ΑΙΣΧΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Oυτε ιερο ουτε οσιο δεν εχουν οι ραγιαδες-νεοταξιτες. Ενα ακομη δειγμα της πολυ εντονης παρακμης και σηψης ειναι οτι γκρεμισαν το σπιτι του Νικου Καζαντζακη στο Ηρακλειο της Κρητης. 


Το σπιτι του μεγαλυτερου Ελληνα διδασκαλου του συγχρονου νεοελληνικου εθνοιυς το εκαναν χωρο για να σταθμευουν οχηματα.
Οι νεοταξιτες δεν αφησαν ουτε την μαρμαρινη πλακα που ειχε τοποθετηθει την δεκαετία του 1950 από τον τότε δήμαρχο της πολης. 


Ο χωρος που βρισκοταν το σπιτι του Καζαντζακη ηταν ιδιωτικός εδω και χρονια. 


Το 2003 το δημοτικο συμβουλιο Ηρακλείου, με αιτια ενα αρθρο του κ. Μ Αστυρακακη ο οποιος εκανε αναφορα σχετικα με την εγκαταλειψη του χωρου, το συμβουλιο έκανε αποδεκτη την προταση του τοτε αντιδημάρχου Μ.Βασιλακη για την αγορα της 
οικιας με σκοπο να προστατευθει και να αξιοποιηθει. 



Έκτοτε οπως αναφερουν οσοι γνωριζουν προσωπα και πραγματα δεν εγινε απολυτως τιποτα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ


Δεν υπηρξε και δεν θα υπαρξει αλλος Ελληνας συγγραφεας που να αγαπήθηκε τοσο πολυ σε όλη την οικουμενη και παραλληλα να εχει κυνηγηθει και συκοφαντηθει τοσο πολυ μεσα στην ιδια του την χωρα. 


Μεχρι και σημερα εν ετη 2017 ο Νικος Καζαντζακης εξακολουθει να ειναι πολυ αγαπητο και να διαβσζεται και να θαυμαζεται, σε ολο τον κοσμο.


Εννεα φορες προταθηκε για το βραβείο νομπελ, ομως οι νεοταξιτες στην Ελλαδα εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους
με αποτελεσμα να στερηθει ο Καζαντζακης αυτην την μεγαλη τιμη. 



Η εκκλησια της Ελλαδος τον αφορισε εντουτοις ο αφορισμος δεν επικυρωθηκε απο τον τοτε οικουμενικο πατριαρχη Αθηναγορα.

Το νεοταξικο Βατικανο συμπεριελαβε το μυθιστόρημά του, με τιτλο “ο τελευταιος πειρασμος στα απαγορευμένα βιβλια των
εωσφοριστων (Index librorum prohibitorum).




Το σπίτι ήταν στη σημερινή οδο Νικου Καζαντζάκη. 





Το σπιτι καταστραφηκε απο τους βομβαρδισμους καα την διαρκεια της ναζιστικης γερμανικης κατοχης.



Αργοτερα το σπιτι του Νικου Καζαντζακη ανακατασκευαστηκε.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 
ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.
Τελειος ειναι μονον ο Θεος μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.



Αυτο το οποιο θελει να μας τονισει ο Αριστοκλης ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι λιγοτεροι η περισσοτερο αμαρτωλοι. 


Ομως η πραγματικη αξια σε εναν αληθινο Ελληνα ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του και να τα διορθωνει. 


Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 

Επισης το καθηκον καθε γνησιου Ελληνα με βαση τις διδαχες των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων ειναι να λυνει ολες τις διαφορες του μεσα απο τους γονιμους και φιλοσοφικους διαλογους και να οδηγει στον σωστο δρομο ολους οσους εχουν λοξοδρομησει. 
Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. Κανενας δεν ειναι τελειος.


Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα διορθωνει. 

Εντουτοις καποιοι απαιδευτοι και φανατισμενοι πετουν λασπες σε καθε αξιολογο Ελληνα διανοουμενο απλα και μονον διοτι δεν τους αρεσουν κατι απο εκεινα τα οποια εγραψαν.
Δεν νοειται γνησιος Ελληνας οποιος δεν εχει διαβασει τον καπεταν Μιχαλη, τον Κωνσταντινο Παλαιολογο, και το ο Χριστο ξανασταρωνεται του Νικου Καζαντζακη. 
Το ιδιο ισχυει και για τα εργα του Πλατωνα και την Αγια Γραφη.
ΗΤΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ; ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ; 
Ακομη και ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλης εχει κατηγορηθει εντελως αδικα αυτην την εποχη ως τεκτονας διοτι στα εργα του ζητησε την κοινοκτημοσυνη των παιδιων, να μην παντρευονται οι Ελληνες και να ζουνε σε κοινοβιο. 
Απο την στιγμη που αυτην την εποχη συκοφαντηθηκε τελειως αδικα ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης, ηταν τελειως αδυνατον να μην κατηγορηθει μια τοσο μεγαλη μορφη οπως ο Νικος Καζαντζακης
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ; 

Ο Αριστοκλής διδαξε ότι  οι γυναικες πρεπει να πηγαινουν στον στρατο. κσθως και να να ζουμε ολοι μαζι σε κοινοβιο, να υπαρχει κοινοκτημοσυνη γυναικων και παιδιων, και τα αγορια με τα κορίτσια να εχουν την ιδια παιδεια και στρατιωτικη εκπαιδευση. 


Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.


Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας.
Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από   τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.


Ο υπατος των φιλοσοφων που επι παρα πολλα ετη διδαξε στην σχολη του, τι ειναι γεναιοτητα, καλοσυνη, ηθικη, αρετη, δικαιοσυνη,  αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας Ελληνας χρησιμος στην κοινωνια.


Ο ιδιος ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την πατριδα, από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε κατι το μοναδικο.
Ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι
Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται  τις γυναικες και
να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εισβολεων, για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη.


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την επιβίωση του Ελληνικου εθνους.


Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη,
δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφων.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων Φιλοσοφων, σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 

Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων

Αυτην την ιερη διδαχη την διαβασαν στην Συρια, το Κουρδισταν, το Ισραηλ, την Νορβηγια και την εφαρμοζουν με παρα πολύ μεγαλο σεβασμο.


Δυστυχως για εμας τα διδαξε ο Αριστοκλής για να επιβιώσουμε όμως οι αλλοι λαοι το εφαρμοζουν.

Ακομη ποτε να μην ξεχνατε οτι ολοι οι μεγαλοι Ελληνες ηγετες απο την αρχαιοτητα ειχαν δυο πλευρες μια θετικη και μια αρνητικη. 

Επισης ολους τους μεγαλους Ελληνες τους κατηγορησαν αδικα.


Eνας πολυ μεγαλος λογιος του μεσαιωνα ο οποιος ηταν και πρυτανης στην ανωτατη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων, ο Μιχαηλ Ψελλος, ηταν η αιτια με την δικη του προδοσια να κατακτηθει σχεδον ολοκληρη η Μικρα Ασια απο τους Σελτζουκους Τουρκους.  

Aπο το 1071 μ.χ.  μεχρι και σημερα η Μικρα Ασια βρισκεται στα χερια των Τουρκων εξαιτιας του προδοτη ψελλου.


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟΣ.


Ο ΨΕΛΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ 
ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ 
ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Ο Ελληνας Ρωμανος ο δ, είναι ενας ακομη μεγαλος Ηρωας από την Ελληνικη Καππαδοκια, ο οποιος εδωσε την ζωη του για την Ελλαδα.* 


Δυστυχως ο Ρωμανος. επεσε επανω στην κορυφωση της διαμάχης μεταξυ της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας, της Μικρας Ασιας ,με την πολιτικη “αριστοκρατια” Κωνταντινουπολεως. 


Ανέκαθεν από την πρωτη ημερα που οι Ελληνες από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του ,οι εωσφοριστες ,εβαζαν δικους τους αλλοδαπούς, σε ισχυρες θεσεις, του ρωμαικου κρατους με σκοπο να επιτυχουν την πτωση του, και την αποσπαση του από τα χερια των Ελλήνων. Μεγαλες εθνικες τραγωδιες προκαλεσαν στο περασμα των αιωνων, ολοι αυτοι οι ανθέλληνες αλλοδαποι αξιωματούχοι. 



Τετοια απανθρωπη ιστορικη αντιμετωπιση που εχει ο Νικος Καζαντζακης δεν την ειχε ουτε ενας μεγαλος προδοτης του Ελληνικου εθνους οπως ο λογιος Μιχαηλ Ψελλος, ο οποιος εγινε η αιτια να απωλεσει οριστικα την Μικρα Ασια 
το Ελληνικο εθνος.


Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ-

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ




ΠΟΛΛΟΙ  ΙΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη η οποια επεσε θυμα των αλλοδαπών βασιλικων συμβουλων με αποτέλεσμα να τυφλωσει το ιδιο της παιδι, ομως είναι η ιδια γυναικα η οποια σταματησε τον πιο καταστροφικο εμφυλιο πολεμο την Εικονομαχια.

Η εικονομαχια δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια, αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει δια παντος την αυτοκρατορια σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο, για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.
Δυο φορες εγινε στην παγκοσμια ιστορια η αναστηλωση των ιερων εικονων και τις δυο φορες την αναστηλωση την εκαναν δυο κορες του Ιησου Χριστου και της παναγιας.

Δυο πολυ ηθικες γυναικες κρατησαν ορθια την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, ενω μια τριτη εδωσε για πρωτη φορα στα χρονικα μια αλλη διασταση σχετικα με τον ρολο των γυναικων στην Ελληνοχριστιανικη παιδια.



Τοσοι γεναιοι και εξυπνοι ανδρες υπηρχαν στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ομως δεν επετυχαν να αποκαταστησουν της ιερες εικονες. 

Την Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη την κατηγορουν οτι ειναι Εβραια.

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 
Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι εβραιοι δωδεκαθειστες.

Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι. 

Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.
Η Αγια Θεοδωρα η οποια υπεπεσε σε ενα σοβαρο αμαρτημα ειναι η ιδια η οποια αποκατεστησε για δευτερη φορα της ιερες εικονες του Χριστου.



Η γυναικα του Θεοφιλου και μητερα του Μιχαηλ του Γ Θεοδωρα ειχε κρυφα απο τον θεοφιλο εμπορικο πλοιο κανωντας εμποριο.


Μολις το εμαθε ο Βασιλιας σε μια από της καθιερωμενες βολτες που εκανε με τα ποδια, πηγε στο λιμανι ρωτησε δηθεν τινος ειναι το συγκεκριμενο καραβι. 


Μετα διεταξε να περασει το πληρωμα εξω και εκαψε το καραβι μαζι με το εμπορευμα. Υστερα δημοσιος μιλησε με φοβερες προσβολες προς την γυναικα του γιατι ετρωγε το ψωμι των φτωχων και την απειλησε μεχρι και με θανατικη ποινη εαν ξανατολμησει κατι παρομοιο.

Ο μεγαλος Θεμιστοκλης ο οποιος εωσε απο τον αφανισμο το Ελληνικο εθνος σε καιρο ειρηνης μπορουσε καποιος να τον δωροδοκησει ωστε να του κανει καποιο ρουσφετι.


Ο Ελληνας αυτοκρατορας Ηράκλειος από την Καππαδοκια είναι ο δευτερος κορυφαιος αυτοκρατορας ολων των εποχων μετα τον ιερο Βασιλειο τον β. Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον μεγα Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.




Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ 610 Μ.Χ.
ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.




Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,
μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες.


Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες. 
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. 
Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

Ο Βασιλειος ο α, ο Μακεδων, ο ιδρυτης της Μακεδονικης δυναστείας, συμμετειχε στην δολοφονια, του Μιχαηλ του Γ. 


Όμως ο ιδιος Αυτοκρατορας ο Βασιλειος ο α, εκανε το σιτηρεσιο. 


Οσοι φτωχοι Ελληνες, ειχαν δικαστηρια εκεινη την εποχη, τα οποια κρατουσαν πολλες ημερες, για να μην δικαζονται ερημην, τους εδινε δωρεαν τροφη, για οσες ημερες κρατουσε το δικαστηριο.

 Επισης εκανε αυξηση στους μισθους των δικαστων, για να μην δωροδοκούνται, από τους Ελληνες υπηκόους. 


Ο Λεων ο γ, ο δημιουργος της εικονομαχίας, οταν ηρθε η ωρα υπερασπιστηκε στο ακεραιο την αυτοκρατορία από τους εξωτερικούς εχθρούς, οι οποιοι ηταν οι Αγαρηνοι. 


Το ιδιο εκανε και ο Κωνσταντινος ο ε. Ο Κωνσταντινος ο ε, εκανε φοβερες διωξεις στους Ελληνες χριστιανους εικονολατρες. 

Το ιδιο πραγμα ισχυει λοιπον για οποιοδηποτε ανθρωπο και φυσικα για τον Νικο Καζαντζακη.

Ουδεις αναμαρτητος και τελειος παρα μονον ο Χριστος. 



TΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ; 


 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 
ΝΕΟΡΑΓΙαΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ
ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ 
ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΤΕ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ 
ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Εάν ηταν οπως τα λενε οι ανθρωποι του  θεοσοφικου σατανισμού, που προωθουν αυτες  της “προφητειες, για την “απελευθερωση” μεσω του καναπε, μεσω της σεξουαλικης διαφθορας, τοτε οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στους καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή.


Το αριστουργημα του Νικου Καζαντζακη ο Χριστος ξανασταυρωνεται υμνει τον Χριστο με μοναδικο τροπο και παραλληλα στιγματιζει τους επαγγελματιες ιερεις οι οποιοι δεν κανουν φιλανθρωπικο εργο και δεν βοηθουν ποτε τους αδυναμους Ελληνες.

Το αριστουργημα του Νικου Καζαντζακη μεταφραστηκε σε περισσοτερες απο 51 χωρες. 

Το ιεροτερο πραγμα στον κοσμο ειναι το να εισαι λειτουργος του κυριου Ιησου Χριστου. 


Απο την στιγμη την οποια γινεσαι λειτουργος του Χριστου, εχεις το ιεροτερο αξιωμα. 


Το να εισαι ιερωμενος δεν ειναι και δεν γινεται σε καμια των περιπτωσεων να εναι επαγγελμα οπως ειναι οι εμποροι, οι βιομηχανοι, και οι αμοιβομενοι αθλητες στα διαφορα αγωνισματα.   



Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατλειψε τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και να ενταχθουν
στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Ολα αυτα  με βαση τις συνεντευξεις και τις δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Γ – Ξυπνήστε ρε



ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Δ – Ξυπνήστε ρε


2018 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


loading...

18 thoughts on “ΑΙΣΧΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

  1. Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 9:52 π.μ.
    ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:37 μ.μ.
    Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:44 μ.μ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    Απάντηση

  3. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 12:10 μ.μ.
    Δεν μας ειπες ρε παγανισστκο αρχιδι στη στοα του καναδα εστειλε το 1.500.000 ο καραφλας?
    Θα σας σκισει τον πατο μουνοπανα ο καλογεροπουλος!!!!
    Δεν εβγαλε αχνα κανενας για τα κλεψιμεικα που επαιρνε ο διαμαντοπουλος

  4. Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:11 μ.μ.
    είναι τόσο απατεώνες που παρουσιάζουν ένα άφραγκο για πλούσιο ως αρχηγό τους, γιό του Δία, ο οποίος χρωστάει 12.000 ευρώ στην εφορία ο πλούσιος, τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση ο πλούσιος, χρωστάει 45.000 ευρώ στον κουμπάρο του καταδικάστηκε πρόσφατα από δικαστήριο στην Πάτρα, χρωστάει 95.000 ευρώ στον πρώην συνεργάτη του, το δικαστήριο γίνεται τον Φεβρουάριο, χρωστάει σε τόσους πολίτες στην Πάτρα χρήματα που κάνανε και σύλλογο εξαπατημένων, χρωστάει παντού λεφτά και αυτός ο απένταρος θα σώσει εσάς που πήγατε εκεί στην οργάνωση, καλά κρασιά, σας δουλεύουν κάργα, σας πέρνουν τα χρήματα κάθε μήνα και κοιτάζουν αυτοί να φτιάξουν κόμμα να μπούν στη βουλή για να πέρνουν βουλευτική αποζημίωση 6.000 ευρώ τον μήνα και να λένε εις υγεία τα κορόιδα, ξυπνήστε και φύγετε μακριά

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:14 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:19 μ.μ.
    ΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΟΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟ ΜΑΥΡΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΜΑΦΙΟΖΕ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ…ΟΥΥΣΤ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:27 μ.μ.
    Ο Σώρρας κάνει τη βρώμικη δουλειά των τραπεζών – άμεσες κατασχέσεις σπιτιών σε οπαδούς του και ο Αρτέμης .. άφαντος!! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

  5. ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΑΓΑΚΗ;
    ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ…
    ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ
    ΤΟΣΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ.

    Πάνος Σώζος ΚΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΣΚΑΣ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΛΟΓΟ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΛΟΣΚΑΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ?? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΗΣ ΜΠΟΥΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΣΩΖΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΗΛ ΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ / ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΕ ΨΕΥΤΟΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟΣ ?? ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ????? ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ??? ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ?? ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ???

    Βίκυ Σώζου
    9 ώρες ·

    Βίκυ Σώζου ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ , ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ…ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ……ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ……ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ!????????

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος30 Δεκεμβρίου 2017 – 10:15 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΕΛΩΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ…
    ΣΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΕΥΘΥΜΟΥΜΕΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    "ΒΙΚΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ; ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΓΑΜΗΜ… ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ Τ' @@ ΤΟΥ ΠΑΠΑ; ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ………"

    Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ..
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ..
    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΩΖΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=wBB5H_ytsck

    Απάντηση

  6. Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 10:35 μ.μ.

    Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΦΙΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 12:39 π.μ.

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΧΙ?????????ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΜΑΛΑΚΑ? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 12:31 π.μ.

    Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΥΦΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ε? ΠΑΡΕ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΩΡΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:40 π.μ.

    ΟΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:38 π.μ.

    https://youtu.be/9OHTKFgSmxM
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ!!!!!!!!!!
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ…………. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:37 π.μ.

    Ο κοντός απατεώνας με τα πλαστά έγγραφα, ξεκινάει να μιλήσει και του ξεφεύγουν οι κομπίνες και οι απατεωνιές. Ομολογεί τη σχέση του και την προέλευση των σκουπιδιών που γυροφέρνει. Προέλευση οι ξένες σπείρες, με άλλους "πλούσιους" σαν τον Neil Keenan και τον Vladimir Kobzar

    https://www.youtube.com/watch?v=sm_UHD9kd3s

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:36 π.μ.

    Α ΕΤΣΙ Ε??????????ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ??
    ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΜΑΛΑΚΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:34 π.μ.

    ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ………………………………………………………………………..

    1.Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:29 π.μ.

    ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΡΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ!!!!!!!!!
    ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΖΩΟ!ΨΟΦΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

    1.Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:31 π.μ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ??????

  7. Ανώνυμος14 Απριλίου 2017 – 9:22 μ.μ.
    Ανώνυμος13 Απριλίου 2017 – 9:32 μ.μ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:32 π.μ.

    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΑΡΧΙΔΑ ΕΛΕΩ Χ.Α.
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!ΕΠΕΙΔΗ
    ''ΔΕΙΞΑΤΕ'' ΤΟΤΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΓΓΡΑΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ 600 ΔΙΣ????????????ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ??????????????
    ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:27 π.μ.

    δεν υπαρχει αυριο…
    για την γυφτοσυμμορια ολα εχουν τελειωσει, οριστικα και αμετάκλητα

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:23 π.μ.

    ΜΑΛΑΚΟΓΥΦΤΑΡΑΚΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ APOSTILLE – ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ TOY ΨΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ – ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:16 π.μ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:17 π.μ.

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Κ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΤΟ 6 ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος30 Δεκεμβρίου 2017 – 11:11 μ.μ.
    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:14 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

    Ανώνυμος

  8. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  9. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  10. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  11. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  12. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟΖΕΥΓΑΡΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΓΥΦΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΣΙΤΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ''ΜΙΚΡΟΙ'' ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΔΕΝ ''ΞΕΡΑΜΕ '' ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΟΩΡΟ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΖΩΡΙΣ ΓΥΦΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΤΟΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΜΑΝΕΣΝ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ''ΑΝΕΣΗ'' ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΥΤΑΞΙΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ? ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥ? ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ TΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ! ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΛΑΙΝΕ,,,ΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ …ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ……ΓΙΩΩΡΓΟΟ!!!!

  13. .
    Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!
    ………………………………………………………………………
    τα σχολια περιτευουν μπροστα στην αγραμοτοσυνη και στην ηλιθιοτητα των μουρτζοβλαχων οπαδων του σεσημασμενου μογγολογυφτα!!!!!!!!
    απο κατι τετοια αγραμματα βλαχαδερα τσεπωναν χιλιαρικα οι γυφτοι και εστελναν ε3κατομμυρια στον καναδα

  14. .
    Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!
    ………………………………………………………………………
    τα σχολια περιτευουν μπροστα στην αγραμοτοσυνη και στην ηλιθιοτητα των μουρτζοβλαχων οπαδων του σεσημασμενου μογγολογυφτα!!!!!!!!
    απο κατι τετοια αγραμματα βλαχαδερα τσεπωναν χιλιαρικα οι γυφτοι και εστελναν ε3κατομμυρια στον καναδα

  15. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  16. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  17. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  18. Η κηδεία του ΚαζαντζάκηΗ Χανιώτισσα δημοσιογράφος, Ελένη Κατσουλάκη, στην έρευνά της γράφει:
    «Οι εφημερίδες των Αθηνών ανακοίνωσαν αθόρυβα με μικρά γράμματα τον θάνατο του μεγάλου συγγραφέα. Άλλωστε, είχαν πιο ενδιαφέροντα γεγονότα να γιομίσουν τις πρώτες σελίδες τους. Η διάσημη Αμερικανίδα σεξοβόμβα Τζέιν Μάνσφιλντ μόλις είχε φτάσει κουνιστή και λυγιστή στην πρωτεύουσα και έδινε με το κιλό προμελετημένες συνεντεύξεις. Η σωρός του Νίκου Καζαντζάκη έφτασε στην Αθήνα στις 4 Νοέμβριου του 1957. Ξεπετάχτηκαν μονομιάς αλαφιασμένοι παπάδες και επίσκοποι της Ελλάδας. Γούρλωσαν τα σβέλτα ματάκια τους, μούγκρισαν τα θεριά μέσα τους και αφήνιασε σαν μουλάρι η στείρα καρδιά τους. Πέθανε ο Αντίχριστος, αναφώνησαν. Ο Αρχιεπίσκοπος των Αθηνών Θεόκλητος άρπαξε την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση ενάντια στον αθυρόστομο υβριστή και συκοφάντη. Σήκωσε την ιερά του ράβδο και έδωσε διαταγή να μην επιτραπεί να μπει η σωρός του βλάσφημου νεκρού σε Αθηναϊκό ναό! Η ορθόδοξος σύλλογος «Αθανάσιος» έστειλε τηλεγράφημα στον Μητροπολίτη Κρήτης και σε όλη την ιεραρχία να αρνηθούν σφοδρά όλα τα ιερά μυστήρια στον "αντίχριστο νεκρό" και να μην επιτραπεί η κηδεία του σε κανένα νεκροταφείο της εκκλησιάς. Η σβελτάδα και το τετραπέρατο μυαλό το Αριστοτέλη Ωνάση έσωσε την Ελλάδα από τον εξευτελισμό και την εθνική ταπείνωση. Το ίδιο απόγευμα διέθεσε ένα έκτακτο δρομολόγιο με αεροπλάνο της Ολυμπιακής και μετέφερε την σορό του γίγαντα της λογοτεχνίας στο Ηράκλειο της Κρήτης».

Comments are closed.