αληθεια-του-καρατζαφερη/
    Ο ΛΑΟΣ διαψευδει τον…ΛΑΟΣ!!!
    olympia.gr/2012/04/23/ο-λαοσ-διαψευδει-τον-λαοσ/
    το χεσιμο….του Γιωργου π……
    *Ποια καλα καθουμενα και ποιον δρομο!!!Εσενα συμβουλεψα να παs στο σανατοριο που βριζειs οποιν δεν συμφωνει μαζι σου(δειγμα βρισιων και υποτιμητικων χαρακτηρισμων με τουs οποιουs εχειs στολισει ΟΛΟΥΣ οσουs κανουν κριτικη στο ΛΑΟΣ η απλα δεν ψηφιζουν Καρατζαφερη:κτηνοs,συκοφαντηs,αποβρασμα,σιχαμεροs,λασπομηχανη,αθλιοs,σκουληκι,βρωμιαρηs,αλητηs,ανοητοs,κτλ
    το καυμενο το Γιωργο Π οπου γραφει τον Π@ΥΤΣΟΝ δεν γλυτωνει……τα κοριτσια του λα.γ.ο.σ λεγανε οτι ηταν επιρρεπηs στον ΠΕΟ…..

  34. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του!!!!!!!!!!!!!

  35. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  36. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΙΣΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  37. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  38. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  39. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  40. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του

  41. απειλει απο το λαγουμι του ο τυφλοποντικας με μπαλασντινακια και ξεαντεριασματα????????

  42. ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ,ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ….

  43. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  44. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΩΡΕ??

    ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ???

    ΠΟΣΟ???????????????????????????????????????????

  45. ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΡΑ…!!!!

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  46. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    κοιταξτε πως ξεβρακωνεται ο νεοπαγανιστης πουστογερος και παραδεχεται οτι οι ψευτοεντολες ειναι ολες απληρωτες φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πριν 2 χρονια εκανε τις εντολες ο καραφλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και θα πατε ρε αναπηρε σταγακη μετα απο 2 χρονια στη δου να πειτε οτι του καραφλα δεν ισχυουν??????????μετα απο 2 χρονια απληρωτες??????????????????????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

  47. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  48. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  49. ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΑΜΟΣΑΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??

    ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ…

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..!!!!

  50. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  51. το λεει και ο νουλεζας ρε παγανιστικο καρμα οτι δεν προκειτε να πληρωθουν!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    https://youtu.be/4IbMYhoSZro

  52. ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΦΕΡΕ ΜΑΣ…

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ…

    ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ….

    ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΙΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

    ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ,ΤΟ 95% ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ….

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    Η ΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ…!!!!

  53. αυτος εχει το ενα ποδι στο ταφο και το αλλο στον παγανισμο ρε!

  54. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ……………………………………………………………………………………………………………………………………..
    με τετοιους πιθηκους νεαντερταλ θα κανουμε παρεα νεοπαγανιστικο πτωμα στην εγκληματικη συμμορια????????????

  55. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

Comments are closed.